Vierasta firman juhlissa

Tämä sattui muutama vuosi sitten firman kevät illanistujaisissa. Alkuilta meni tosi vauhdikkaasti drinkkejä nappaillen ja olin jonkin verran sievässä, sammuin saunalle 11 maissa ja kun heräsin niin ei saunalta ei kuulunut mitään ja kun tulin ulos sieltä niin näin kuin taksi kaarsi mökin pihaan. Huikkasin, että odottakaa ja pomoni huomasi minut ja sanoi, Ai Paula on vielä täällä olipa hyvä sillä tämä on viimeinen taksi kaupunkiin. Niinpä minun oli mentävä kyytiin vaikka matkaseurakseni sainkin aina irstaita juttuja kertovat poikamiehet. Taksi matkan aikana tarjoilu pelasi ja pian olinkin taas hiprakassa. Pomoni ehdottikin, että lähdettäisiin jatkoille hänen asunnolleen ja niin pomoni Harri sekä Jouni ja Mika saivat minut lähtemään mukaansa.

Kun saavuimme asunnolle niin sain taas drinkin käteeni ja sitten joku laittoi pornofilmin tulemaan televisiosta. Pian sainkin aika suoria ehdotuksia miehiltä. Olin kuulema aika riettaan näköinen sihteeri jakkupuvussa ja kun he aikansa suorastaan painostivat minua, niin suostuin seksiin heidän kanssaan kun saisin kyydin kotiini.

Olin aika hiprakassa ja tunsin kun miehet alkoivat riisua minua vuoron perään ja pian päälläni ei ollut mitään ja Harri käski minut polvilleen, kun he tulivat eteeni ja avasivat sepaluksensa. Aloin epäröiden ottamaan suihin vuoron perään heiltä ja tunsin, että pikkuhiljaa alan itsekin kostua. Pian Harri siirtyikin taakseni ja alkoi asetella kaluaan pilluni huulille. Kohta sainkin aivan ihanan orgasmin. Sitten Harri sanoi, että nyt on Paulan ratsastustunti ja hevosena toimii Mika. Aluksi yritin estellä, mutta humala ja himo voittivat pian Jouni siirtyi pian eteeni ja otin hänen kalunsa suuhun ja aloin imeä.

Samassa tunsin, että jotain levitetään pyllyyni. Sanoin, että ei sinne johon Harri naurahti, että kyllä kunnon huora sihteeriä pitää naida joka reikään yhtä aikaa. Samassa tunsin että Harri survaisi kullinsa keralla peppuuni ja huusin kivusta. Jouni otti tukastani kiinni ja karjaisi, että nyt lutka saat munaa niin, että muistat tämän vielä vanhainkodissakin.

Kun kaikki olivat laskeneet lastinsa sisääni kysyin, että saisinko käydä suihkussa? Mika naurahti, että ei tuollainen huora voi käydä suihkussa ja tuhota todisteita mieheltään joten alahan lähteä kotia kohti nyt taksi odottaa jo.

Kun pääsin kotiin, niin onneksi mieheni ei herännyt kävin pikaisesti pesulla ja juuri kun olin menossa sänkyyni puhelimeni tuli tekstari. Siinä luki että meillä olisi sinulle ehdotus jos suostut siihen miehesi ei nää tämän iltaista meillä kuvattua videota. Keskustellaan asiasta maanantaina t Harri. Mieheni heräsi ja kysyi, että kukas se vielä tekstailee vastasin, että Taina vain kysyi pääsinkö kotiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *