Maritan eka nieleminen

Mulla oli viimeinen yövuoro sillä kierrolla ohi ja satuin huomaamaan vuorokaaviosta että Maritan mies oli tulossa takaisin töihin kesäloman jälkeen. No siitä tuli mieleen että oli pakko soittaa heti Maritalle kun pääsin himaan töistä. Sovittiin että noudan sen autolla ja mennään meidän vakiopaikkaan. Perille päästyämme oltiin molemmat tosi kiimaisella päällä. Imuteltiin toisiamme samalla kun riisuttiin vaatteita pois päältämme. Kun oltiin alasti siirryin Maritan päälle pelkääjän paikalle. Maritan jalkoväli oli tosi märkä. Ei tarvinnut paljoa työntää niin muna suorastaan imeytyi sen vittuun. Panin häntä vähän aikaa ilman kortsua ennen kuin laitoin sen päälle.

Kun kortsu oli paikoillaan aloin panemaan Maritaa niin lujaa kuin vain kykenin. Katsoin samalla häntä ja hänen tissejään. Maritan läskit ”lillui” edestakaisin kun panin häntä ja sen D-kuppikoon tissit heilui samassa tahdissa. (Miettikää näkyä, akka on noin 165 pitkä ja painoa n. 90 kg). Marita voihki jatkuvasti pyytäen koko ajan lisää vauhtia. Molemmat hikosimme valtavasti kun pidettiin autossa ovet ja ikkunat kiinni ja ulkona oli varmaan 25 astetta varjossa jo 7 aikaan aamulla. Välillä siirryin hänen pään viereen ja laitoin munani sen suuhun ja käskin imemään. Samalla laitoin pari sormea sen kuumaan, kosteaan ja väljään vittuun. Samalla aloitin hieromaan klitorista peukalolla ja oikea käteni puristeli sen tissejä.

Auton ikkunat oli niin höyryssä ettei ulos nähnyt. Marita jatkoi mulkkuni imemistä todella kiimaisena. Välillä hän hieman yökkäsi kun kyrpäni meni syvälle hänen kurkkuun. (Syyttäköön lutka itseään, miks imi niin innokkaasti.) No kaikesta huolimatta hän jatkoi imemistä ja laukesi samalla. Mä siirryin takaisin hänen jalkopäähänsä ja otin kumin pois ja työnnyin sisään. Sanoin vain Maritalle että nyt pannaan ilman kortsua. Siihen se tuumasi että ihanaa. Jonkun aikaa nussittuamme siirryin taas hänen pään viereen ja laitoin munan sen suuhun. Marita alkoi imeä samalla kun tyydytin häntä sormilla. Väliin Marita otti munan pois suusta kun piti saada happea orgasmin ohessa. Palasin takaisin jalkoväliin ja aloin panemaan jälleen.

En tiedä oliko väsymyksellä osuutta asiaan, olinhan valvonut koko yön, kun ei meinannut orgasmi tulla. Lopulta siirryin jälleen hänen pään viereen ja pyysin imemään. Oli vaihtaminen melkoista toimintaa. Auto kun oli pieni ja ahdas. Maritan imiessä munaani hieroin hänen hikisiä tissejä, huomasin kuinka hän oli hionnut tissien alta. Hän oli kosteampi sieltä kuin vitustaan. Lopulta aloin tuntemaan kuinka lastini alkoi liikkua hänen suuhunsa. Pidin Maritan päästä kiinni kun päästin spremani hänen suuhunsa. Marita säpsähti hieman kun hän huomasi minun tulleen mutta reippaana tyttönä hän nieli koko lastin. Sanoi vain että ”YÄK, oli ensimmäinen kerta kun maistan spermaa.” Eli hän oli kyllä ottanut mieheltään suihin useita kertoja mutta ei ikinä loppuun asti. Lepäsimme vähän aikaa ennen kuin menimme ulos autosta ja poltettiin röökit alastomina auton vieressä. Lopuksi hyväilin hänen lihavaa kehoa ja tyydytin orkkuun asti ennen kuin puettiin päälle ja lähdettiin kotiin.

Tämän panon jälkeen olen monta kertaa ruiskuttanut spermani Maritan suuhun ja aina hän on niellyt ne. Eli Marita on tehnyt kanssani jotain mitä hänen miehensä ei ole tehnyt. Ei kuulema halua laueta hänen suuhun…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *