Sperman maku

Odotimme vaimoni kanssa ovikellon soittoa innolla, nimittäin mieskaverini Joonas oli luvannut tulla käymään kylässä. Olemme tunteneet Joonaksen jo pitkään ja olemme viettäneet ikimuistoisia yhteisiä hetkiä monta monituista kertaa. Olemme kumpikin vaimoni kanssa mieltyneet sperman makuun, varsinkin Joonaksen, jonka sperma on lähes aina todella miellyttävän makuista.

Viimein ovikello soi. Vaimoni meni avaamaan oven. Näin kun eteiseen päästyään Joonas ja vaimoni suutelivat ja halasivat pitkään ja innolla. Kaikki me kolme tiesimme, että mitä kivaa tästäkin illasta seuraisi. Viimein vaimoni ja Joonas tulivat olohuoneeseen, jossa mielenkiinnolla odottelinkin jo Joonasta. Joonas tuli tapansa mukaan halaamaan myös minua. Annoimme siinä samalla myös kunnon kielisuudelmat toisillemme.

Vaimoni oli jo laittanut valmiiksi leivonnaiset pöytään. Istuimme ja juttelimme niitä näitä. Joonas kertoi, että hänen vaimollaan on ollut kovasti päänsärkyä ja muita vaivoja, joten he eivät ole päässeet sänkyhommissa pieniä hyväilyjä pitemmälle.

Kahvit juotuamme emme malttaneet kovinkaan pitkään pysyä erillä toisistamme, vaan suuntasimme saman tien makuuhuoneen puolelle. Olimme vaimoni kanssa käyneet jo valmiiksi pesulla ja niin oli Joonaskin. Katsoin vierestä kun vaimoni kävi siekailematta Joonakseen käsiksi. Vaatteen suorastaan lensivät lattialle kun vaimoni riisui Joonaksen hetkessä. Kaunan ei minultakaan mennyt kun olin kuoriutunut vaatteistani.

Joonas meni makoilemaan selälleen sängylle ja kohta olimme vaimoni kanssa hyväilemässä Joonaksen mahtavasti seisovaa kalua. Vaimoni runkkasi kalua kiimainen ilme silmillään. Sitten otimme aina vuoron perään ja yhdessä Joonaksen kalun suuhumme, välillä minä nuolin kalun vartta ja vaimo terskaa ja sitten päinvastoinkin. Oma kaluni oli ponnahtanut myös täyteen seisokkiin ja kohta tunsin Joonaksen käden hyväilevän ja runkkaavan sitä.

Näky sängyllä oli kiimainen, Joonas selällään vaimoni imiessä kontallaan Joonaksen mahtavasti seisovaa kalua. Siirryin vaimoni taakse hyväilemään hänen pilluaan, joka näytti suorastaan tulvivan lemmennesteitä. Nuolin kiihkeästi vaimoani jokaisesta sopukasta ja tunsin, että hän alkoi suorastaan tulvia lemmennesteitä.

Sitten vaihdoimme vaimon lempiasentoon, menin sängylle selälleni, vaimoni tuli päälleni 69 asentoon. Nuolin vaimoni pillua yhä kiihkeämmin vaimoni ottaessa puolestaan kaluni huuliensa väliin. Joonas siirtyi vaimoni taakse ja asetteli kaluaan vaimoni pillunhuulille. Tuntui suorastaan riettaalta tuntea suutani ja kasvojani vasten Joonaksen kalun liukuvan vaimoni ihanaan pilluun. Joonaksen alkaessa naida vaimoani yhä kiihtyvällä vauhdilla tunsin Joonaksen kiveksien suorastaan hakkaavan otsaa ja kasvojani vasten.

Tunsin ja kuulin kuinka vaimoni suorastaan uikutti nautinnosta. Kaluni oli jo onneksi lipsahtanut hänen suustaan. Tämä sopi minulle mainiosti, sillä itse asiassa halusin antaa omat siemeneni Joonaksen makusteltavaksi. Lopulta Joonas laukesi sykäyksittäin syvälle vaimooni ihmeellisten äännähdysten saattelemana.

Joonas veti kalunsa pois vaimoni pillusta. Samalla kasvoilleni ja suuhuni tulvahti pillun sisältä melkoinen spermasatsi. Samalla vaimo nousi pystynpään ja hautasi kasvoni pilluunsa minun niellessä ja nuollessa hänen pillustaan vieraan miehen spermoja.

Kohta tunsinkin Joonaksen ihanat huulet kaluni ympärillä. Joonas on oikea mestari asiassa kun puhutaan syväkurkkuosaamisesta. Tunsin kuinka kaluni kovettui entisestään Joonaksen antaessa minulle todella mahtavat imutukset. Lopulta en enää jaksanut pidätellä vaan annoin koko lastin tulla Joonaksen suuhun. Joonas tuntui nielevän osan lastia ja sitten hän siirtyi suutelemaan vaimoni kanssa antaen samalla osan makoista spermastani vaimoni suuhun.

Makoilimme sängyllä tovin ja pesun jälkeen otimme kaiken uusiksi, olihan meillä koko ilta ja yökin aikaa yhteisille lemmenleikeillemme.

Monien eri rakastelukertojen jälkeen Joonaksesta on tullut meille vakituinen lisä seksileikkeihimme. Myöhemmin olemme ajautuneet rakastelleet Joonaksen kanssa kahdestaankin. Kerran kävi nimittäin sillä lailla, että kun Joonas soitti kiimoissaan, vaimoni ei ollut kotona. Tein Joonakselle rohkean ehdotuksen, että voidaanhan asia hoitaa miesten keskenkin. Sinä iltana ja yönä Joonas nai minua peräti kolme kertaa peräaukkoon. En ole voinut kuvitellakaan, että miten hyvältä se tuntuukaan.

Nykyisin olemme edelleen laajentaneet kimppaseksin keinovalikoimaamme vaimoni ollessa asian suhteen todella innoissaan. Herkkänä hetkenään hän on jopa tunnustanut, että hän oli jo pitkään suorastaan toivonutkin, että pääsisi muun bi-kivan lisäksi seuraamaan aitiopaikalta miesten välistä yhdyntää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *