Lamppua vaihtamassa

Asuin kerrostalossa pikkupaikkakunnalla. Olin 20-vuotias opiskelijapoika. Alakerrassani asui vanhempi n 50-vuotias eronnut rouvashenkilö, jonka kanssa olin useasti jutellut elämän menosta pihamaalla. Joskus olin auttanut häntä myös arjen pikku askareissa.

Oli marraskuun kuulas aamu, kun törmäsin Sinikkaan porraskäytävässä. ”Moi Teemu” Sinikka huikkasi. ”Osaatko sää kytkeä kattolamppua?” Hän kysyi. ”Voinhan mää tulla katsomaan” Vastasin. ”Käykö sulle tänään klo 18:00”. Sinikka kysyi. Vastasin sen käyvän. Päivä koulussa oli hiukkasen levoton. Olin aiemmin tuntenut vetoa Sinikkaan kohden, mutten tiennyt miten olisin ilmaissut haluni häntä kohtaan.

No ilta tuli, ja mä olin Sinikan oven takana jo varttia vaille kuusi. Soitin ovikelloa, mutta kukaan ei tullut avaamaan. Kirosin jo mielessäni et olisin ymmärtänyt jotain väärin, kun ovi raottui. ”Sori mää olin suihkussa, enkä kerinnyt avaamaan nopeammin.” Sinikka sanoi. Otin työkalupakin mukaani ja astuin sisälle.

Sisällä oli siistiä, kuten aina ennenkin. Ilmassa tuoksui vieno hajuveden tuoksu. Otin härkää sarvista ja iskeydyin laatikon kimppuun. Sain lampun kasattua ja kysäisin Sinikalta paikkaa mihin se olisi tarkoitus asentaa. Sinikka oli pukeutunut ohueen kimonoon, joka juuri ja juuri peitti hänen pyöreät muodot.

Lamppu tuli asentaa eteiskäytävään. Nousin keittiöjakkaralle. Sinikka tuli mulle avuksi ja ojensi lampun mulle. Näin ylhäältä suoraan kaula-aukosta Sinikan rintojen väliin. Horjahdin hiukan, jolloin Sinikka tarttui minun vyötäisistä kiinni. Tunsin lämpimän naisen vartalon omaani vasten. Sinikka piti musta kiinni sanoen ettei halua mun pudota lattialle. Ruuvailin lampun kiinni kattoon ja yritin olla ajattelematta naista, joka puristi itseään mua vasten. Kaluni turposi housuissani ja tiesin sen näkyvän jo ulospäin, koska jalassani oli vain verkkarit. Kaluni alkoi sykkimään vasten Sinikan rintoja. tunsin kuinka Sinikan kädet lähtivät pakaroilla liikkumaan hitaasti ylös ja alaspäin. Kiihkoni kasvoi.

Sain kun sainkin lampun asennettua. Pyysin Sinikkaa kokeilemaan toimiiko se. Sinikka käveli käytävän päähän kytki valon, joka ihme ja kumma syttyi. Seisoin jakkaralla kalu pystyssä. Sinikka avasi kimonon vyön ja antoi vaatteen valahtamaan lattialle. Nyt näin naisen alastoman kauniin vartalon. Sinikka oli kooltaan jotain XL:ää, mutta kaikki kurvit olivat kohdallaan. Hitaasti Sinikka liikkui kohden mua. En osannut tehdä mitään. ”olet kaunis nainen” Sain henkäistyä. Sinikka otti kiinni verkkareiden kuminauhasta ja kysyi leikillisesti ”saako nämä laskea alas” Nyökkäsin ja tunsin kuinka housuni laskettiin nilkkoihin. ”Aah sullahan on komea kyrpä” Sinikka huudahti. Samalla tunsin kuinka kuuma käsi kietoutui kyrvän varren ympärille. Ummistin silmäni ja nautin. Yhtäkkiä tunsin kuinka jokin kuuma kosketti terskan alapintaa. Avasin silmäni ja näin kuinka Sinikan kieli tutki terskan herkkää alapintaa. Meinasin laueta heti huulille, koska se oli ensimmäinen kerta, kun joku kosketti mun kyrpää. Aloin huokailemaan hiljaa ja Sinikka kiusasi mua ottaen välillä terskan suuhun ja välillä nuollen kyrvän vartta.

Mä en ollut runkannut pariin päivään ja tilanne oli muutenkin niin kiihottava, että tunsin orgasmini lähestyvän kuin pikajuna. Kerroin asiasta Sinikalle, jolloin Sinikka imaisi kyrpäni syvälle nieluun ja alkoi imemään. Tunsin kuinka Spermani lähtivät liikkeelle. Sinikka imi ja nieli. mutta silti osa spermasta valui pitkin leukaa hänen ihanille rinnoilleen. Laskeuduin alas jakkaralta tärisevin jaloin. Sinikka antoi mulle sperman makuisen suudelman ja otti mua kädestä kiinni. ”Vieläkö sä haluat jatkaa” Hän kysyi viehkeästi…

Sinikka puristi kädestäni ja kuljetti minut makuuhuoneeseen. Oma käteni oli kostea, mutta ei Sinikankaan käsi kuivalta tuntunut. Sinikka kääntyi ympäri. Näin kypsän naisen kauniin vartalon. Isohko rinnat roikkuvat nätisti. Kumarruin antamaan nännille suudelmaa. Otin toisen nänneistä suuhuni ja Sinikka värähti ja huokaisi. Imin nyt jo rohkeammin. Sinikka hieroi niskaani ja huokaili ”Ihanaaa kulta…ihanaa”. Kaluni paisui uudelleen täyteen mittaansa. Laskin Sinikan leveälle sängylle.

Asetin hänet viereeni ja kuljetin kättäni pitkin kuvetta alaspäin. Imin samalla rintoja vuoron perään. Someni kulkivat pitkin sileää ihoa alas reidelle. Käsi hakeutui sisäpinnalle. Sinikka levitti reisiä, jolloin sain vietyä käden jalkojen väliin polven yläpuolelle. Tunsin Sinikan käden hakeutuvan jalkojeni väliin. Käsi kiertyi kyrvän ympärille. Käännyin niin että näin Sinikan ihanan häpykummun. Samalla Sinikka sai paremman otteen kalustani.

Sinikka pyörähti päälleni. Näin naisen sukupuolielimen ensimmäistä kertaa livenä ja todella läheltä. Levitin häpyhuulia levälleen ja näin kostean vitun ihan silmieni edessä. Tunsin samalla kuinka Sinikan huulet hakeutuivat terskani ympärille. Nuolaisin pillua. Se maistui hiukan happamalta. Sinikka värähteli kieleni tahdissa, ja nuolin pillua koko matkalta. Välillä kieli osui klitorikseen. Joka kerralla Sinikka reagoi siihen voimakkaasti. Otin hänen lanteista kiinni ja painoin häpykummun suutani vasten, ja aloin valtaisan kielileikin klitoriksella. Samalla etsin etusormella pimppa-aukon suuta.

Painoin sormea vasten Sinikan emätinaukon suuta. tunsin kostean lihaspoimun väistyvän. Sormeani ympäröi kuuma ja kypsä naaraan vittu. Olin hetkeksi unohtanut kokonaan kuinka kyrpääni imettiin. Upotin kaksi sormea pilluun. Sinikan peppu pyöri ja hankasi vasten kasvojani. Äkkiä Sinikka nousi mun päältä, kääntyi selälleen ja pyysi saada kullin sisälleen.

Käännyin Sinikan päälle ja sohaisin kyrvälläni Sinikan ihanaa pillua. Sinikka otti kalun varresta kiinni ja laittoi sen oikeaan kohtaan. Olin ensimmäistä kertaa menossa naisen sisään. Painoin lantiota alaspäin. Tunsin Sinikan liukkaan pillun aukeavan minulle, kun terska upposi sisälle. Tuntui niin hyvältä että melkein laukesin huulille. Työnnyin syvemmälle Sinikan pimppaan. Sinikka painoi mua pepun päältä ja keinutti lanteitaan. Aloitin hitaan naimisen ja yritin miettiä muita asioita, mutta olin liian kiimassa. Tunsin orgasmin lähestyvän. Lisäsin vauhtia. Enää en voinut peruttaa. Sinikka tärisi allani, ja vaati lisää kyrpää. Sinikan sanat olivat minulle liikaa: ruiskutin pillun täyteen pikku Teemuja. Lopuksi jäin makaamaan Sinikan päälle.

Tunsin Sinikan kädet niskallani. Samalla tunsin kuinka Sinikka teki pientä liikettä lantiolla. Meinasin nousta ylös, mutta Sinikka painoi minut takaisin päälleen. ”En luovu susta noin pienellä” hän naurahti. Tunsin pimpan puristavan kaluani samalla kun kädet kulkivat peppuni päällä. En ollut uskoa, kun tunsin kuinka kaluni nytkähti. Vaivuin Sinikan päälle Sinikan touhutessa kaluni ympärillä. Kaluni paisui uudelleen.

”Tule muhun takaa päin” Sinikka pyysi. ”Mä tunnen sut eritavalla silloin”, ja Sinikka nosti leveähkön peppunsa pystyyn. Nousin kontalleni hänen taakseen. Ohjasin kyrpäni Sinikan spermaa valuvalle pimpalle. Pimppa tuntui takaa naituna erilaiselle, sillä jotenkin pääsi vielä syvemmälle, tai ainakin tuntui niin. Samalla pystyi katselemaan kuinka kyrpä upposi vittuun. Kiersin käteni Sinikan uumalle ja löysin Klitoriksen. Hankasin sitä sormella. Sinikka pakeni altani, jolloin painauduin tiukasti häntä vasten. Laukesimme samaan aikaan täristen….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *