Kiihkeät hetket anopin kanssa

Olimme kihlattuni kanssa juhlissa ja juhlien jälkeen oli tarkoituksena mennä tytön kotiin yöksi. Eteiseen päästyämme aloimme suudella toisiamme voimakkaasti ja molempien kädet himoitsivat toisen strategisia kohteita. Pääsimme tytön huoneeseen ja vaatteet liitivät lattialle. Tyttöystäväni oli kontillaan yrittäen riuhtoa paitaansa pois.

Ennen kuin hän sai paidan päältään sain laskettua omat housuni ja samassa sohaisin täysi pitkän mulkkuni lähes neitseellisen tiukkaan vittuun. Työntelin onnessani ja ähkin. Samalla työnsin toista sormeani tytön persereikään ja tästäkös vasta hän alkoi naukua. Voihkinta kuului varmasti viereiseen vanhempien makuuhuoneeseen ja pelkäsin jonkun tulevan keskeyttämään touhumme. Mitään liikehdintää ei kuitenkaan kuulunut tapahtuvan, mutta tunsin kuuman katseen selässäni. Katsahdin ympärilleni, mutten nähnyt ketään.

Pyysin tytöltäni lupaa naida häntä perseeseen, mutta kuten aina vastaus oli kielteinen. Intoni hieman laski, mutta kovilla työnnöillä sain mällini lentämään ja tyttöni voihkimaan kunnolla. Väsyneinä nukahdimme toistemme syliin. Aurinko paistoi verhon välistä silmiini ja tunsin kuinka joku imi munaani. Avasin silmäni ja näin alastoman takapuolen pilkistävän peiton alta. Työnsin käteni perseelle alkaen hamuta tuota ihanaa osaa naisesta.

Tiesin tyttöni pitäneen lähteä aamulla töihin, mutta luulin hänen ehkä jättäneen työt väliin. Työntäessäni sormea persereikään loppui kullini imeminen. Tilalle tuli syvälliset voihkaisut, jotenkin kypsemmät kuin mitä olin tottunut tytöltäni kuulemaan. Samassa huomasin, että perse johon sormeani työnsin oli väljentynyt viime yöstä huomattavasti. Pelokkaat ajatukset kiersivät mielessäni. Repäisin peiton ylös ja kas kummaa kihlattuni äitihän se siellä imee kulliani.

Hänen katseensa ei hätkähtänytkään minun silmistäni hänen liu’uttaessaan itsensä ylös vartalollani. Hän työnsi kielensä suuhuni ja asettui istumaan päälleni. Kuin vaistomaisesti työnsin sormeani kohti vittua ja huomasin yllätyksekseni anopin pillun olevan posliini. Hetkisen sormeiltuani hän lopetti suutelun ja sanoi :”nai mua niin kuin nait eilen Virpiä.”

Hän kääntyi ja kiinteä yli neljäkymppinen perse pyöristyi eteeni ja olin pakahtua halusta. Teinipojan ikuinen fantasia keski-ikäisen naisen perseestä oli toteutumassa, ja vielä varatun naisen. Työnsin kullini väljän vitun suulle ja tempaisin sen kerralla pohjaan asti. Anoppi ähki ja pyysi vauhtia. Kullini liikkui väljässä vitussa helposti ja pian anoppi huusi :”kysy!” En tiennyt mitä hän sillä tarkoitti ja jatkoin naimista. Työnsin käteni hänen imetyksestä levinneille rinnoilla ja hän huusi uudestaan :”Pyydä persettä!” Tällöin ymmärsin mitä hän oli tarkoittanut ja kysyin saisinko naida häntä perseeseen. ”Tietenkin, sitähän tässä on koko aamu odotettu” vastasi anoppi.

Anoppi levitti persettään oikean kätensä sormilla ja asetin kullini reiälle. Hitaasti, mutta varmasti aloin työntyä anopin perseen sisälle. Pää punaisena hän huusi nautinnosta ja tuskasta. Aloittaessani tasaisen työntelyn anopin kiljunnan tahdissa ajattelin, että tätä reikää oli koittanut joku ennenkin. Ehkä huhu puheet anoppini huoramaisuudesta eivät olleetkaan aivan tuulesta temmattuja.

Työnsin ja työnsin. Anoppi huusi allani niin, ettei varmaan koko korttelille jäänyt epäselväksi mitä täällä tehtiin. Anoppi painoi reitensä kiinni ja persereikä kiristyi entisestään. Tunsin kuinka valtava mälli oli irtoamassa. Viimeisen sarjan jälkeen mälli lähti tunkeutumaan anoppini anukseen. Anoppi lysähti alleni ja jäin makaamaan hänen päälleen. Hetkisen kuluttua anoppi kieri pois sängyltä ja lähti tyttärensä huoneesta WC:hen. Koko kävelyn ajan seurasin kuinka spermani valui vielä panosta punertavasta persereiästä pitkin kiinteää reittä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *