Panin entistä äitipuoltani

oli syksy 2012 ja olin 20v. Olin töissä naapuri kaupungissa, johon isäni entinen naisystävä muutti takaisin oltuaan hetken muualla..

Sini laittoi minulle viestiä että on muuttamassa takaisin ja tarvitsisi apua tavaroiden kannossa, lupasin auttaa kun olin kerta niin lähellä töissä ja meillä on ollut aina hyvät välit.

Sitten yhtenä päivänä hän ilmoitti,et on huomenna olis tulos että tuu kun pääset töistä. Menin auttamaan ja kun tavarat oli kannettu, niin rupateltiin niitä näitä kahvi kupposten äärellä.. Siinä huomasin kuinka seksikäs 52 vuotias nainen voi olla ja housuissani rupes oleen ahdasta, onneksi oli työhousut niin ei näkynyt helposti kun tein lähtöä. Suljin oven ja ajoin kotia miettien että tuota naista kun sais joskus panna.

Päivät kuluivat töissä aatellen että pitääskö käydä kattomassa Siniä ihan muuten vain vaikka menin siinä toivossa että saisin pillua, mut enhän uskaltanut tehdä minkäänmoista aloitetta vaikka koko vierailun ajan housuissani oli ahdasta..

Olin perjantaina iltavuorossa ja sini laittoi viestiä ”Voisitko poiketa joku päivä katsomassa vessan lavuaaria?” vastasim että ”joo olen juuri töissä tulen kun pääsen”. Mielessäni kävi että olisiko tekosyy saada minut sinne, entä jos se on tajunnut jotain?

No töitten jälkehen menin katsomaan sitä lavuaaria jonka korjaamiseen meni 5 min. Kun työ oli tehty Sinin seuratessa koko ajan istuen vessan pytyn päällä(vaatteet päällä) kysyi hän että mitä on velkaa, totesin että työ oli niin pieni että olis ihan ok kun kahvit keität!

Siinä kun kahvia juotiin, niin vilkuilin koko ajan Sinin rintoja ja housuissa oli niin ahdasta että aattelin että ennemmi en lähde kun kiima on taltutettu.
No eihän siinä auttanut kun odottaa sopivaa hetkeä, joka tuli kun tilauksesta, kun olin jo lähdössä näin Sinin ottavan lattialta jotain pyllistäen minua kohti ja minähän otin pepusta kiinni ja sanoin että oon katsellu sinua jo pitkään vastaukseksi sain vihaiset katseet ja sanat että lopeta ja etkö ollut jo lähdössä! Vastasin häpeissäni että joo olin ja nyt lähdenki!!

Seuraavana päivänä tuli viesti ”Anteeksi kun olin äkäinen,hämmennyin vaan niin lujaa kun otit kiinni! Haluttaako sua oikeesti tämmöinen vanha ämmä?” vastasin ”Joo anteeks munki puolesta, sun perse näytti niin hyvältä etten voinu vastustaa…”

Maanantaina tuli jälleen viesti ”Taas on korjattavaa! Tuuppa käymäs heti tänään ;-)!” Loppupäivä meni töissä hiiiitaasti kunnes työt loppui ja menin Sinin luokse, hän tuli avaaman oven normi vaatteissa vaikka odotin aivan jotain muuta… ”Tuuppas nyt sisälle niin juodaan kahvit ja jutellaan vähän perjantaista”
Kahvit juotiin rauhassa jonka jälkeen Sini kysy että ”oisinko valmis naimaan mua?” vastasin että ”nytkin mulla seisoo housuis kun oon kattonut sun ihania rintoja”

Samassa Sini nousi vetäen mut mukaansa ja tönäisi sohvalle, rupes avaamaan housujani kysyen samalla et haluanko vielä vastaukseksi nyökkäsin ja samas lähti kummatki housut paljastaen seisovan kyrpäni.. Sini katsoi ja otti kyrpäni kokonaan suuhunsa ja voi sitä imua, jota kesti kymmenisen minuuttia kunnes suu pysähtyi aivan terskani päähän ja muutaman kerran kielellään pyöräytettyään heitin spermani hänen suuhun..
Sini nieli koko lastin ja tokaisi ”aika paljon tuli mälliä sulta, mut nyt on mun vuoro mennään tonne mun makkariin” riisuin itseni matkalla kokonaan sinikin riisui kaikki paitsi stringit ja rintaliivit. Hän meni sängylle makaamaan selälleen ja minä kipusin jalkojen väliin hieroen pillua pikkarien läpi kunnes ne olivat märät, yhdellä nykäisyllä otin housut pois ja siirryin nuolemaan posliinia. Miten ihana aikuisen naisen pillu!
Lipitin tuota pillua niinkuin kissa kermaa ja sini kysy että missä olen oppinut näin hyvin nuoleen, hän huohotti ja ulisi vaatien kieltäni syvämmälle, työtä tein käskettyä ja samassa kuului ”AAAAAAHHH” niin että koko naapurosto varmaan kuuli..

Hetken toivottua sini otti liivit pois ja minä kävin selälleni makaamaan, hän tuli päälleni hajareisin upottaen kerralla kullini pohjaan ja oli heken paikallaan kunnes rupesi rauhassa ratsastamaan kymmenisen minuuttia jonka jälkeen niin lujaa kun vaan pystyi, pelkäsin sängyn hajoovan alla huohottaen samalla et ”multa tulee kohta” ”Anna tulla vaan sisälle” eikä mennnyt kuin pari minuuttia niin ruiskin spermani ex äitipuoleni pillun perukoille..

Maksimme hetken toisissamme kiinni kullini ollen vielä lämpöisessä vaginassa, kunnes Sini nousi päältäni ja pillu valui spermaani. Sini meni lattialle nelinkontin eikä aikaakaan kun olin hänen takanaan terska häpyhuulia vasten, rupesin työntymään hiljalleen sisään ottaen aina taakse päin ikään kuin hakeakseen vauhtia spermaa valui lattialle kun aloitin rauhallisilla vedoin naimaan kauaa en kerinny naimaan hissukseen kun sini huohotti ja sanoin että pane niin kovaa kun pystyt niimpä otin pakaroista kiinni ja jyskytin menemään nuoruuden innolla. Kivekseni hakkasi pakaroihin ja pillu litisi märkänä sit tunsin kuinka pillu puristui kaluni ympärille ja tämä oli minulle liikaa vetäsin kullini vauhdilla pohjaan antaen spermani lentää posliini pilluun..

Sini tokaisi että ”ootpas hyvä poika paneen” ja meni suihkuun samalla menin sängyyn ja nukahdin.. Aamulla heräsin kun kyrpäni oli Sinin suussa, tosi taitava ottaa suihin ajattelin.. En kestänyt kovinkaan kauaa kun tunsin tulevani ja sini huomasi sen myös ottaen kyrvän pois suustaan ja runkkasi mällini naamallensa.. Paras herätys ikinä!!

Minun oli kiirehdittävä jo töihin, lähtiessäni Sini sanoi että ”poikkeehan taas hyvin pian tarkistamas lavuaarin kunto!!”
Ja minähän kävin katsomasaa tiheetä tahtia milloin mitäkin ja ikinä ei tarvinnu lähtee jos ei ollut pussit täysin tyhjät…..

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Viettelin äitipuoleni Tämän kertomuksen tapahtumat tapahtuivat viisi vuotta sitten kesällä, ollessani 18-vuotias. Normaalin nuoren miehen tapaan myös minulla oli kova tarve masturboida. Huomasin yhä useammin runkatessani ajattelevani äitipuoltani. Oikea äitini kuoli auto-onnettomuudessa ollessani kaksivuotias. Isäni löysi uuden vaimon vuotta myöhemmin. Vasta kouluiässä minulle kerrottiin, että Pirjo ei olekaan oikea äitini. Kutsun Pirjoa tässä tarinassa pääasiassa äidiksi, koska äidiltä hän oli aina […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Annen rattopoika osa 1 Taas perjantai ja koulu ohi tältä viikolta. Jukan kanssa maleksimme pihallamme miettien mitä tehtäisi. Dokata tekisi mieli mutta ikä (17 v.) ei vielä riitä ravintoloihin ja kaupassakin meidät jo tunnetaan. Eli turha yrittää kaljaa ostaa! Sitäpaitsi huomenna olisi taas futistreenit ja valmentaja tykkäis tosi kyttyrää jos oltais kankkusessa. ” Hei Toni, onks mitää ideaa mitä tehtäis?” ” En tiedä, tekis mieli vähän päästä tökkäseen jotain muijaa. Siitä on kyllä jo jonkin […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Lamppua vaihtamassa Asuin kerrostalossa pikkupaikkakunnalla. Olin 20-vuotias opiskelijapoika. Alakerrassani asui vanhempi n 50-vuotias eronnut rouvashenkilö, jonka kanssa olin useasti jutellut elämän menosta pihamaalla. Joskus olin auttanut häntä myös arjen pikku askareissa. Oli marraskuun kuulas aamu, kun törmäsin Sinikkaan porraskäytävässä. "Moi Teemu" Sinikka huikkasi. "Osaatko sää kytkeä kattolamppua?" Hän kysyi. "Voinhan mää tulla katsomaan" Vastasin. "Käykö sulle tänään klo 18:00". Sinikka […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Panoseuraa baarista Tapasin Tuulan paikallisessa ravintolassa johon olimme kavereiden kanssa menneet saunaillan päälle jatkoille. Juttelimme poikien kanssa niitä näitä tiskillä kun huomasin vaalean lyhyttukkaisen naisen astuvan ravintolaan sisälle. Karaoke nurkassa joku lauloi täysillä aikuista naista. Seurasin keskustelun lomassa naista joka jätti takkiaan narikkaan. Juttu kumppanini kysyi minulta kun keskuteluni alkoi pätkiä että, mikä nyt tuli? Pyysin vilkaisemaan naista ,joka lähestyi baaritiskiä, […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Leskirouva ja nuoren kundin kulli Aamuaurinko pilkisteli juuri ja juuri kattojen yläpuolella enteillen lämmintä keskikesän päivää. Pienen etelä-suomalaisen kaupungin ihmiset heräilivät aamuaskareihinsa. Linnut visersivät uutta päivää ja jossakin haukahteli koira. Kaupungin laidalla pienessä kerrostalossa asui Pekka, 17 vuotias salskea nuorimies. Pekka oli päässyt isänsä työpaikalle kesätöihin, joten hänkin valmistautui tulevaan työpäivään. Monen muun tavoin Pekkakin olisi mieluummin jäänyt nauttimaan kauniista […] Posted in Vanhemmat naiset
  • Annen rattopoika osa 2 Taas oli hikiset treenit takana ja pyöräilin kotiin. Jätin suihkun väliin, sillä ajattelin käydä suihkussa kotona. Ilma oli kaunis, oli perjantai ja oli mukava katsella vähäpukeisia tyttöjä ja naisia. Juuri kotia lähestyessäni, kuulin nimeäni kutsuttavan ja käänsin päätäni. Kaupan, jonka ohi olin juuri ajanut, oven luona näin naapurin keski-ikäisen Annen. Hänellä oli kaksi isoa muovipussia täynnä ostoksia kaupasta. ” Toni, olisiko sinulla vähän aikaa auttaa naapuria?” Anne kysyi. […] Posted in Vanhemmat naiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *