Mari ja pikkukoira

Marille oli käynyt oikein onnenpotku, hänen tätinsä oli pyytänyt tyttöä vahtimaan heidän rivarikämppäänsä. Tyhjä asunto oli Marille oikea onnenpotku ja tilaisuus pitää bileet. Ainoa ongelma oli tädin kiukkuinen terrieri, Pate, joka ei pitänyt vieraista.

Mari oli saanut tädiltään pitkän listan ohjeita ja varoituksen olla pitämättä bileitä. Mari oli kuunnellut kiltisti ja hymyillyt tädin ohjeille. Patekin oli ollut kiltisti eikä Marilla ollut mitään estettä bailaamiselle.

Tyttö halusi näyttää kaikille kavereilleen ettei hän ollut mikään pikkutyttö enää ja pitää mahtavat synttärit 16 -vuotis päivänsä kunniaksi. Mari valmistautui tulevaan viikonloppuun ottamalla aurinkoa tädin kämpän takapihalla. Hän rasvasi nuoren vartalonsa, laittoi päällensä pikkubiksut ja suuntasi takapihalle. Siellä tyttö kävi makaamaan selälleen viltin päälle ja huokaisi tyytyväisenä.

Pate suuntasi myös kulkunsa viltille ja alkoi tutkia ympäristöään. Koiran huomio kiinnittyi pian Marin biksujen alaosaan ja utelias kuono eksyi myös housujen sisälle. Mari yritti hätyyttää koiraa pois hänen häpynsä kimpusta, mutta terrieri jatkoi sitkeästi tutkimuksiaan. Tyttö alkoi kiihottua koiran lämpimän kielen hyväilyistä, hän riisui housunsa ja levitti haarojaan. Mari hieroi pilluaan ja kannusti Patea jatkamaan puuhiaan.

Koiran pieni kuono tökki tytön vittua ja karhea kieli hieroi tämän herkkiä paikkoja. Marin teinipillu suorastaan valui kiimamahloja jotka koira nuoli innolla. Mari huokaili kiihtotuksesta ja tämä herätti naapurin sedän kiinnostuksen. Seppo tähysti yli aidan eikä ollut uskoa silmiään. Nuori tyttö piehtaroi viltillä kiihottuneena koiran nuollessa tämän reikää. Seppo asteli aidalle, avasi portin, käveli tytön luokse ja huusi ”mitä täällä tapahtuu?” Sekä tyttö että koira säikähtivät ja Pate ryntäsi takaisin sisälle. Marikin yritti pakoon, mutta Seppo tarrasi tätä käsivarresta ja raahasi rimpuilevan tytön omaan asuntoonsa.

Seppo pakotti Marin suihkuun pesemään koiran kuolat pois pillusta. Ukko hieroi tytön nuorta vittua lumoutuneena. Tyttö yritti turhaan pakoon, mutta mies oli häntä vahvempi. Vihdoin Seppo oli tyytyväinen ja hän pakotti Marin istumaan saunan lauteille. Mies asettui tytön haaroväliin, nosti tämän jalat olkapäilleen ja upotti päänsä nuoreen puskaan.

Vanha mies oli taitava nuolemaan ja kohta Marin lantio pyöri kielen tahdissa. Tyttö huohotti ja ynisi kun mies nuoli klitorista. Sepon kyrpää pakotti jo himosta ja hän otti nuolemisen lomassa kyrvän käteensä. Runkkaus tuntuikin hetken hyvältä, mutta seisokki alkoi hiipua uhkaavasti. Hän ähkäisi tuskissaan, lopetti nuolemisen ja käski Marin ottaa elimen suuhunsa. Mari laskeutui istumaan saunan rappusille, tarttui kaluun ja katseli sitä ujona. ”Nuole sitä kuin tikkaria” mies neuvoi ja tyttö totteli kiltisti.

Nuori suu otti ylvään kyrvän vastaan kosteana ja mies ähkäsi tyytyväisenä. Utelias kieli tutki elimen ympärillä ja huulet puristuivat tiukasti terskan päähän. Tyttö oli kokematon, mutta tuotti miehelle suunnatonta nautintoa ja kulli alkoi taas innostua. ”Lopeta” mies käski ja komensi Marin kääntämään perseensä hänen suuntaansa. Tyttö puristi lauteita, kun paksu elin tökki vaativasti neitsyen tiukilla huulilla. Seppo pakotti kyrpänsä tytön sisälle tämän tuskahuudoista huolimatta. ”Nyt nussitaan” mies nauroi ja kulli upposi Marin pilluun.

Saunan lauteet valittivat naimisen tahdissa ja Seppo ähisi naama punaisena Marin takana. Miehen otsalta valui hiki tämän paniessa nuorta tyttöä joka valitti joka työnnöllä kivusta ja nautinnosta. Seppo kiristi tahtiaan kuullessaan tytön anelevan jo lopettamaan ja verestä kimmeltävä penis rynkytti entistä ahnaammin. Vielä pari rajua työntöä ja sperma lensi kaaressa nuoreen vittuun. Mies karjahti nautinnosta lauetessaan.

Mari istui lauteilla ja ihmetteli mitä oli tapahtunut. Seppo ohjasi hänet jälleen suihkuun, pesi jäljet pois, lainasi tytölle pyyhettä ja talutti tämän takaisin tädin asuntoon. Pate tuli takaovella vastaan ja alkoi haistella naimisen jälkihehkuissa tuoksuvaa pillua. Koira ei aikonut luovuttaa ja Seppo sai siitä idean. Hän vei tytön istumaan sohvalle, avasi pyyhettä ja käski koiran luokseen. Pate totteli kuuliaisena, tuli pillun äärelle ja aloitti nuolemisen. Mari ei jaksanut vielä vastustella ja koira sai herkkunsa. Seppo hieroi tytön klittaa ja koiran kuono tökki panemisesta kivuliaassa reiässä.

Paten pieni koiranelin seisoi punahehkuisena sen vatsan alla. Sepon mielestä koirankin piti saada tyydytys ja hän käänsi Marin makaamaan vatsalleen sohvalle. Koira hyppäsi tytön jalkoväliin ja miehen avustuksella elin lipui vitun suuaukolle. Syljestä liukas vittu oli helppo kohde ja naiminen alkoi taas. Seppo katseli kiihottuneena vierestä, kun koira pani tyttöä.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Ihanat hetket eläinseksistudiolla Työt olivat painaneet päälle jo viikkoja. Vaivoin jaksoin odottaa, että pääsisin vihdoin ansaitsemalleni lomalle. Loppusyksystä tämä hetki kuitenkin koitti ja saavuin kesäiseen lomakaupunkiin perjantai-iltana. Kirjauduin hyvään hotelliin, sillä en todellakaan ollut varaton. Siitä entinen mieheni oli erotessamme pitänyt huolen. Nautin elämästä ja lomasta. Heti lauantaina lähdin kävelylle kahvioalueelle ja katsellessani auringossa ruskettuneita vartaloita myös omat ajatukseni […] Posted in Sekalaiset
  • Ensikokemus eläinseksistä Kirpeä pakkanen tuntui kurkussani, kun kävelin ripeää vauhtia työpaikalleni. Olin töissä suurehkossa yrityksessä, tosin olin vain siivoojana, mutta pohjalta on hyvä nousta. Työhöni kuului toimistorakennuksen siivoaminen eli myös kaikkien työntekijöiden huoneiden siistiminen. Minun työni alkoi, kun muiden loppui. Sain siis olla ihan yksin suuressa rakennuksessa. Kävin huoneet järjestyksessä läpi. Yhden oven taakse saapuessani kuulin, kuinka joku oli tietokoneella. Huoneesta kuului […] Posted in Sekalaiset
  • Ryhmäseksiä koirien kanssa Nämä tapahtumat saivat alkunsa kodissani liki kolme vuotta sitten. Tulosta, jotta arvoisa lukijani voi...vaikka ottaa opiksi tai muuten vain... Istuin tapani mukaan liesituulettimen alla poltellen savuketta ja nauttien hunajateestäni. Saunan jälkeen olin kietaissut kylpytakin ylleni. Oloni oli jollain tapaa levoton. Olen kooltani siro, nyt 3–kymppinen nainen, enkä ole synnyttänyt vielä lapsiakaan. Minulla on ollut kolme pitkäkestoista miessuhdetta. Lemmikkieläimeni on noin […] Posted in Sekalaiset
  • Työkaverit ja koira kiimassa Riikka ja Laura olivat olleet yhdessä pienistä ala-astelaisista tytöistä lähtien. Nyt lukiossa ollessaankin he viettivät paljon aikaa yhdessä. Riikka oli aavistuksen verran täyteläinen, omasta mielestään nätti pullukka. Laura oli sitä vastoin melkoisen hoikka vaaleat pitkät hiukset omistava tyttö. Riikalla oli puolestaan syntisen punainen lyhyehkö tukka. Riikan hiukset suorastaan loistivat punaista väriä. Poikaystäviä kummallakaan ei ollut ja he naureskelivatkin joidenkin […] Posted in Lesbo
  • Ensimäinen kertani kun koirani nussi minua Oli perjantai-ilta ja vanhempani lähtivät mökille. En lähtenyt mukaan, sillä siellä ei ollut koskaan mitään tekemistä. Olin pitkästä aikaa melkein yksin kotona. Minun koirani oli vain siellä. Sen nimi oli Timo ja se oli suomenpystykorva. Melkeen heti vanhempieni lähdettyä menin yläkertaan omaan huoneeseeni ja otin omatekemäni dildon sängyn alta. Se oli oikeasti ollut puunpala, mutta vuolin sen itse kyrvän muotoiseksi ja hioin sileäksi. Se oli noin 20 cm pitkä ja se oli halkaisialtaan […] Posted in Sekalaiset
  • Nuori lampaannussija Neljätoistakesäisenä olin innokas partiolainen. Kerran loppukesästä leireilimme Keski-Suomessa ja leiripaikan läheisyydessä sattui olemaan lampaita aitauksessa. Kaupunkilaislapsina olimme tietysti innokkaita tekemään lähempää tuttavuutta kotieläimien kanssa ja niinpä vietimmekin runsaasti vapaa-aikaa aitauksen läheisyydessä tarjoillen villaville ystävillemme tuoreita voikukukanlehtiä aidan vihreämmältä puolelta. Eräänä päivänä maanviljelijä toi aitaukseen pässin — biologian […] Posted in Sekalaiset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *