Salainen leikkimme

Olin tulossa vaimoni Emmin kanssa linja-autolla sukulaisista Keski-Suomesta. Maalaistalot täyttivät harvakseltaan tyhjää maisemaa. Auto oli ollut koko matkan melko tyhjänä, silloin tällöin kyytiin nousi yksittäinen matkustaja, joka yleensä jäi pois seuraavalla isommalla paikkakunnalla.

Emmi oli nukkunut lähes viimeisen tunnin pää sylissäni, itse katselin seudun kyseenalaisia maisemia ja koetin selailla iltalehteäni auton tärinässä.

Aikansa nukuttuaan Emmi heräsi ja venytteli autuaasti sylissäni. Kohta tapansa mukaan hän alkoi pyörittää päätänsä sylissäni, poski nivusiani vasten. Ja kuten tavallista kaluni alkoi jäykistyä. Tämä oli leikki, jota vaimoni usein teki. Kiihottuminen oli oma nautintonsa, vaikka harmikseni siitä ei mitään sen kummempaa seurannutkaan.

Katselen kiimaisena rakasta Emmiäni. Hänellä on erittäin kauniit ja herttaiset kasvonpiirteet. Koiramaiset silmät, jotka saavat mielen tyhjäksi ja suun sanottomaksi. Hän on muodokas ja naisellinen – rinnat sopivaa c-kuppia ja peppu pyöreä. Lämpimästä päivästä johtuvat farkkushortsit ja tiukka t-paita vain korostavat hänen naisellisuuttaan. Upeampi kuin yksikään nainen ikinä suomiporno videoissa.

Rinnat pullottivat paidan kaula-aukosta. Push-up rintaliivit, silmiinpistävästi nosti ja työnsi rintoja ylöspäin. Ja siinä ne olivat kuin tarjottimella, näin ylhäältäpäin katsottuna.

Kullini seisoi kuin seiväs, valmiina ennätysheittoon. Yllättäen Emmi raotti housujeni vetoketjua. Vilkaisin ympärilleni. Olimme auton peräosassa, takana ei ollut ketään ja samalla puolen käytävää istui kaksi maalaismummoa aivan auton etuosassa. Kuljettajalla oli edessään peili, jolla hän näki vain jonkin verran auton takaosaan.

Auto hurisi tasaisesti peittäen ylimääräiset äänet alleen. Katsoin Emmiä rohkaisevasti tajuttuani tilanteen tarjoaman mahdollisuuden.

Emmi aukaisi varovasti vetoketjun ja itse autoin kädet täristen avaamalla napin. Sain laskettua housujani alas lantiolle. Kullini pääsi vapauteen hyvin ahtaasta vankilastaan. Emmi puristi kätensä varren ympärille.

Aluksi hän suuteli, puhalteli ja nuoli terskaani ja otti sen kohta kokonaan suuhunsa. Olin pakahtua odotuksesta. Liikuttamatta juurikaan päätään hän alkoi imeä terskaani määrätietoisesti.

Hieroin Emmin hiuksia ja niskaa samalla kun nautinnosta huolimatta vilkuilin peiliin päin. Niin mainiolta kuin käsittely tuntuikin, aloin kaivata järeämpää kosketusta ja aloin varovasti työnnellä lantiollani. Emmi ymmärsi heti yskän ja alkoi tehostaa työntöjäni päänsä liikkeillään.

Tilanne oli kiihottavan kaksijakoinen. Hartioista ylöspäin olin linja-automatkustaja ja kuljettajan katseen alla ja kuitenkin kulliani imettiin samaan aikaan hartaasti. Purin ylähuultani ja yritin pitää ilmeeni peruslukemilla työnnellessäni hillitysti. Otin tukevan otteen Emmin niskasta, ”Nyt sitten oikein kunnon imut! Kurkkua poskeen vaan!”, ajattelin ja ummistin silmäni.

Yllättäen Emmi nosti katseensa ylös, mutta kiersi oikean käden kyrpäni ympärille ja hyväili vasemmalla kädellään altapäin muniani. Oikea käsi jatkoi hitaasti esinahan liikettä. ”Voi kun se on iso”, Emmi kuiski. Hän oli sekä kiihdyksissään, että halusi tyydyttää turhamaisuuttani. Aikuiset naiset todellakin tietävät, millaisesta puheesta miehet pitävät.

Terävä kieli työntyi Emmin punaisten huulten välistä hitaasti ulos ja nuolaisi kyrpäni päässä kimmeltävän tipan. ”Haluan niin imeä suurta kulliasi”, Emmin kiimainen ääni muuttui muminaksi hänen ottaessaan pakottavan aisani suuhunsa ja työntäessään samalla huulillaan esinahkan terskan taakse.

Hän teki suullaan pitkiä, hitaita naintiliikkeitä. Kyrpäni kävi syvällä vaimon kurkussa ja välipalana hän pyöritty hivelevää kieltään terskan taustan ympäri. Minä katselin silmät ummessa tähtien sotaa.

Välillä tahti muuttui nopeiden imaisujen muodossa. Vasen käsi jatkoi tasaisesti karvaisten munieni silittelyä. Tajuntani tuntui karkaavan, ja taas tunsin hidasta nuolemista kullin vartta pitkin – ylös ja alas.

Avasin silmäni ja näin kun Emmi nosti paitansa, sekä liivinsä ylös ja kalu asetettiin pehmeiden rintojen väliin.

Pulleat rinnat kadottivat kalun väliinsä ja edestakainen liike jatkui. Kulli liukui Emmin syljestä märkänä ja aina terskan ollessa näkyvissä se sai maukkaat imaisut. Tunsin kuinka kullini kasvoi ja jännittyi entisestään. Rintojen pehmeys vaihtui suun kosteuteen ja rakkaani yritti mahduttaa koko kalua kurkkuunsa – joka oli tuossa vaiheessa tuomittu epäonnistumaan.

Emmi puristi toisella kädellä kynnet lantiooni ja terska alkoi enteellisesti herkistyä. Tunsin lopun lähestyvän. Vartaloni jäykistyi ja imu terskallani vain voimistui ja ehdin jo hetken pelätä sen kokonaan irtoavan. Emmi survoi päätään niin nopeasti kuin kykeni.

Työntelin lantiotani minkä ehdin. Pato aukeni ja sperma purkaantui suihkuina rakkaani suuhun. Onneksi kuljettaja katseli tarkkaavaisena liikennettä. Haukoin henkeä ja silmät muljahtelivat nurin päässäni.

Emmi otti purkaukseni vastaan aalto aallolta. Vähitellen himoni laantui. Emmi jäi lepäämään paikalleen syliini kalu edelleen suussaan. Hengitys tuhisi nenän kautta, samalla kun kieli pyöri esinahkani poimuissa. Pää heilahteli auton liikkeiden mukaan reisilläni. Kalu palaili maisemien vaihtuessa ei aktiiviseen kokoonsa.

Aloimme lähestyä kotipaikkaa joten meidän piti vähitellen peittää salaisen hetkemme jäljet. Emmi oli saanut kaiken sperman suuhunsa ja niellyt sen. Imeskeltyään penikseni puhtaaksi nousi Emmi sylistäni. Olin niin housujeni sisä- kuin ulkopuolelta moitteettomassa kunnossa. Ainoa näkyvä seuraus tapahtumasta oli tyytyväinen virnistys kasvoillani ja Emmin hiukan sekaiset hiukset. Poistuimme nauraen autosta mummojen katsellessa hämmästyneinä toisiinsa. Matka kotiin ei ollut pitkä ja kullini koveni heti siitä ajatuksestakin, vaikka linja-autossakin voi toden totta olla tunnelmaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *