Loisketta ja litinää

Tapasimme Eeron eräässä ravintolassa muutamien viestien jälkeen. Hän oli noin 55 -vuotias, hieman pyöreäkö herrasmies, sanavalmis sekä käytöstietoinen, jonka kaltaisista miehistä myös puolisoni pitää. Olimme varanneet puolisoni kanssa läheisestä hotellista huoneen nauttiaksemme niin toisistamme kuin mahdollisesti kolmannen pyörän mukana tuomasta lisä jännitteestä ilman estoja.

Keskustelu virtasi avoimena ja ilman estoja, kaikesta juteltiin niiden oikeilla nimillä ja selkeää sielujen sympatiaa oli ilmassa – jonka johdosta päätimmekin siirtyä jatkamaan iltaa hotellihuoneemme puolelle.

Sähköä oli ilmassa sillä jo hississä ja tunnelmasta tuli mieleen jokin seksinovelli – tunnustelimme avoimesti toisiamme, puristin Eeron jäykistynyttä kalua kesähousujen läpi samalla, kun Eero tunnusteli vaimoni pakaroiden välistä, jos uskoakseni kostuneita paikkoja – luonnollisesti kesäleningin alta olivat pikkuhousut jääneet vaimoltani pois 🙂

Oven sulkeuduttua vaatteet lentelivät vauhdilla pois ja olimme iloisena ryhmänä sängyssä – vaimoni otti pillu paljaana Eeron kyrvän suuhunsa, samalla kun annoin oman kaluni Eerolle maisteltavaksi ja sormetin vaimoni valtoimenaan valuvaa pillua.

Kyrpäni nytkähteli kohden kattoa Eeron sormen tavoittaessani anukseni ja työntyessä jo valmiiksi rasvattuun anukseeni – huuliltani pääsi nautinnollinen ähkäisy sormen naidessa tiukkaa suoltani.

Eero kääntyi vuoteella selälleen ja vaimoni kipusi ratsastamaan Eeron kyrvällä samalla, kun kävin Eeron päälle laskien kyrpäni Eeron suuhun – puristelin vaimoni rintoja – tämän vatkatessa alaruumistaan vasten Eeroa.

Annoin Eeron imeskellä ja lutkuttaa kaluani, vaimoni ihana pillu litisi kiimassa ja tämän posket rusottivat lähestyvän orgasmin merkiksi, kouristuksenomaisesti hän nytkähteli muutaman kerran ja ensimmäinen kiiman täyteinen orgasmi oli saavutettu.

Hitaasti hän kierähti Eeron päältä pois ja minä haukkana limaisen kyrvän kimppuun – nuolin ja imin punoittavaa terskaa ja siihen yhdistyvää vartta maistellen naiseni kiimaisia pillunnesteitä aikuisen miehen kyrvässä.

Eero sanoi haluavansa naida, jonka johdosta siirryin syrjään ja nousin polvilleni vuoteelle Eeron siirtyessä lattialle taakseni – tunsin oman sylkeni liukastaman kyrvän sulkijalihaksellani ja nautinnon, kun se painui hitaasti sisääni – Eero otti lantiostani kiinni ja alkoi rytmikkään askelluksen – kalu upposi syvälle sisääni ja kyrpäni seisoi kovana kiima limaa vuotaen – vaimoni työntyi alleni ja otti kaluni huuliensa väliin ja minä työnsin pääni vaimoni turvoksissa olevalle hävylle nuollen ja imien sitä samalla kun Eeron kalu takoi anustani.

Kiima oli suunnaton ja kuuma suu kyrpäni ympärillä sekä eturauhastani hierova kyrpä sai siemensyöksyn lähtemään sellaisella voimalla kalustani – että vaimoni pystyi hädin tuskin ottamaan lastia vastaan – orgasmini pyörteissä Eero rynkytti tiukkaa suoltani tihenevällä tahdilla, joka viime metreillä sekosi kyrvän pursuttaessa kuormansa suoleeni – rojahdimme yhdeksi ihmismassaksi vuoteelle voipuneina ensimmäisestä kierroksesta, joka ei jäänyt kuitenkaan viimeiseksi – vaikkakin vauhtia piti hieman hakea – niin hyvältä ensimmäinen sarja tuntui.

Olemme tavanneet Eeron kanssa muutamia kertoja ja aina on ollut hauskaa – jatkossa katsomme, josko saisimme mukaan myös bi -henkisen naisen rikastuttamaan tapaamisiamme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *