Sanna-lutkan seikkailut osa 1

Sanna on pikkuinen, tummatukkainen nuori lutka, joka on jo kauan halunnut kunnolla kyrpää, ja onkin viimein löytänyt itselleen useamman raavaan uroksen joka sitä hänelle antaisi. Tapaamisajankohta on jo sovittu, ja Sanna odottaa kiimaisena miehiä noutamaan itseään. Hän on pukeutunut niin kuin etukäteen on käsketty: mustat stay-up sukat, mustat stringit, äärimmilleen kiristetyt läpikuultavat rintsikat ja kaulapanta. Näiden lisäksi hänellä on vain kengät ja pitkä poplaritakki. Povitaskussa tuntuu kovana rintaa vasten suuri musta tekopenis joka on käsketty ottaa mukaan. Karvat on ajeltu, ja paksu musta rajaus tehty silmiin niin kuin toivomus oli. Hän koettaa mielessään arvailla mitä miehillä on hänen varalleen suunniteltuna odotellessaan. Viimein odotus palkitaan, ja hän näkee tutun auton ja tutut kasvot sen ratissa. Autossa on kolme miestä kun hän kiipeää takapenkille.

Matka alkaa, eikä kovin pitkälle päästä kun etupenkillä istuva kaveri kääntyy häneen päin ja käskee näyttämään onko ohjeita noudatettu. Sanna avaa kiltisti takin ja näyttää ettei asusteista puutu mitään. Hän ottaa taskusta myös kumikalun ja näyttää sitäkin. Kaikki miehet nyökyttelevät tyytyväisenä. Hänen kanssaan takapenkillä istuva mies käskee hänen ottaa tekokalu esiin ja imeä sitä. He haluavat nähdä miten Sanna aikoo ottaa heidän isot kyrpänsä kunnolla suuhun kunhan perille päästään. Sanna tekee työtä käskettyä, mielessään kuvitellen muiden autoilijoiden ilmettä jos sattuvat näkemään mitä takapenkillä tapahtuu.

Toimitus on aika kiihottavaa puuhaa, ja Sanna huomaa omankin jalkovälinsä kostuvan kuin salaa matkan taittuessa. Sanna antaa märän suukon terskan kärkeen, ja voihkaisee hiljaa. Hän hyväilee kyrvän suonikkaaksi muotoiltua vartta hitaasti tunnustellen. Kalu on hänestä kerrassaan upea, noin 23-senttinen ja aivan ihanan paksu. Hitain nuolevin liikkein Sanna kiusaa yleisöään, aivan kyrvän juuresta alkaen aina terskan kärkeen asti koko kielen leveydeltä, muttei vielä anna kullin mennä suuhunsa. Se tuntuu ihanan kovalta ja ryhmyiseltä kädessä. Yleisökin päästää jo pienen äännähdyksen, asettuen parempaan asentoon nähdäkseen.

Sanna pyörittää kieltä suuren terskan pinnalla ja nuolee sen alapintaa kuin tikkaria. Sitten arvaamatta hän hotkaisee tuon tatin suuhunsa ja imee lujasti. Sanna aloittaa hitaat liikkeet ylös alas, suu ammollaan, kieli terskan alapintaa lipoen. Tarttuen kalun juureen lujasti Sanna ojentaa sen suorana kohti kasvojaan. Valtavan paksu parru täytti hänen näkökenttänsä, ja Sanna ajattelee että se on menoa nyt. Pari kertaa hän imaisee kyrpää suuhun ja kastelin sitä syljellä, ja sitten syvään henkeä vetäen työntää kielen kyrvän alle ja avaa suun ammolleen ja nielee. Hänet palkitaan kovaäänisellä suosionosoituksella. Sanna vavahtaa ja hengittää raskaasti ja on huomaavinaan hiukan hikoilua. Vielä muutaman kerran Sanna upottaa kyrvän juurta myöten suuhunsa, kun vierustoveri nostaa Sannan päätä hiuksista pidellen irti kullista ja sanoo että riittää.

– Ei makeeta mahan täydeltä.

Viimein saavutaan pelipaikalle. Miehet taluttavat Sannan eteiseen ja riisuvat hänen takkinsa ja kenkänsä. Sitten Sanna saa mennä kontilleen, ja kaulapantaan kiinnitetään hihna.

– Ei tartte pelätä, ei sua koiralla astuteta, hänelle vakuutetaan.

– Sä saat nyt olla meidän narttuna. Että tulehan, narttu!

Nykäisy pannasta ohjaa Sanan konttaamaan peremmälle. Hänet talutetaan olohuoneeseen, jossa neljäs mies odottaa muita saapuvaksi. Sanna komennetaan pysymään paikallaan, ja mies kvartetti kuoriutuu turhista vaatekappaleistaan. Sanna katselee kiihottuneena kaikkien suurta kalua. Sitten ensimmäinen tarjoaa elintään, ja Sanna kuuliaisesti toistaa autossa kumiselle kalulle antamansa käsittelyn talon isännälle. Lopulta tämä vetäytyy Sannan ulottuvilta, ja muut taluttavat Sannan sohvaan. Hänen reitensä levitetään, ja kaksi miehistä tarttuu häntä polvista ja pitää ne erillään.

– Nyt, Sanna-lutka, pelin henki on tämä. Sä et saa tulla ellet saa lupaa. Muuten sun täytyy pidätellä. Joten, ei orkkua ilman lupaa.

Sanna nyökkää, ja ensimmäinen miehistä levittää hänen jo kosteita häpyhuuliaan. Hän sulkee silmät ja tuntee kielen hipaisevan klitorista. Välillä hän lopettaa nuolemisen ja työntyy Sannaan sormin. Sannan jalkoväli on jo aivan märkä ja lanteet myötäilevät sormien liikettä kun mies luovuttaa paikkansa toiselle.

– Tuntuuko hyvälle?

– Tuntuu.

– Mitä sun pitää tehdä kun alat tulla?

– Pidätellä.

– Hyvä tyttö!

Sanna näkee miten miesten kyrvät alkavat jo paisua. Pari on jo melkein kokonaan tanassa, ja hän haluaa kuollakseen noita mahtimulkkuja sisäänsä. Mutta miehet sen kun jatkavat kieli- ja sormipeliään. Sanna puree hammasta ja pidättelee. Ei tätä loputtomiin jatku, kyllä nekin pillua haluavat! Kolmas mies ottaa paikkansa Sannan reisien välissä. Hän ottaa Sannan mukanaan tuoman tekokalun ja tuo sen Sanana kasvojen eteen. Sanna työntää kielensä ulos ja koettaa tavoitella kyrpää.

– Haluutko sä tätä?

Sanna nyökkää ja kiemurtelee miehen sormien jatkaessa työtään. Kohta tulee, sanoivat ne mitä tahansa.

– Sano se!

– Haluun.

– Mihin sä haluut sen?

– Paa se mun sisään … tuu …

– Mihin? Pilluun vai perseeseen?

– …

– Lujempaa!

– … peppuun …

– Sano niin että muutkin kuulee!

– TYÖNNÄ SE MUN PERSEESEEN!!!

Tyytyväisenä saamaansa vastaukseen mies hitaasti työntää paksun kumiterskan Sannan pakaroiden väliin. Hetken vastustuksen jälkeen se työntyy sisään kireään suoleen. Sanna heittelee päätään puolelta toiselle. Kohta hän ei enää kestä.

– Mä en enää … jaksa …

– Hyvä tyttö …saa tulla. Huuda niin että naapurikin kuulee. Sano ”Sanna saa kyrpää”.

– Joo …

Sormien ja tekokalun tahti kiihtyy, ja Sanna nykii lanteitaan nopeammin vastaan. Sitten tajuntaa räjäyttävä orgasmi tulee. Sanna sulkee silmät ja heittää päätään taaksepäin ja huutaa kurkku suorana.

– SANNAAAAAAHHHHHHHH SSSSAAAAAAAAAHHHHHHH KKK … KKYRPÄÄÄÄÄÄÄÄÄhHHHHHHH!!!

Hetken Sanna makaa sohvassa paikat täristen ja kokoaa itseään. Miehet kerääntyvät stereoiden ympärille, ja puuhailevat niiden parissa. Sitten he katsovat Sannaan, ja ja kaiuttimista kuuluu Sannan äskeinen kiimainen kiljaisu. Sanna punastuu hiukan. Miehet auttavat hänet pystyyn ja taluttavat makuuhuoneen sänkyyn. Sanna nostetaan kontilleen sänkyyn. Yksi miehistä jättäytyy hänen alleen, ja hitaasti kiusoitellen ohjaa kalunsa maaliin. Sanna henkäisee kun tuntee paksun, suuren kyrvän levittävän pillunsa huulia, ja muiden ohjastamana istuu siihen. Se uppoaa hitaasti liukkaaseen vittuun. Sitten toinen asettuu sängyn päädylle istumaan ja hiuksista vetäen ohjaa kalunsa Sannan huulille. Kolmas voitelee hänen pakaroitaan liukuvoiteella, ja alkaa hitaasti työntää suurta kyrpäänsä Sannan suoleen. Toimitus kestää melkoisen tovin, mutta viimein Sanna on täynnä munaa niin kuin halusikin. Pitkä, paksu kyrpä suolessaan, toinen pillunsa pohjassa asti ja kolmas liukumassa huulilta syvälle suuhun. Miehet aloittavat hitaan nussimisen, ja ei kestä kauankaan kun Sanna ensimmäisen kerran värähtää ja laukeaa rajusti valittaen vaimeasti kyrpä suussaan. Sannan alapäässä miehet alkavat työstää vuorotahtiin, ja se tuntuu niin hyvältä, että Sanna päästää mulkun suustaan ja kiljuu suoraa huutoa. Miehet kiihdyttävät tahtia, ja Sannan volyymi nousee oktaavin. Sitten, lanteet vapisten kolmas orkku tulee.

Asento vaihtuu. Tällä kertaa Sanna istutetaan äsken ilman jääneen neljännen miehen voideltuun kyrpään. Sannan valittaa, kun hänen annetaan omalla painollaan upottaa paksu kyrpä niin syvälle voideltuun suoleensa kun se vain suinkin menee. Sitten hänen alleen jäänyt mies levittää hänen reisiään polvista vetäen ja toinen kaveri asettuu pukille ja hitaasti auraa tiensä orgasmin jäljiltä herkkään pilluun. Ja taas kolmas mies asettuu Sannan huulille imettäväksi. Hän ei kuitenkaan tyydy niin vähään, vaan tarttuu Sannaa hiuksista ja korvista ja saatuaan kullinsa puoleen väliin Sannan kuumaan, märkään suuhun alkaa rajuin työnöin naida Sannaa aina kurkkuun asti. Kolmiota jatkuu pitkän aikaa, kunnes Sanna jännittyy taas, ja sylkäisee kuolaisen kyrvän suustaan. Kurkku suorana hän huutaa pitkää valittavaa huutoa samalla kun miehet hänen sisällään voihkivat hänen supistelujensa myötä. Silloin Sanna tajuaa neljännen kaverin filmaavan tätä kaikkea. Hänen ehkä tulisi hävetä, mutta oikeastaan hän vaan kiihottuu lisää. Miehet vetäytyvät ulos hänestä ja antavat hänen palautua hetken. Kai heidänkin täytyy hiukan vetää henkeä välillä. Tosin yhdenkään kalu ei juuri väsymyksen merkkejä osoita.

Sitten Sanna lasketaan selälleen. Talon isäntä asettuu Sannan pääpuoleen, ja tarttuu häntä nilkoista ja pitää reisiä levällään. Toisen vahvat kädet tarttuvat Sannaa vyötäisiltä, ja sitten kauhukseen Sanna tuntee valtavan terskan vasten anustaan. Se onkin ehkä suurin noista neljästä … pitkä ja paksu niin kuin valokuvakin jo lupasi. Vääjäämättä kuuma terska painuu liukkaaseen suoleen murhaavasti supistelevan sulkijalihaksen ohi. Sannan perse on revetä. Se sattuu liukuvoiteesta huolimatta, ja Sanna tempoo miesten otteessa, muttei pääse irti. Vesi valuu Sannan silmistä ja suusta kuuluu uikutusta kun paksu ja pitkä kulli tunkeutuu suolen perukoille asti. Sitten se lopettaa, ja talon isäntä tarjoaa kyrpäänsä Sannan suuhun. Molemmat miehet aloittavat tasaisen jyystämisen, ja kun kolmas vielä alkaa hyväillä Sannan pillua naimisen tahtiin, on meno taattua. Välillä mies Sannan suolessa vetää kyrpänsä kokonaan ulos ja katselee tyytyväisenä miten anus sulkeutuu hänen jäljiltään ja työntyy sitten uudestaan kidutetun sulkijalihaksen ohi takaisin sisään. Sanna huutaa kuin syötävä joka kerta kun valtava terska muljahtaa suoleen ja nussiminen alkaa taas. Hän laukeaa pian taas, ja melkein heti perään toisen kerran, ja toisella kerralla hänen lantionsa kouristuu rajusti, ja hän tuntee miten hänen jalkovälinsä kastuu kun pillumehut roiskuvat ulos hänen vitustaan yhtenä ryöppynä valtavalle kyrvälle joka on kahvaa myöten Sannan perseessä. Sanna kiemurtelee ja kiljuu lanteet nykien äijien vahvassa otteessa minuuttikaupalla ennen kuin orkku viimeinkin menee ohi.

Aikansa annettuaan Sannan jälleen rauhoittua miehet sysäävät hänet lattialle kontilleen. Alaselästä painaen he pakottavat Sannan hartiat maahan ja seisomaan nousten ensimmäinen valmistautuu nussimaan Sannaa pilluun.

– Levitä pakarat huora!

Sanna tarraa pakaroihinsa ja vetää niitä erilleen. Mies työntyy vittuun ja upottaa kyrpänsä hitaasti koko varrelta sisään, joskin Sannan pillun pohja tulee vastaan ennen kuin koko komeus mahtuu sinne.

– Herraisä… se on liian iso… Luoja… annnna muleee sun isoa kyrpäääää anaaaa…..

Sitten alkaivat lujat työnnöt. Joka kerta kokonaan ulos ja taas pohjaan asti. Sanna kiljaisee kuin lahdattava sika joka kerta kun iso kyrpä osuu pohjaan. Tuntuu kuin hänen pillunsa räjähtäisi. Sanna tuntee miten häpyhuulet venyvät äärimmilleen paksun kullin ympärille sen auratessa tietään syvälle sisään. Mies tarttuu Sannan hiuksiin ja alkaa nussia lujempaa. Sanna huohottaa ja voihkii. Hän on pelkkää pillua koko nainen joka haluaa orkkua toisen perään.

Ja taas seuraa tauko. Sanna käännetään sängylle kontalleen, ja ranteet sidotaan sängynpäätyyn, kuten myös polvitaipeet. Sitten molemmat nilkat sidotaan sängyn jalkopäähän, ja asentoa korjaillaan niin, että Sanna on hiukan etukumarassa, perse pystyssä ja reidet niin levällään kuin vain suinkin.

Sitten miehet kiipeävät sängylle hänen kanssaan. Yksi tulee Sannan eteen, ja pakottaa tekopeniksen suuhuni.

– Ime kyrpää lutka! Sano että tykkäät siitä!

– Tykkään … jooohhh……tykkään ….mmmmmmmmm

– Lujempaa! Mistä tykkäät?

– Tykkään ….mmmmmm ….. imeä kyrpää ……mmmmmmmmm

– Lujempaa, huora! Kerjää sitä! toinen ärjäisi ja läimäytti persettäni.

– TYKKÄÄN IMEÄ KYRPÄÄ!!!!!!! … ANNA IHANAA KYRPÄÄ SUUHUN, ANNA!!!!!!!!!!

Mies tarttuu Sannan hiuksiin ja alkaa työnnellä rajusti kumikalulla hänen kurkkuunsa. Toinen miehistä astuu Sannan taakse ja hän tuntee terskan kiusoittelevasti hierovan pillunsa huulia.

– Haluaako huora munaa?

– Haluaako huora ihan oikeaa munaa pilluun?

– Haluan … mmmm……anna, kiltti, anna ……

Sanna tuntee kädet lanteillaan, ja kaveri työntää itsensä sisään. Vuorotahtia edeten he nussivat Sannaa. Takana naiva hieroo sormellaan Sannan persereikää, ja aina vähän väliä vetää mulkkunsa kokonaan ulos huulille ja painaa sitten saman tien koko mitalta takaisin sisään niin kuin edellinenkin teki. Sitten mies pääpuolessa lopettaa, ja Sanna tuntee hänenkin siirtyvän taakseen. Mies työntyy Sannan alta hänen jalkoväliinsä, ja pian Sanna tajuaa hänen ottavan lähikuvaa kullista joka kiiltelee Sannan limoista. Mies kiihdyttää tahtia, ja sitten karjahtaen survaisee kalunsa pohjaan asti. Sanna tuntee hänen vavahtavan, ja samassa kuuma sperma roiskahtaa hänen sisälleen. Mies antaa kalunsa veltostua, ja toinen nappaa valokuvan kolmannen filmatessa kun sperma alkaa valua pois Sannan pillusta kyrvän sivuitse. Mies tulee Sannan eteen ja tarjoaa limaista kaluaan.

– Maista pilluasi lutka!

Sanna avaa suun ammolleen ja työntää kielensä ulos.

– Maista lutka, miltä maistuu sinun spermainen pillusi! Onko nyt hyvä?

– On …. mmmmhhhhhh……

– haluatko lutka lisää? vastaa!

– Haluan …. anna …. lisää …..

– Saitko itse jo?

– En vielä ….. nnnn…..annna munaa….anaaa……..

Sanna pakotetaan imemään kulli taas taistelukuntoon. Aikansa lutkutettuaan salko alkaa taas paisua entisiin, huomattaviin mittoihinsa. Miehet vaihtavat taas paikkaa. Kädet levittävät pakaroita, ja kiduttavan hitaasti terska painuu vasten anusta. Sanna ulvaisee kivusta kun mies survaisee itsensä sulkijalihaksen ohi, ja alkaa nussia rajusti Sannaa peräsuoleen. Voimakkaasti hän vetelee kuten aiemminkin, välillä kokonaan ulos ja sitten taas juurta myöten sisään. Sanna vikisee himosta naama toisen miehen häpykarvoissa, kyrpä syvällä kurkussaan. Hän saa orgasmin, mutta hänelle ei anneta levähdystaukoa, vaan tahti kiihtyy. Sperma valuu vieläkin Sannan pillusta reisille, ja mies tarttuu tiukasti hänen lanteisiinsa ja survaisee itsensä taas syvälle suoleen.

– Nyt …. nyt….. kohta lentää…..

– MMMMMmmmmmmm……..annaa ihanaa mälliä…annnaa…..

– Hiljaa ja ime munaa huora!

Mies suolessa jännittyy, ja kuuma sperma suihkuaa suoleen. Kameramiehet ottavat taas lähikuvaa. Tällä kertaa kuvassa on liisteinen kulli ja ammolleen levinnyt Sannan peräaukko.

Sitten kaksi kameramiestä astuvat pitemmittä puheitta suoraan Sannan taakse, ja pidemmittä odotuksitta nousevat pukille ja Sanna tuntee kahden valtavan kullin hakevan tietään sisään. Kuuluu irstas maiskahdus kun valtavat punaisena hehkuvat kyrvät uppoavat kermaiseen pilluun ja suoleen. Sanna on kuolla onnesta häpeästä, kun kameramies tällä kertaa ottaa lähikuvaa hänen punoittavista, kiimaisista kasvoistaan. Sannan poskia kuumottaa, ja hän ajattelee olevansa varmaan tulipunainen naamaltaan. Sitten miehet aloittavat hillittömän nussimisen. He vetävät mielettömän nopeaa tahtia, aina pohjaan ja miltei huulille asti. Sanna ulisee ja huutaa täyttä kurkkua, mutta ei auta. Miesten painaessa hän laukeaa rajusti, mutta se ei hidasta menoa yhtään. Kolmas mies filmaa äärimmilleen venynyttä pillua jossa paksu kulli tekee työtään, toisen upotessa miltei samaan tahtiin rasvaisena kiiltelevien pakaroiden välissä olevaan kireään reikään. Neljäs tarjoaa omaa kaluaan imettäväksi.

Tuntuu kuin kalu Sannan pillussa olisi vain paisunut entisestään. Se täyttää hänen vittunsa ääriään myöten. Sanna ei ole ikinä ollut niin täynnä miestä. Paksu terska tuntuu huulilla aina miehen vetäessä ulospäin, ja Sanna tuntee sen junttaavan pohjaan sen työntyessä sisään. Sannan spermainen perse ja pillu litisevät irstaasti miesten nussiessa raivolla ja rajusti pikkuista lutkanarttuaan. Sanna saa taas, ja tällä kertaa rajummin kuin aiemmin. Hänen polveni menevät hyytelöksi. Hänen silmissään kipinöi, ja kirkuen hän tempoo siteissään. Neljäs mies pitelee Sannan päästä kiinni ja nussii suuhun.

– Eiköhän tällä hiljene ….

– Ota se pohjaan asti vaan ….. kyllä huoran perse yhden kullin kestää!

– Pistä lutkalle kyrpää kurkkuun …. se puhuu liikaa muten …..

Mies tunkeutuu Sannan suolen pohjimmaisimpiin mutkiin asti. Hän vetelee sellaista kyytiä että Sannalta meinaa taju lähteä. Hän on raju ja periksiantamaton. Hän ei lopeta vaan jatkaa kuin höyrykone. Muut kuvaavat kuinka valtava kulli venyttää Sannan tiukkaa persettä. Miesten huohotus ja Sannan oma kiljunta täyttävät huoneen. Mies veti kalunsa pois Sannan suolesta, ja asetti sen takaisin pillun huulille. Sanna huohotti yhä, haukkoi henkeä kuin kala kuivalla maalla. Ja kyrpä työntyi taas vaativana hänen suuhunsa. Mies Sannan takana työntyy takaisin pilluun. Valtava kulli tunkeutuu syvälle, ja Sanna kirkaisee saadessaan taas orgasmin sen venyttäessä huulia äärimmilleen. Miehet tuntuvat kilpailevan kuka jaksaa kauemmin. Sanna jo ties monennenko orkun, ja kurluttaa kalu suussaan, kun sitten häntä pilluun nussiva mies murahtaa yhtäkkiä, ja kuuma suihku roiskahtaa sisään.

Vetinen sperma syöksyy ryöppyinä pilluun. Sitä pursuu kullin ympäriltä ulos, ja valuu reisiä myöten sängylle. Sanna tuntee kuinka miehen jättiläismäinen kulli sykkii hänen sisällään sylkiessään siementään. Sitä riittää ja riittää. Hiljaa mielessäni Sanna kiittää Jumalaa ettei tuo hirviökulli lauennut hänen suussaan. Olisin varmaan tukehtunut, hän ajattelee. Samalla hän laukeaa itsekin vielä kerran, kuin varkain. Se on viimeisellekin liikaa, ja hän vetäisee kalunsa ulos Sannan suusta, ja runkkaa viimeiset metrit. Sperma roiskuu Sannan rinnoille ja naamalle. Osan hänen onnistuu pyydystää kielelleen, mutta isoin osa on pitkin poskia. Sanna makaa paikoillaan siteissä roikkuen, huohottaen, pillu vetistä spermaa valuen. Hän on yltä päältä spermassa, ja ei jaksa edes nostaa päätään. Persettä särkee, mutta hän on niin saanut, ettei jaksa välittää siitä. Vielä viimeinen valokuva ja lähiotos Sannan spermaisista rinnoista ja kasvoista joilla maskara ja sperma sekoittuvat toisiinsa, ja toimitus on ohi. Siltä erää.

Kameroita syrjään talletellen miehet naureskelevatkin, että näistä Sanna-lutka saakin sitten välillä irstasta postia … tai vaikka sähköpostiinsa riettaita kirjeitä kuvilla maustettuna …

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *