Kiihkeää rouvaa laivalla

Laivalla on aina hyvä meininki. Niinpä suunta oli kundien kanssa taas itämerelle, mielessä tietenkin vaan se yksi asia. Naiminen laivan hytissä laskuhumalassa myöhään yöllä on aina enemmän tai vähemmän huonoa, ajattelin josko onnistuisin pokaamaan seuraa jo ennen kuin laiva irtoaa laiturista.

Kaikki notkuvat viinihyllyillä tax freen aukeamisen jälkeen, joten suuntaisinkin hetimmiten sinne. Jotenkin vanhemmat rouvat saavat mun mehut kiertämään ja valkkarihyllyjen välissä näkyikin houkutteleva brunette. Pähkinänruskeat pitkät suorat hiukset, valkoinen melko antava kauluspaita, hame ja seksiä tihkuvat nahkasaappaat. Ikää nopean arvion mukaan 45-50.

Menin ihmettelemään itsekin valkoviinejä ja koetin saada keskustelua käyntiin. Ladyhan olikin asiantuntija ja päädyttiin maistamaan jotakin sherryä hänen hyttiin. Saappaat kopisivat kahdeksannen kannen käytävällä ja nainen esitteli itsensä Annaksi. Viinien tuntemus oli osa hänen työtään ja niinpä sain kuunnella Caritan luentoa eri rypäleistä ja ties mistä. Kiinnostavaa kuunneltavaa, mutta katseeni vain harhaili Caritan povessa ja kiiltävissä ruskeissa saappaissa. Kuvittelin miten hän istuisi syliini pelkät saappaat jalassaan..

Istuin lähemmäs ja totesin, että viinien maistelussa tärkeintä on hyvä seura. Carita oli samoilla linjoilla ja sanoi, että vielä parempaa on komea seura, ja vieläpä kahden kesken. Katseemme osuivat niin pitkäksi aikaa, lähestyin hänen huuliaan, sillä housuissa alkoi jo olla ahdasta. Caritan huulet olivat täyteläisen punaiset ja kiilsivät huulipunasta. Huulemme kohtasivat ja Carita kiersi kätensä kaulalleni.

Hänen huulipunansa maistui persikalle ja maistelimme toisiamme hyvän tovin. Hieroin samalla rintoja ja lähestyin hametta. Nostin hametta ja yllätyin kun käteeni osui lähes posliiniksi trimmattu kosteaakin kosteampi pimppi. Carita hymyili ja sanoi ottaneensa pikkuhousut pois puuteroimassa käydessään. Samalla riisuimme toisemme ja huomasinkin makaavani hänen allaan luksushytin leveässä parisängyssä. Ja mikä parasta, Caritalla oli jalassaan ne saappaat!

Ilmeisesti Caritallakaan ei ollut pidemmät esileikit mielessä, sillä malttamattomana odottanut kivikova kullini jo siveli hänen haaroväliään. Carita sanoi silmiin katsoen, että haluaa mut sisäänsä ja samalla hän painuikin alaspäin ja nuori kullini painui koko pituudeltaan kuumaan ja erittäin kosteaan kypsän naisen pimppaan. Tuntui kun päässäni olisi räjähtänyt ja Caritakin ynisi nautinnossaan ja puristi olkapäitäni.

Vaikka Carita oli kuitenkin jo yli 50, jaksoi hän ratsastaa kuin 22-vuotias tyttöystäväni. Miten tuntuikaan ihanalta kun tämä kuvankaunis rouva rakasteli minua kuin viimeistä kertaa ja hieroin hänen isoiksi kasvaneita rintojaan! Caritan vauhti vain kiihtyi ja tunsin Caritan vavahtelevan orgasmin lähestyvän. Ja se orgasmi kuului varmasti kolmen hytin päähän. Itse onnistuin vain vaivoin pidättelemään ja Carita lysähti päälleni ja hyväntuoksuiset hiukset levisivät kasvoilleni.

Haluan sua takaapäin, sanoin ja kierähdin Caritan taakse. Tuntui kuin Caritan orgasmi olisi vain jatkunut ja jatkunut kun Caritan nesteistä kiiltävä kullini upposi uudelleen ja uudelleen hänen pimppiinsä. Ihastelin vain hänen kurvejaan ja tunsin, että kohta tulee minunkin vuoroni. Carita sai juuri ja juuri huutavan orgasminsa yli sanottua, että haluaa mun tulevan syvälle hänen sisäänsä. ”Mä haluan tuntea kun sun nuori ja kuuma sperma räjähtää mun sisälle” olivat Caritan sanat ja tunsin kuinka aivoni olisivat sulaneet. Samassa laukesin ja painoin Caritan lantion tiukasti omaani vasten ja tunsin kuinka valtava lastini meni niin syvälle kuin se vain oli mahdollista. Makoilimme uupuneina sängyllä ja maistelimme sherryä. Ja rakastelimme. Ja rakastelimme. Paras risteily koskaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *