Leskirouva puutteessa

Mökkimme naapurina on 45-vuotias leskirouva, hiukan pyöreä pitkätukkainen tummakutri. Hän sattui viime kesänä laiturille joka sijaitsee katseilta suojassa samalla kun meloin kanootilla siitä ohi. Rantauduin laiturin viereen ja aloimme vaihtaa kuulumisia. Hänellä on aina melko ronskit jutut ja hän mielellään kiusaa nuoria sällejä niillä. Minä kolmikymppisenä en ihan nuori ole mutta pidin asiaa tavanomaisena läppänä kun istuimme laiturilla ja hän sanoi; ”Perkele kun rupes taas hässityttään. Mikähän siinä auttais?” Ajattelin kerrankin vastata samalla mitalla ja vastasin; ”Sitten täytyy varmaankin hässiä.”

Hän oli pukeutunut uimapukuun ja istui yhtäkkiä syliini ja kiskaisi olkaimet alas ja valtavat isot rinnat pompahtivat eteeni. ”No sitten hässitään.” hän sanoi ja painoi pääni rintoihinsa. En edelleenkään ollut varma että oliko hän tosissaan joten tartuin vain käsilläni hänen vyötäröönsä kun hän kiskaisi T-paidan yltäni ja alkoi suudella hartioitani ja kaulaani ahnaasti. Kaluni ponkaisi farkkushortseissani kivikovaksi kun hän painoi mut selälleni laiturille ja suuteli mua tiukasti suulle. Haroin käsilläni hänen selkäänsä ja hiuksiaan. Hän alkoi suudella mun kaulaani ja rintakehääni kiihkeästi puuskuttaen samalla kiihkosta hurjasti. Hän toi rintansa kasvoilleni. Isot rinnat hyllyivät kasvoillani ja kämmenen kokoisilla ruskeanpunaisella nännipihoilla törrötti isot kivikovat nännit. Puristelin rintoja ja nuolin ja imin kiihkeästi nännejä ju suutelin rintoja kiihkossa.

Nainen huohotti kontallaan päälläni ja tartuin uimapukuun ja aloin kiskoa sitä pois pakaroilta. Puristelin hänen pakaroitaan ja hän sipaisi uimapuvun pois ja heitti sen laiturille. Hän repi farkkushortsini auki huohottaen ja tartuin kaksin käsin hänen rintoihinsa niiden heiluessa löysinä ilmassa. Puristin ne yhteen ja hän toi ne jälleen kasvoilleni ja suutelin niitä kiihkeästi. Hän painoi rintansa alas kasvoilleni ja suutelin niitä ja leikin kielelläni nänneillä. Puristelin ja hieroin hänen pyöreitä löysiä pakaroitaan ja vein toisen käteni hänen jalkojensa väliin ja aloin sormeilla karvaista pillua. Hän voihkaisi kun sormeni tavoitti klitoriksen. Pyöritin sormea nopeasti klitoriksella ja hän huohotti nopeasti ja tarttui kaluuni puristaen sitä voimakkaasti ja alkoi runkata sitä nopeasti.

Puristelin pakaraa ja sormetin klitorista samalla kun hän heilutteli rintojaan kasvoilleni. Livoin rintoja kielelläni ja hän runkkasi kaluani nopeasti. Hän huohotti ja puuskutti ja käsi runkkasi kaluani kun laukesin ja lastini lensi hänen vatsalleen. Hän konttasi kohti kasvojani ja laskeutui hajareisin kasvoilleni ja sanoi; ”Nuole poika.” Siinä se oli, ihana aikuisen naisen pillu – aloin nuolla klitorista ja puristelin käsillä pakaroita, sormet upposivat pehmeään lihaan ja pyörittelin kielelläni klitorista. Hän huohotti ja puristeli käsillään rintojaan ja venytteli nännejään. Lantio pyörähteli kasvoilleni ja nuolin pitkin lipaisuin kun hän pumppasi itseään ylös alas puuskuttaen. Hän kumartui eteenpäin ja nojasi käsiinsä ja pyötäytteli lantiotaan kun pyöritin klitorista nopeasti kielelläni. Hän voihki ja painoi pillua kasvoilleni ja nuolin pitkin ahnain lipaisuin.

Hän nousi kasvoiltani istui hajareisin vatsalleni ja tarttui kivikovaan kaluuni. Hän istui kalulleni ja tartuin häntä pakaroista kun hän alkoi ratsastaa kalullani. Hän aloitti vimmatun pomppimisen ja voimakkaan pumppauksen ja huohotti ja puuskutti kiivaasti. Kiimainen pillu puristi kovana seivovan kaluni vartta ihanasti. Isot rinnat heiluivat ilmassa ja hän ratsasti voimalla. Huohotin itsekin kiihkeästi ja nussimme kahden kiimaisen nussimista. Hän pomppi ja huohotti ja hieroi välillä pilluaan lantiooni. Nousin istuma asentoon ja puristelin pakaroita tiukasti hänen hyppiessään kalullani nopeasti ja voimakkaasti. Hän levitti jalkansa ja heittäytyi selälleen ja sanoi; ”Nai mua lujaa.” Painuin hänen päälleen ja aloin työnnellä kaluani voimalla sisään ja hän puuskutti ja huohotti ja kiskoi mua pakaroistani syvemmälle sisäänsä. Annoin mennä kunnolla ja nussin todella nopeasti ja voimalla hänen pilluaan kun tunsin kaluni sykkivän ja laukesin pillun uumeniin. Käännyin selälleni laiturille ja hän puuskutti vieressäni kunnes nousi istumaan ja sanoi; ”Olit oikeessa, se helpotti.”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *