Rakkautta lenkkipolulla

Olin innoissani. Olin menossa tänä iltana ihastukseni kanssa lenkille, eli saisin viettää hänen kanssaan viimein aikaa kahdestaan.

Olemme molemmat 24 vuotiaita, itse olen melko hyvässä kunnossa vaikka itse sanonkin. Ihastukseni Noora sen sijaan on hieman tukevammassa kunnossa. Hänellä on äärimmäisen kauniit kasvot, joihin olen täysin rakastunut, sekä mielestäni kauniin naisekas vartalo. Vaikkakin nykyinen yhteiskunta on antanut ymmärtää, että naisen vartalon tulee olla luonnottoman laiha ja muuta, mielestäni Nooran vartalo on täydellinen; sopivan kurvikas keskivartalo ja kauniit, isot rinnat. Välillä tuntuu, että hän hakee huomiota yleisesti ottaen kauniilla tisseillään, mutta itse kiinnitin ensimmäisenä huomiota hänen kauniisiin kasvoihinsa.

Joka tapauksessa, olimme sopineet, että menemme juoksemaan kahdestaan erästä juoksupolkua, jota juoksen usein. Olimme sopineet, että menemme juoksemaan, kun hän pääsee töistä klo. 20.00, mutta en malttanut odotella vaan olin paikalla jo 18.30 ja ehdin juosta lenkin kertaalleen. Kun Noora vihdoinkin saapui paikalle, olin haljeta ilosta.

Lähdimme juoksemaan lenkkiä, ja juttelimme niitänäitä. Jo puolessa välissä heikkokuntoisempi ihailuni kohteen kunto alkoi hyytyä. Ehdotin itse, että hidastaisimme tahtia, sillä tajusin, ettei Noora itse kehtaisi sitä pyytää. Kävelimme hetken sanomatta sanaakaan, kunnes keksin kysyä, että miksi hän halusi tulla kanssani lenkille. Hän sepitti perusrainat miksi ihmiset harrastavat liikuntaa, eli parempi olo, terveemmät elämäntavat jne… lopuksi hän kuitenkin ”ohimennen” ilmoitti haluavansa näyttää paremmalta miesten silmissä.

Olin melko ujo persoona, mutta tässä vaiheessa kerroin avoimesti, miten olin ihaillut häntä jo pidemmän aikaan, huolimatta siitä että hän oli hieman ylipainoinen. Mielestäni hän oli juuri sellainen kun naisen tulisi olla.

Noora oli hieman vaikeana hetken aikaa, kunnes otti kädestäni kiinni, ja kävelimme muutaman minuutin käsi kädessä sanomatta sanaakaan.

Rohkaisin mieleni, ja kiskaisin Nooran eteeni ja suutelin häntä, viimeinkin. Noora vastasi suudelmaani, ja olin onneni kukkuloilla. Ehdotin, että siirtyisimme hieman syvemmälle metsän puolelle, jotta voisin tehdä hänelle temput… Olihan se aika laimeasti sanottu, mutta tällä kertaa toimi. Kaadoin Nooran sammaleelle ja aloin riisumaan hänen housujaan, ja mielessäni ajattelin, että viimeinkin pääsen olemaan Nooran kanssa ”silleen”. Sain Nooran housut jalasta ja heitin ne pois, suutelin Nooraa ja aloin ahnaasti nuolemaan hänen pimppiään. Nuolin häntä antaumuksella, mutta käsitin että ehkä hieman turhan innokkaasti, sillä Noora pyysi minua hieman hidastamaan tahtia. Käänsin Nooran vatsalleen ja aloin nuolemaan hänen pakaroitaan.

Nooran hikiset pakarat maistuivat taivaallisilta, ja olin seota kiimasta. Käänsin hänet jälleen, ja riisuin omat housuni. Kaluni oli jo täydessä seisokissa, ja Nooran pimpsa vaikutti valmiilta. Työnnyin hänen sisäänsä, ja rakastelin häntä viimeinkin. Katsoimme toisiamme silmiin, ja oli ilo nähtä Nooran kasvoista se himo, joka minullakin oli häntä kohtaan. Rakastelin hänelle hänen omien sanojensa mukaan elämän orgasmin. Jaksoin vielä useamman kerran hänen kanssaan, ennen kuin miehinen kunto antoi periksi.

Kun en enään pystynyt rakastelemaan rakkaintani, keräsimme vaatteemme ja jatkoimme lenkin loppuun. Toivoin, että hän tulisi raskaaksi ja saisin hänet omakseni loppuelämääni varten, mutta sen saan kuulla myöhemmin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *