Tuhma opettaja

Olen 46v Siiri, opettaja yäasteella, naimisissa ja liitoni on rakoillut jo jonkin aikaa. Toissa viikolla pidin poikien liikuntaa, koska poikien oma opettaja oli jollakin koulutuskurssilla, siis ryyppäämässä mies porukassa… No kuitenkin saavuin saliin missä oli 20 teini-ikäistä poikaa tai nuorta miestä. Olin tarkoituksella pukenut tiukat trikoot ja vielä tiukemman topin. Oli kyllä mukava seurata poikien ilmeitä kun kävelin salin keskelle, silmät liimautuneina runsaisiin rintoihini jotka heilahtelivat tiukan yläosan alla.

Mahtoi poikien verkkarit käymään ahtaiksi… Aloin tuntemaan kuumotusta katsellessani kun pojat yrittivät asetella kalujaan niin, että seisokki ei näkyisi verkkareiden ja shortsien läpi. Yhtäkkiä tunsin itseni jotenkin tuhmaksi ja likaiseksi: en saisi tehdä näin, mutta miten ihanalta se tuntuikaan kun pojan mielessään riisuivat minua. Sanoin pojille että tänään kokeillaan venytyksiä ja jumppaa ja yllätyksekseni pojat eivät estelleet lähes lainkaan.

Venyttelin poikien edessä niin että kaikki kriittiset kohtani näkyivät estoitta pojille. Pompin ja hypin, ja annoin rintojeni pomppia aivan vapaasti. Olin aivan hiestä märkä. Eikä hiki ollut varmasti ainut asia, joka sai vaatteeni märiksi – pillu sykki siinä poikien edessä touhutessani siihen malliin, että jumppatrikoideni haaraosa oli varmasti litimärkä. Treeni ei ollut tasolleni mitenkään tiukkaa, vaan olin aivan kiihkon vallassa. Olisin voinut riisuutua poikien edessä ja pyytää että jokainen ottaisi minut vuorollaan, mutta sellaista en kuitenkaan uskaltanut tehdä. Tunti oli lopuillaan ja komensin pojat suihkuun. Kävelin poikien edessä pukuhuoneeseeni, ja pojat jatkoivat matkaansa omaansa. Ovelta huikkasin että peskäähän sitten kaikki paikat kunnolla.

Menin suihkuun ja en enää pystynyt hillitsemään itseäni, vaan runkkasin ja ajattelin kuinka pojat nuolisivat minua ja naisivat minua oikein nuoruuden innolla. Suljin suihkun ja puin. Opettajien velvollisuuksiin kuuluu että paikat tarkistetaan tunnin lopussa, joten poikien pukuhuoneeseen siis! Huutelin ovelta, eikä ketään näkynyt eikä kuulunut. Tarkistin suihkun puolen: tyhjä. Petyin, olisipa siellä ollut vielä joku pojista. No kohta pääsisin kotiin ja turvautuisin leluihini ja katselisin ilmaista pornoa netistä.

Käännyin takaisin ja pelästyin, siinä seisoi Mika vain, pyyhe päällä. Yritin olla vihainen ja kysyin miksi et vastannut. Mika sanoi että oli ollut vessassa, eikä ollut kuullut. Tarkastelin Mikaa päästä varpaisiin: hän oli kiinteä 15v poika, oikein ilo silmälle. kysyin oliko tunti ollut liian rankka, johon Mika vastasi että oli oikein nauttinut tunnista. Menin aivan punaiseksi. Häpesin itseäni vaikka juuri tätä olin halunnut. Olin lähtemässä ulos kun Mika tarttui käteeni. Katsoin Mikaa ja hän sulki oven ja veti minut aivan kiinni itseensä ja suuteli. Tunsin Mikan kalun kovenevan reittäni vasten. Tartuin pyyhkeeseen ja pudotin sen lattialle. Mahtava nuori kalu pääsi vapauteen, joten laskeuduin polvilleni ja nuolaisin terskaa. Mika värähti. Nyt vasta näin miten suuri Mikan kalu oikein oli. Otin sen kiihkeästi suuhuni omin ja nuolin Mikan voihkiessa ja runkkasin häntä. Nuorten poikien kaluissa on parasta juuri se, että ne seisovat niin kovikovina. Mika voihki ja sanoi että kohta tulee. Kiihdytin tahtia, halusin saada nuoren pojan spermat suuhuni. Mika laukesi karjahtaen suuhun ja naamalle, josta spermat valuivat pitkin poskiani ja kaulaa.

Nousin ja suutelin Mikaa, Olimme kumpikin spermassa. Seuraava tunti oli alkamassa, hätäännyin minua ei saisi löytää poikien pukuhuoneesta, varsinkaan naama aivan spermassa. Pyyhin itseni Mikan pyyhkeeseen. Mika sanoi kiitos samalla pukien ja kysyi tuleeko poikien oma opettaja seuraavalle tunnille takaisin. Vastasin että en tiedä mutta Mika saa vaikka yksityisopetusta minulta liikunnasta. Pojan kasvoille levisi hymy.

1 thought on “Tuhma opettaja

  1. Aleksi Reply

    Oon itse 19 v hyvässä kunnossa, kiinnostais päästä panemaan sua;) saako suhun jotenkin yhteyttä? Mun s posti on ****@hotmail.com
    Että voi lähettää viestiä. Olen espoosta siis.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *