Vuosisadan bileet

Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin vielä opiskelija. Olin ollut vähän aikaa sinkkuna ja ei ollut oikein miestä saanut. Tänään olin päättänyt iskeä itselleni yöseuraa. Laittauduin oikein huolella kuntoon ja join siinä samalla pullon punkkua. Ystävättäreni tuli hakemaan minua ja lähdimme läheiseen baariin jossa kävi paljon opiskelijoita. Tapasimme tuttuja jotka olivat lähdössä johonkin bileisiin. Mehän tahdottiin mukaan…

Olin jo aika päissäni, joten juttu luisti mukavasti ja olin aika riehakas. Jossain vaiheessa iltaa joku ehdotti että rupeaisimme strippaamaan. Minähän heti jutussa mukana, jos tytöt niin kyllä pojatkin saavat luvan riisuutua. Taisin olla ensimmäinen joka rupesi riisumaan ja sain kunnon vihellyksiä.

Tanssin kuin transsissa ja tunsin käsien vaeltelevan vartalollani, huulien suutelevan niskaani. Jalkojeni välissä alkoi sykkiä ihanasti. Avasin silmäni, huomasin ympärilläni kymmeniä alastomia vartaloita suutelemassa toisiaan. Olin jo niin kiihottunut ettei mitään estoja ollut. Tartuin vieressäni tanssivan miehen penikseen ja aloin hieroa sitä itseäni vasten – se oli ihan tuntuinen kova kulli. Ehdotin miehelle että siirtyisimme sivummalle ja hän nyökkäsi hyväksyvästi. Lysähdimme sohvalle hyväilemään toisiamme. Kauan emme olleet siinä kun tunsin jonkun huulien painuvan jalkojeni väliin ja aloittavan taivaallisen nuolemisen. Ensimmäinen kumppanini tunki kullinsa suuhuni samalla kun toinen imeskeli minusta hunajaa. Olin jo saavuttamassa orgasmin ihanaa huippua kun huomasin vieressämme kaksi muuta miestä kyrvät ojossa.

Kurottauduin niin että pääsin myös niihin käsiksi. Alapäässäni sykki villisti ja sen taisi nuolijani myös huomata. Hän käski minun nousta päällensä ratsastamaan. Suussani ollut elin kiersi taakseni ja huomasin sen tunkeutuvan peräsuoleeni. En valtavasta kivusta huolimatta estellyt yhtään, niin iiihaanalta se tuntui. Taas minulle työnnettiin munaa suuhun. Toinen käteni hapuili sitä neljättä. pilluni oli repeämäisillään kun multa alkoi tulla. Mieleeni tuli jokin suomiporno -video, jonka olin nähnyt, jossa Nancy Bomber sai yhtäaikaa kullia useammalta mieheltä. Taisin purra suussani sykkivää munaa kun hän vetäisi sen äkkiä pois ja runkkasi lastin minun naamalleni. Takapuolessani alkoi myös sykkiä siihen malliin että sain lastin myös sinne. Hän vetäisi kyrvän pois perseestäni. Nyt pillussani ollut kyrpä sai tilaa ja aloitin sellaisen ratsastuksen ettei edes rodeoratsut ole sellaista kokeneet. Olin taas tulossa huipulle kun allani ollut mies rupesi korisemaan orgasmissaan. Omani tuli siinä samalla ja huusin ääneen.

Lysähdin hänen päälleen melkein tajuttomana kun joku kiskoi minua ylös ja sanoi haluavansa myös osansa. Olin unohtanut neljännen kyrvän ihan kokonaan ja hän oli katsellut vierestä menoamme. Hän käänsi minut makaamaan selälleni nosti jalat olkapäilleen ja tunkeutui limaiseen pilluuni. Olin hetken muissa maailmoissa mutta niin ihanalta se lykkiminen tuntui, että minulta rupesi tulemaan jo kolmannen kerran. Hän huomasi sen ja lisäsi vauhtia niin että kerkiäisi mukaan. Puuskutimme kuin juna ja laukesimme huutaen. Hän kierähti pois päältäni ja jäin siihen makaamaan vielä täristen. Hetken maattuani ajatukseni palasivat todellisuuteen, avasin silmäni ja katselin ympärilleni. Lattialla makasi pareja harrastaen seksiä hurjasti äännellen. Toiset olivat kaksin toiset isommissa porukoissa. Näky oli sanoin kuvaamaton. Päässäni vain surisi kun kömmin siitä sohvalta vapisten kohti vessaa. Löysin sinne jotenkin ja menin suihkuun. Vatsassani alkoi velloa pahaenteisesti ja kävin sinne lattialle makaamaan pyyhkeen alle nukkumaan. Ah niin ihanaan uneen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *