Kiihkeä yö kahden naisen kanssa

Olimme kavereiden kanssa kotikaupunkini hotelissa sijaitsevassa yökerhossa joskus 1987. Olin silloin 25-vuotias urheileva nuorukainen, jota jostain syystä kiihottivat ja kiinnostivat vanhemmat naiset ja varsinkin rehevät sellaiset.

Olin jo aika humalassa ja porukka oli etupäässä nuorempaa. Kiertelin pöytiä etsien tanssitettavia, kun huomasin pöydässä kaksi vanhempaa ehkä alle 50 v naista. Hain toista tanssimaan, mutta hän ei aluksi meinannut lähteä. Minulle selvisi kun juttelin hänen kanssaan että hän ei iljennyt lähteä tanssimaan täällä nuorempien keskellä kun oli niin iso.

Juteltuamme hän kuitenkin lähti, jolloin tanssimme monta tanssia. Minä olin todella kiihottunut sillä hänellä oli erittäin isot rinnat ainakin; F-kokoa ja ihana iso perse, mutta hän ei kuitenkaan ollut mitenkään löysän lihava vaan yllättävän kiinteä . Tanssimme hitaita Sirkan kanssa – se oli hänen nimensä – he olivat vielä pienemmältä paikkakunnalta tulleet Maijun hänen kaverinsa kanssa ostoksille ja huvittelemaan kaupunkiin ja olivat majoittuneena hotelliin.

Yritin ehdotella josko lähtisimme heidän huoneelle, mutta Sirkka ei taipunut vaan sanoi että he aikovat kohta lähteä nukkumaan. Lopulta kuitenkin puheeni tehosi ja sain luvan saattaa hänet huoneen ovelle kuten sovimme. Tulimme heidän huoneensa ovelle mutta sisään en saanut lupaa tulla. Sirkka nojasi käytävän seinään ja minä tulin hänen luoksensa. Ette usko mikä upea näky todella upea iso nainen mahtavat isot rinnat! Sirkka antoi minun suudella itseään, ja suutelin hänen kaulaa, sekä hyväilin vaatteiden päältä isoja mutta kiinteitä rintoja.

Huomasin että Sirkkakin alkoi kiihottua, hän lupasi minulle että pääsisin sisään huoneeseen ,kun tapahtui jotain odottamatonta. Maiju tuli ja kertoi että oli menossa toiseen huoneeseen kahden miehen kanssa ja mekin voisimme tulla. Sirkka halusi lähteä katsomaan millaista väkeä siellä oli, ettei Maijulla oli mitään hätää. Miehet eivät kuitenkaan halunneet päästää minua sisään mutta molemmat naiset olisivat saaneet tulla jolloin me läksimme Sirkan kanssa naisten huoneelle.

Kun saavuimme huoneeseen Sirkka kertoi ettei hän eikä Maijukaan ole ollut miehen kanssa pitkään aikaan. He olivat juuri olleet Espanjassa, jossa nuori paikallinen opas oli kovasti pyrkinyt heidän sänkyynsä mutta he eivät olleet taipuneet. Sirkka meni vessaan pesulle ja hänen siellä ollessaan Maiju tuli sisään. Myös hän oli myös iso ja muodokas, tosin ei läheskään Sirkan veroinen.

Maiju kertoi lähteneensä huoneesta kun häntä alkoi tympiä miesten käytös minua kohtaan. Maiju oli todella suorasukaisempi kuin Sirkka, sillä hän totesi heti, että ”nyt laitetaan tämä poika nauttimaan” ja käski siirtämään sängyt yhteen.

Maiju riisui minut ja itsensä ja hän oli todella hyvin säilynyt ikäisekseen: isot rinnat ja upea vartalo. Minun kaluni seisoi jo kovana Maiju hieroi sitä käsillään. Sirkka tuli kylppäristä ja oli hieman hämmästynyt, että ”mitä täällä tapahtuu” hän kysyi. Sirkka oli pukenut jo yöpuvun päälleen. ”Annetaan tälle pojalle kunnon nautinto” Maiju sanoi ja heittäytyi sängylle selälleen. ”Tule jo” hän pyysi. Minä en ajatellut, että ehkä minun olisi pitänyt keskittyä Sirkkaan, mutta kaluni ohjasi minut Maijun päälle painoin kyrpäni hänen pilluunsa aja aloin nussimaan rajusti purin rintoja nain kuin viimeistä päivää Maiju valitti kiimassa: ”en ole saanut yli 5 vuoteen kyrpää”. Nussin ja leivoin rintoja ja Sirkka katseli vieressä ehkä hieman loukkaantuneena.

Maiju alkoi täristä ja pillu supisteli kyrpäni ympärillä. ”AHHHHH” häneltä pääsi huuto kun hän laukesi samalla kun minäkin räjähdin – kuuma sperma suihkusi Maijun vittuun.

Lepäsin siinä hetken. Maiju sanoi: ”nyt sinun pitää kääntyä tuonne Sirkan puoleen”. Sirkka oli kääntänyt meille selän, tulin hänen taakseen ja sain hyväillä ja silitellä kauan, ennen kuin hän kääntyi selälleen ja osoitti leppymisen merkkejä. Levitin Sirkan reidet ja painoin huuleni hänen kostealle pillulleen ja aloin imemään klitorista. välillä nussin kielellä kosteaa karvaista pillua. Sirkka ei kestänyt kauan vaan laukesi rajusti huutaen. Nousin ylös ja painoin kyrpäni Sirkan pilluun ja aloitin rajun nussimisen. Lopultakin sain leipoa, purra ja hyväillä taas isoja, todellisia jättirintoja.

Sirkan perse heilui, pillu imi minua sisälleen ja laukesin kohta taas. Siitä tuli mahtava yö: kaksi isoa ihanaa naista joita sain vuorotellen naida ja nuolla. Todella vuorotellen, sillä mitään yhtäaikaista ryhmäseksiä emme harrastaneet. Tämä tarina on tosi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *