Nuori tyttö sängyssäni

Huomenta kiimapillu. Tai päivähän nyt jo on. Taisi olla varsinaiset kauneusunet sinulla. Eikä mikään ihme, sen verran päissäsi olit eilen illalla. Siinä sitä nyt sitten ihmetellään silmät pyöreinä, kun heräät alastomana tuntemattoman ja vielä selvästi itseäsi vanhemman miehen sängystä. Et taida paljon muistaa illasta ja yöstä? Naapurit kyllä taatusti muistavat sinut, niin äänekkäästi voihkit ja kiljuit koko viime yön.

Täytyy myöntää, etten varmaankaan olisi saanut sinua sänkyyni ilman humalatilaasi. Eivät sinunlaisesi neitokaiset yleensä lähde tämmöisten karvaisten keski-ikäisten miesten matkaan. Mutta nytpä tyttö lähti ja iloisesti lähtikin. On se kumma miten alkoholi sumentaa harkintakyvyn ja saa sammakonkin näyttämään prinssiltä.

No älä nyt näytä noin järkyttyneeltä. Eihän me mitään tavatonta tehty, ihan normijuttuja. Moneen kertaan kylläkin ja perinpohjaisesti. Pimppisi on varmaan ihan hellänä, sen verran monta kertaa pääsin vetämään varvit. Neiti vaan levitti jalkojaan ja kerjäsi lisää munaa. Naapurin mummelikin jossain vaiheessa jo koputteli kiukkuisena seinään, kun täällä tyttöä pantiin läpi yön. Olisi mummoparka ostanut itselleen korvatulpat, silloin kun meikäläinen pääsee kerrankin nussimaan tuollaista prinsessaa niin sitten kanssa nussitaan, edestä ja takaa ja moneen kertaan ihan joka aukkoon.

Joo kuulit ihan oikein, panin sinua myös pyllyyn. Varmaan aika voittajafiilis kuulla siitä näin seuraavana päivänä, etkä edes muista mitään. Onkohan sinua aiemmin naitukaan kunnolla pakaroiden väliin. Mutta pidit kyllä viime yönä siitäkin. Sängynpääty vaan kolisi kun neito otti melaa mekkoon.

Täytyy tosin sanoa, että suihinotto on sinun varsinainen leipälajisi. Lutkutit mulkkuani halukkaasti useaan kertaan suun täydeltä, jumalauta että nautin siitä. Näinkin siis voi käydä, neiti ottaa vähän liikaa alkoholia ja päätyy tuntemattoman miehen kämpille imemään tämän kyrpää. Eipä tarvitse minunkaan enää huorissa käydä, kun en ole sieltä ikinä saanut yhtä hyvää palvelua kuin sinulta viime yönä.

Voi helvetti kun näkisit nyt naamasi, sinähän olet ihan punainen. Älä ota itseesi, tekevälle sattuu. Sitä paitsi tykkäsit todella paljon saadessasi viime yönä kunnolla munaa, jossain vaiheessa muistaakseni huusitkin ettei sinua ikinä ole pantu niin ihanasti pillun täydeltä.

Jos vaatteitasi etsit niin ne ovat siinä lattialla hujan hajan. Meillä oli eilen vähän kiire baarista tultaessa, kun halusin päästä köyrimään pimppiäsi ennen pääsi selviämistä. Okei se oli turha varotoimenpide, sen verran kuumana sinäkin kävit kovan kalun perään. Pikkuhoususi kyllä repesivät niin pahoin riuhtoessani niitä pois jaloistasi, että joudut nyt lähtemään pois täältä ihan ilman niitä.

Älä nyt sitten liikaa paisko ovea lähtiessäsi, pidit viime yönä koko rappua muutenkin hereillä voihkinnallasi. Kaikki sen täällä tietävät sinut nähdessään, että tuo tyttö levitti auliisti jalkansa ja antoi pillua vanhemmalle äijälle. Muista hei myös ottaa käsilaukkusi mukaan, ja poista kännykästäsi kaikki ne kulliviestit.

Sinne meni. Mitähän se tuumaa, kun löytää käsilaukustaan minun puhelinnumeroni ja viestin ”Haluaako lutka lisää isoa munaa? Ota yhteyttä jos pilluasi alkaa taas kuumottaa, pusi pusi”. Jaahas ja mihin aikaan CSI Miami tänään alkoikaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *