Saunassa äidin ystävän kanssa

Heräsin virkeänä uudenvuodenaattoon, sillä tiesin illasta tulevan
hyvä – ellei jopa uskomaton. Olimme menossa juhlimaan vuodenvaihdetta perinteisesti sukulaisiin. Täna vuonna asiat eivät kuitenkaan olleet samalla tavalla kuin aikaisemmin. Juhliin oli sapumassa myös äitini opiskelukaveri Mari. Hän oli flirttaillut minulle aina ensitapaamisesta asti. En malttanut odottaa iltaa. Olin pyöritellyt ajatuksia Marista ties kuinka kauan ja tänään näkisin hänet jälleen.

Saavuimme perheen kanssa isolle omakotitalolle, jossa juhlat pidettiin. Paikalla oli hädin tuskin ketään. Istuin tottuneesti olohuoneen sohvalle ja avasin oluen, tänään juhlittaisiin ja kunnolla. Juttelin siinä niitä näitä serkkujeni kanssa. En kumminkaan ollut skarpeimillani sillä päässäni pyöri ajatus Marin saapumisesta. Juhliin alkoi pikku hiljaa saapua väkeä ja juhlatunnelma kohosi hetki hetkeltä. Olin menossa hakemaan uutta olutta, mutta talon miehet olivat lähdössä ulos maistelemaan sikareita ja kutsuivat minut mukaan. Lähdin vaikken sikareita ollut paljon koskaan polttanutkaan.
Siinä miesten kesken heitimme huulta ja osasta jo huomasi nousevan humalan. Sikarit alkoivat olemaan loppusuoralla, kaikilla muilla paitsi minulla. Ukot lähtivät sisään ja jäin hetkeksi ulos, tumppasin kumminkin sikarini, se ei maistunut enää hyvälle. Samalla pihaan kaartoi taksi. Näin ikkunasta, että sisällä istui Mari. sydämmeni pompahti. Hän on täällä! Menin häntä vastaan toivotin pikaiset uudetvuodet saatoin hänet ylös jäisiä piharappuja, pidin ovea auki ja autoin leidin takin naulaan. Mari hymyili viehkeästi minulle ja kiitti.

Juhlat alkoivat olemaan muutamia vieraita vaille valmiit alkamaan. Tai no osa oli jo melkeen päässyt loppuunkin.
Siinä sitten syötiin iso juhla-ateria porukalla. Pöydässä oli kaikkea mahdollista, söin vatsani täyteen. Ruoan kanssa tarjoiltu viini maistui myös kohtalaisesti ja aloin tuntea selviä humalan merkkejä. Kahvitkin tarjoiltiin.
Päätimme porukalla pelata ajankuluksi Trivial Pursuitia. Myös Mari aikoi osallistua. Päätin että olisimme pari ja hän ilahtui ajatuksesta. En voinut pitää silmiäni erossa hänestä, viinilläkin taisi olla pientä vaikutusta. Hän varmasti huomasi katseeni sillä pelin edetessä hän alkoi esittämään flirttiä tapansa mukaisesti. Hän pyöritteli luonnonpunaisia hiuksiaan ja hiveli omia huulia kielellään. Vastasin flirttiin. Olin vihdoin itsevarma hänen seurassaan. Emme kumminkaan voittaneet peliä. Siitä harmistuneena pinkaisin talon kuistille hakemaan olutta. Pääsin kuistille ja juuri ennen kuin sain juomaa käteen ääni ovelta kysyi: ”Haittasiko häviö noin paljon?”
Tunnistin äänen Mariksi, käännyin ympäri enkä vastannut. Hän asteli portaat alas ja näin hänen upean lantion keinuvan askelmien tahtiin. Hän tuli luokseni ja otti kädestäni kiinni.
”Ehkä tämä helpottaa oloasi.” hän sanoi ja varmoin ottein painautui minuun kiinni antaen mojovan pusun huulilleni. Jähmetyin paikoilleni, en osannut odottaa mitään sellaista. Hän kevensi tilannetta: ”Haluaisitko tajota minullekin oluen, ottaa kieltämättä päähän. Ja pitäähän tänään juhliakin!” Se sai minut liikkeelle ja kurotin meille juomat. Uuteen vuoteen oli vielä pari tuntia ja liityimme muiden vieraiden joukkoon.
Talossa lähes kaikki oli täysi-ikäisiä, sen pystyi aistimaan tunnelmasta. Se oli niin rauhallinen ja hidas, mutta kumminkin humaloitunut ja äänekäs. Minua kumminkin jäi vaivaamaan Marin antama pusu. Se lämmiti mieltä, muttei riittänyt. Otin juomani ja päätin mennä kellariin. Lähtiessäni iskin Marille silmää.

Laitoin setäni vanhasta vinyylisoittimesta Dire Straitsia. Se rauhotti mukavasti. Muutaman biisin kuuneltuani huomasin Marin tulevan alas mukanaan viskiä molemmille. Hän kumartui laittamaan niitä pöydälle ja kiusaten heilutteli pyöreää peppuaan edessäni. Hän oli lähes nelikymppinen, silti nii nuorekas ja hyvässä kunnossa. Kiitin kohteliaasti ja hän istui alas kysyen: ”Mitäs pidät? Siis juhlista?” Sitten sanoin jotain mitä en olisi itsestäni uskonut: ”Todella kivat, mutta ei mitään ilman sinua.” Nyt puolestaan oli Marin vuoro huokaista väliin. Musiikkikin loppui juuri ja täydellinen hiljaisuus pyyhkäisi huoneen.
Ehdotin, että valitsisimme yhdessä jotain musiikkia. Otin juomamme lähemmäs soitinta ja hän seurasi minua. Kurotin kohti hyllyjä ja hetken etsittyäni löysin levyn Led Zeppeliniä ja kysymättä Mari nappasi sen käsistäni ja laittoi soimaan. Samalla hän painoi minut vasten hyllyjä ja painautui minuun kiinni. Hän antoi hellän suudelman ja vastasin parhaan mukaan. Lopuksi hän näykkäsi huultani hellästi ja lähti vietellen kohti sohvaa. Seurasin pienen välimatkan päästä miten hän keinutteli peppuaan. En enää voinut hillitä itseäni vaan lähdin kohti Maria. Halasin häntä takaa ja suutelin niskaa. Kuiskasin hänen korvaansa: ”Olet kaunis.” Hän kääntyi ja painoi yhä punaisemmat huulensa omilleni ja suutelimme kiihkeästi. Kaaduimme sohvalle ja jatkoimme suutelua. Hän laittoi kätensä etumukselleni ja huomasi erektioni. Hän jatkoi sen hyväilyä housujeni läpi. Se oli kuin unesta, olisin voinut laueta jos siihen paikkaan. Hidastelin kumminkin mieltäni. Samalla leikin hänen täyteläisillä rinnoillan ja huomasin myös Marin nauttivan tilanteesta. Samalla rapusta kuului ääniä, lopetimme.
Setäni oli tulossa lämmittämään saunaa. ”Ihmettelinkin mitä ääntä kuuluu. Hyvän levyn ootte kumminki valinneet.” hän sanoi huomatessaan meidät. Luulimme paljastuneemme. Setä taisi olla sen verran juhlahumussa, ettei osannut yhdistää tilannetta siinä mielessä, onneksi. Setäni jätkoi: ”Maistuisiko teille sauna?”
”Kyllä mielellään, me voidaan vaikka lämmittää se puolestasi.” vastasin hänelle. Hän näytti tyytyvän ratkaisuun ja lähti takaisin ylös. Katsoin Maria silmiin ja hetken hiljaisuuden jälkee purskahdimme nauruun.

Lähdimme yhdessä kantamaan puita saunaan. Saimme sytytettyä tulet ja jäimme hetkeksi lautelle varmistamaan syttymisen. Pikkuhiljaa tuli alkoi lämmittämään ilmaa ja Mari kysyi: ”Pitäisikö meidän testata tämä ennen muita ja vinkkasi silmää. Mietin hetken ja sanoin nopeasti: ”Mikä ettei!” Riisuimme vaatteet kylpyhuoneeseen ja otin kondomin mukaan lopakosta. Menin suoraa tietä suihkuun. Samalla hetkellä kädet kulkeutuivat takaani reisiä pitkin puolikovaan mulkkuuni. Mari alkoi runkkaamaan minua suihkussa. Yritin olla miettimättä etten laukeaisi. Käännyi ympäri ja vedin hänet saman suihkun alle. Hivelin hänen upeaa kroppaansa ja painoin sykkivän penikseni hänen pakaroiden väliin. Mari huokasi syvään.
Menimme saunaan lisäten pari puuta. Oli minun aika ottaa tilanne haltuun. Mari istui rennosti ylälauteella ja ujuttauduin hänen syliin suudellen häntä himokkaasti ympäri niskaa ja kaulaa. Aloin hiljalleen siirtyä alemmas ja kieleni kierteli hänen kovia nännejään. Vein itseni vatsaa hellien yhä alemmas ja saavutin trimmatun karvakolmion. Lipaisin pitkään ja hitaasti välilihasta klitorikseen ja Mari huokaisi voimakkaasti. Painoin kieleni syvälle hänen emättimeen pyöritellen sitä voimakkaasti. Samalla hyväillen klitorista ja nännejä. Mari alkoi liihketiä allani ja huohotus kasvoi entisestään. Annoin Marille aikaa nauttia allani. Kieleni seikkaili ympäri häpyä ja työnsin sormeni tuohon lmpimään ja kosteaan vulvaan. Hän lähestyi orgsmia. Nopeutin tahtia ja painoin huuleni klitorikselle ja imin kovaa. Sanaakaa sanomatta Mari laukesi lauteille ja päästi kovan kiljahduksen ja jäi tärisemään paikalleen. Otin kiinni mulkustani ja asetin kondomin paikalleen. Levitin Marin reisiä ja olin painautumassa sisään, pysähdyin. Mari pyysi minua työntymään sisällensä, mutta halusin kiusoitella vähän. Hetken leikiteltyäni painauduin hitaasti niin syvälle kuin pääsin. Aloitin rauhalliset työnnöt. Vartalomme olivat hikiset ja sauna alkoi olemaan jo kuuma. Painauduin vasten Maria samalla hitaasti naiden. Hyväilin hänen rintojaan ja suutelimme kiihkeästi. Lisäsin tahtia ja aloin itsekkin huokailemaan pitkään. Olin lähellä laukeamista ja vedin penikseni ulos. Ja kuin automaattisesti Mari käänsi mehukkaan pyllynsä pystyyn kuin tarjottimelle. Päätin vielä lipoa sitä hetken kielelläni ja sitten painauduin varmoin ottein hänen sisäänsä. Otin lantiosta kiinni ja aloin naida rivakkaasti. Kurotin itseni hänen ylleen ja hyväilin rintoja samalla naiden tahdikkaasti. Hän voihki äänekkäästi allani ja läpsäisin hellästi hänen pakaraansa. Hän päästi vaimean inahduksen. Olin laueta, ja niin oli myös Marikin. Kiihdytin tahtia ja siinä samassa tunsin kun hänen vaginansa alkoi supistelemaan kaluni ympärillä. Hän sai voimakkaan orgasmin, niin voimakkaan etten voinut pidätellä itseäni yhtään pidempään ja täytin hänen ihanan häpynsä spermalla. Olimme uuvuksissa ja jäimme hetkeksi sylikkäin lauteille. ”Olet ihana.” hän kuiskasi korvaani ja vastasin: ”Niin sinäkin.”
Menimme suihkuun ja lopuksi pesimme toisemme kauttaaltaan ja nautimme viimeisetki pisarat toisitamme. Heitimme pari klapia kiukaaseen ja poistuimme kellarin pukutilaan.

Katsoin kelloa ja uuteen vuoteen oli aikaa vielä parikymmentä minuuttia. ”Kerkeäisimme vielä nähdä raketitkin” :ajattelin ääneen. ”Mikäs sen parempaa!” :kuului vastaus. Puimme vaatteet ja lähdimme ylös ilmoittamaan että sauna on lämmin.
Vuosi vaihtui parhaissa tunnelmissa ja nukuimme vielä lusikassa yön Marin kanssa. Aamua odottaen.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin meidät jo tunnetaan. Eli turha yrittää kaljaa ostaa! Sitäpaitsi huomenna olisi taas futistreenit ja valmentaja tykkäis tosi kyttyrää jos oltais kankkusessa. ” Hei Toni, onks mitää ideaa mitä tehtäis?” ” En tiedä, tekis mieli vähän päästä tökkäseen jotain muijaa. Siitä on kyllä jo jonkin […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Yksi kyrpä kiitos Lauantaina tammikuussa istuin iltaa eräässä mukavassa ravintolassa. Lonkero odotti pöydällä pääsemistään minun 43-vuotiaaseen liikunnanopettajan vatsaani, vaan eipä lonkeroparka arvannutkaan, mitä illan lopuksi saisi seurakseen vatsalaukkuuni. Ystäväni Erjan kanssa juttelimme niitä näitä ja samalla vilkuilin miespuolisia henkilöitä pieni kutina jalkovälissäni. Erja kertoi matkasuunnitelmistaan. Hän oli miehensä kanssa lähdössä viettämään ilmeisen seksirikasta lomaa, koska kotona ei […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Leskirouva ja nuoren kundin kulli Aamuaurinko pilkisteli juuri ja juuri kattojen yläpuolella enteillen lämmintä keskikesän päivää. Pienen etelä-suomalaisen kaupungin ihmiset heräilivät aamuaskareihinsa. Linnut visersivät uutta päivää ja jossakin haukahteli koira. Kaupungin laidalla pienessä kerrostalossa asui Pekka, 17 vuotias salskea nuorimies. Pekka oli päässyt isänsä työpaikalle kesätöihin, joten hänkin valmistautui tulevaan työpäivään. Monen muun tavoin Pekkakin olisi mieluummin jäänyt nauttimaan kauniista […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Sedän kiihkeä vaimo Olin siirtynyt kaupungissa olevaan lukioon opiskelemaan. Syksy oli sujunut opiskelun suhteen joutuisasti. Asuin setäni perheen luona, tai ei perhettä enää ollut kotona serkkujeni lähdettyä opiskelemaan muualle. Setäni Antero ja hänen vaimonsa Helena olivat asuneet yhden talven jo kaksistaan, ja Helena olikin ehdottanut asumista heidän luonaan. Minulle asuminen tutussa paikassa oli ollut hyvä ratkaisu. Äitini ei tarvitsisi niin paljon murehtia, kun tietäisi poikansa asuvan […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Kiimainen tätini Äitini 30-vuotias sisko-puoli kutsui minut odottamatta kylään. No, kun hänelle ei pitkä matka ollut, niin lähdin. Hän asui läheisen rivitalon päätyasunnossa. Hän on hyväkroppainen ja muutenkin muhkea ja muodokas. Soitin ovikelloa. Täti-puoleni tuli avaamaan ovea pelkkä valkoinen aamutakki päällään, ja sekin vielä hieman auki. Hänen suuret rintansa olivat takin peitossa, mutta eivät piilossa. Säpsähdin hieman, kun näin hänet, mutta hän ehti jo vetäistä minut sisäpuolelle. Hän seisoi […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Panin entistä äitipuoltani oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla.. Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa takaisin ja tarvitsisi apua tavaroiden kannossa, lupasin auttaa kun olin kerta niin lähellä töissä ja meillä on ollut aina hyvät välit. Sitten yhtenä päivänä hän ilmoitti,et on huomenna olis tulos että tuu kun pääset töistä. Menin auttamaan ja kun tavarat oli kannettu, niin rupateltiin niitä näitä […] Posted in Vanhemmat naiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *