Yön kuuma prinssi

Saavuin sunnuntai-iltana kotipaikkakuntani asemalle. Olin tulossa junalla ystävättäreni opiskelupaikkakunnalta juhlimasta. Viikonloppu meni hyvin, mutta elämäni miestä sieltä ei löytynyt – taaskaan.

Syy tähän johtuu siitä, että olemme ystäväni kanssa hieman erilaisia. Olisin mielelläni lähtenyt viettämään iltaa paikallisiin metallikuppiloihin pitkähiuksisten muusikoiden seuraan, mutta hän halusi eliittiklubille, jonne hänellä oli vip-asiakkuus.

Korkeat nahkasaappaat pakottivat jalkojani, vyötärökorsetti puristi ja kantaessani laukkuja molemmissa käsissäni synkkä syystuuli pääsi nostamaan lyhyen hameeni helmoja.

– Mahtavaa, ajattelin.

Vielä muutaman kilometrin matka käveltävänä kotiin.

Laskeuduin portaat alas asematunneliin, olin viimeinen laiturilla. Kuulin kuinka juna jatkoi matkaa eteenpäin.

Pimeässä asematunnelissa oli aina ollut jotain pelottavaa. Kolkko, öisin vallitseva kaikuva tyhjyys sai jokaisen rasahduksen tuntumaan väijyvältä murhaajalta.

Nopeutin askeleitani.

Yhtäkkiä tumma hahmo pitkässä nahkatakissa kääntyi eteeni kulman takaa.

Pelästyin ja tiputin laukkuni, mutta samassa tunnistin hahmon puolitutuksi kundiksi, jota olin aikoinaan katsellut sillä silmällä, kun olimme pyörineet samoissa porukoissa.

Silloin kundi vaikutti täydelliseltä. Pitkä, hoikka, jäntevä vartalo, pitkät tummat hiukset, enkelin kasvot ja pirun silmät.

Ja kaiken lisäksi muusikko. Olin aina ollut hulluna heihin.

Jätin silloin koko homman vain katseluun, hän saisi paljon kauniimpiakin tyttöjä.

Mitä hän teki täällä?

Hän pysäytti matkani nopeasti ja parilla askeleella oli niin lähellä minua, että peräännyin sivulle seinää vasten. Hän asetti molemmat kätensä seinää vasten minun ympärilleni, niin että olimme vain muutamien senttien päässä toisistamme.

Tunsin hengitykseni kiihtyneen.

Sekunnit, jotka tuijotimme toisiamme tuntuivat ikuisuudelta.

Hämmennys, pelko ja tietty kiihottuneisuus sekoittuivat mielessäni. Mietin, mitä hän minusta halusi.

– Vapiset, hän sanoi tummalla, pehmeällä äänellä.

Vastasin vain hieman hätääntyneellä hengenvedolla.

– Älä pelkää. Tiesin, että olisit täällä tänään, hän jatkoi.

Tiesi? Mutta miten?

Hän tuijotti minua silmiin suden katseella ja pyysi minua luottamaan itseensä. Hän tarttui kädestäni kiinni. En pystynyt vastustamaan häntä. Vuosien takainen kaipuu pyrki takaisin mieleeni.

Hän lähti kuljettamaan minua takaisin asematunnelin perälle.

– Laukkuni, voihkaisin, ja osoitin maassa lojuvia kassejani.

– Älä huoli, kaikki järjestyy, luota vain minuun, hän sanoi.

Olin unessa. En tiennyt, mitä tapahtuisi, mutta luotin sokeasti häneen.

– Kävele rappuset alas, hän pyysi avatessaan jykevän kivioven tunnelin perällä.

Pelko hiipi takaisin. Miksi hän halusi minut pimeään käytävään? Jalat täristen lähdin laskeutumaan rappusia pimeään. Ovi pamahti kiinni.

Olin jo paniikissa, kunnes tunsin käden hapuilevan hieman pimeässä kättäni. Horjahdin ja meinasin kaatua rappuset alas. Vahvat kädet tarttuivat vyötäröltäni.

– Jatka vain alaspäin, olen tässä, hän sanoi ja tunsin hänen lämpöisen hengityksensä niskassani.

Yhtäkkiä hän pyöräytti minut selkä seinää vasten, nojautui minuun ja sanoi kuiskaten:

– Toivottavasti haluat tätä yhtä paljon kuin minä, sillä en tiedä juuri nyt, mitä olen tekemässä.

Hän tarttui toisella kädellään kiinni lanteistani, toisella hiuksistani ja veti pääni takakenoon, alkoi suutelemaan ja näykkimään kaulaani.

Tunsin kiihkon nousevan sisälläni ja jalkani alkoivat täristä. Haroin hänen hiuksiaan, kasvojaan, käsivarsiaan ja vartaloaan yrittäen samalla ymmärtää, mitä oli tapahtumassa ja missä olimme.

Hän lopetti suutelemisen ja sanoi:

– Tule, tätä tietä.

Hän laittoi valokatkaisijasta hämärät valot päälle ja näytti tietä huoneeseen.

– Käytimme tätä ennen bändikämppänä, sain tämän lainaan tätä hetkeä varten.

Olin ymmälläni ja seurasin häntä huoneeseen. Huoneessa oli katettu pöytä, johon tämä mies sytytti kynttilät.

Vieressä oli sänky.

Hän käveli taakseni, otti takkini pois yltäni ja alkoi hitaasti aukoa korsettini nyörejä. Tunsin kostuvani. Lämmin hengitys niskassani voimistui myös. Halusin hänet.

Kun hän oli hitaasti irrottanut korsettini, hän pyysi minua istuutumaan sängyn laidalle.

Tunsin kuinka nännini kovettuivat ohuen silkkipaidan alla.

Mies kävi hakemassa lasillisen viiniä, jonka asetti sängyn viereen ja pyysi minua käymään selälleni sängylle. Tottelin häntä.

Yhdellä repäisyllä ohut silkkipaitani oli poissa ja mies oli rintojeni kimpussa. Voi kuinka halusin häntä.

Hän auttoi minut riisumaan vaatteeni samalla aukoen omaa paitaansa.

Hänen vartalonsa oli täydellinen.

Hän pyysi minua sulkemaan silmäni ja rentoutumaan. Hetken maattuani, tunsin jotain viileää ja kosteaa vartalollani.

– Maistuuko viini mon cheri, hän kysyi kumartuen ylleni ja suuteli minua punaviinin makuisin huulin.

Olin ekstaasissa.

Hän alkoi vaellella alaspäin pitkin vartaloani suudellen kaatamaansa viiniä pois vartaloltani.

Olin lamaantunut. En pystynyt liikkumaan.

Juuri häpykumpuni tuntumassa hän lopetti suutelemisen ja vetäytyi pois. Huokaisin pettymyksestä.

– Toivottavasti pidät tästä hän sanoi ja tunsin kuinka hän otti ranteeni jykevään otteeseen ja sitoi ne kaulahuivillani yhteen, jonka sitten kiinnitti suhteellisen korkealle ristikkokuvioiseen sängyn päätyyn. Kaulahuivinsa hän sitoi silmieni ympärille.

Mietin, mistä hän tiesi? Rakastin sitomista. En mitään rankkaa s/m:ää, vaan kevyttä alistamista. Tunsin kuinka kosteasta jalkovälistäni alkoi valua nestettä reisilleni.

Hän tarkkaili hetken minua ja tuli viereeni.

Muutaman kiihkeän suudelman jälkeen hänen kätensä alkoivat vaellella pitkin vartaloani.

– Tahdon katsella hetken, kun nautit, hän sanoi.

Miehen kädet alkoivat määrätietoisesti suunnata kohti kosteaa vakoani. Hän kiusoitteli pitkään häpyhuuliani varoen koskematta vielä herkempiin osiin.

Aivan varoittamatta hän työnsi sormensa syvälle sisälleni. Voihkaisin nautinnosta. Hitaasti sisälle ja ulos työnnellen, peukalollaan klitoristani hieroen, hän tarkkaili reaktioitani.

Tuskallisen pitkään jatkunut hidas kiusoittelu vei minut orgasmin partaalle, mutta kun hän huomasi minun kiihottuneen liikaa, hän veti sormensa ulos ja siirtyi hyväilemään kehoni muita osia.

Hän lopetti koskettamisen taas hetkeksi ja kuulin kuinka vyönsolki kolahti lattialle.

”Vihdoin”, ajattelin.

Mies laskeutui päälleni ja suuteli minua pitkään ja hitaasti. Tunsin hänen suuren elimensä lantiotani vasten. Paljas iho vasten ihoa. Kaksi tulivuorta räjähtämässä, kaksi eläintä aikomassa tehdä yhtä niistä asioista, jotka olivat ohjelmoituja ihmiskehoon.

Hän työntyi sisääni. Suuri kalu täytti minut ja aloin samalla hetkellä väristä orgasmin partaalla.

Hitaat työnnöt, kevyet näykkäisyt, kovat puraisut, tiukka ote vartalostani, kaikki sekoittuivat ihmeelliseen huumaan, jota tunsin.

Hän kiristi tahtia, ja tunsin kuinka oma orgasmini läheni huippuaan. Hengitykseni oli kiivasta.

Vartaloni nousi kaarelle täydellisen tunteen täyttäessä minut, hänen yhä jatkaessa oman nautintonsa saavuttamista. Hitaita työntöjä, pitkiä työntöjä, nopeita työntöjä yksi toisensa perään tunsin kuinka värähtelin ja vapisin.

Pian myös hän purkautui sisääni ja tunsin kuinka hänen elimensä sykki sisälläni.

Emme pystyneet hetkeen puhumaan mitään. Molemmat huohottivat hikisinä siinä pimeässä huoneessa, josta hetki sitten en ollut tiennyt mitään.

Hän kääntyi viereeni ja suuteli otsaani, hiuksiani, kaulaani, kasvojani. Oloni oli onnellinen, jotenkin vain tiesimme kaiken. En kysellyt mitään. Luotin.

Molemmat nauroimme onnesta emmekä saaneet katsettamme irti toisistamme.

– Rakkaani, olethan ikuisesti minun?

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Kaunis Katriina Olin kauan salaa haaveillut ja odottanut kohtaavani naisen, johon rakastuisin koko sydämestäni. Olin tyydyttänyt itseni usein haaveillen ihanasta naisesta jonka kanssa voisin jakaa sieluni ja ruumiini ja kaikki sen ilot ja surut. Olin odottanut hiljaa ja kärsivällisesti unelmani toteutumista sillä tiesin, että minua ihan varmasti odotti jossain nainen, joka toivoi samaa...nainen joka on intohimoinen ja rakastava, nainen joka olisi valmis antautumaan myös minulle […] Posted in Romanttinen erotiikka
  • Upea nuorempi mies Havahduin puhelimeni värinään. Olin päivällä aikaisemmin viestinyt paljon Alexin kanssa siivoukseni lomassa. Alex on 20 vuotias lihaksikas ja komea urheilija. Olen aina ollut ihastunut Alexiin, mutta pitänyt tunteeni kurissa. Ensimmäisestä pienestä vihjeestä lähtien olen painottanut Alexille, että olen selkeästi häntä vanhempi ja naimisissa. Ajatuksissani ei ole ikinä ollut mieheni pettäminen. Pientä pilkettä silmäkulmassani olin laittanut reilua tuntia aikaisemmin Alexille […] Posted in Romanttinen erotiikka
  • Naapurin poika Tästä oli tulossa tylsä päivä. Porukat olivat lähteneet Vuokattiin laskettelemaan ja koska en itse pitänyt laskettelusta, en ollut mennyt mukaan, vaan olin jäänyt kotiin vahtimaan koiraa. Aurinko paistoi ja pakkasta oli ainakin 20 astetta, joten ajattelin käydä ulkona. Tartuin koirani nahkaiseen ulkoilutushihnaan ja kutsuin sen luokseni. – Nyt mennään lenkille, sanoin koiralleni puoliääneen ja puin takin ylleni. Olimme kävelleet kirpeässä pakkasessa ainakin tunnin, kun palasimme […] Posted in Romanttinen erotiikka
  • Kaunis kassaneito On lämmin alkusyksyn ilta, perjantai ja kämppikselläni Elisalla synttäribileet menossa. Lähden lenkille ja päätän kiertää vuokraamon kautta ja katsoa illan päätteeksi jonkun romanttisen elokuvan ja nukahtaa unelmiini. Aamulla saan nukkua pitkään ja tehdä koko viikonlopun mitä tahtoo ja näitä viikonloppuja on harvoin. Palattuani lenkiltä meininki asunnolla olevista bileistä kuuluu porraskäytävään saakka ja päätän mainita asiasta ennen kuin joku naapuri tekee sen. Pääsen tuskin […] Posted in Romanttinen erotiikka
  • Talvi-illan unelma "Niinpä niin... Tulipa mokattua..." ajattelin asetellessani puita takkaan. "Käytäppä joskus niitä pikku aivonystyröitäsi pölö." Toruin itseäni. Olin yksin Perheemme mökillä keskellä korpea. Ulkona oli paukkuva pakkanen ja kellon viisarit näyttivät varttia yli kolme yöllä. Vain kahdeksan tuntia sitten olin ollut onneni kukkuloilla... "Ei kun menoks!" Jontte huusi mulle vessan ovelta, jossa olin viimeistelemässä hiuskuontaloani. Vilkaisin vielä peiliin varmistaakseni, että ruskeat […] Posted in Romanttinen erotiikka
  • Rakastelin ystäväni kihlatun kanssa Hyvän kaverini kihlatulla (Suvi) ja minulla oli ollut jo jonkun aikaa jotai mitä ei olisi pitäny. Kaverini oli jo kerran lukenu meidän kahden väliset tekstivietit. Tietty siinä vaihees olisi pitänyt pistää jarrut pohjaan. No päätimme Suvin kanssa että näemme naamatusten ja jutella asiat kerralla kuntoon. Sovimme paikaksi minun luonna ja että syödään pitsaa samalla. No Suvi saapui ovelleni. Kutsuin hänet sisällä koska "emme kumminkaa halua keskustella naapureitten kuullen". Suvi […] Posted in Romanttinen erotiikka

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *