Viikonlopun kiimaa

Makaan huohottaen parisängyllä. Olin taas ollut lähellä organismia. En ollut antanut sen tulla, haluaisin laueta vasta kun naisystäväni, Kaisa tulisi töistä asuntoomme, viettämään viikonloppua.

Katsoin kelloa ja nousin istumaan. Kaisa pysäköisi auton tasan viiden minuutin päästä parkkialueelle ja tulisi kotiin. Hän huuhtelisi meikit pois naamastaan, jollei hän olisi kerennyt tehdä sitä koululla. Ajattelin Kaisaa heiluttamassa karttakeppiä, hänen kauniita hiuksiaan, hänen suloisia kasvojaan joissa ei näkynyt merkkiäkään siitä, että hän oli kaksikymmentäviisi. Ajatukset harhailivat. Ajattelin hänen D- kupin rintojaan, koko vartaloa. Halusin tuntea tämän paljaan vartalon vasten minua. Minulla olisi koko viikonloppu aikaa, olin tehnyt kaikki yliopiston projektit heti koululta tullessani. Haluaisin olla Kaisan leikkikalu, haluaisin että hän painaisi pääni vasten kaunista, karvatonta jalkoväliä. Nuolisin kosteaa pillua ja nussisin anusta kahdella sormella. Pian ottaisin käyttöön dildon ja..

Ovi kolahti. Kaisa astui sisään ja riisui ulkovaatteensa.

”Mitä mun pikkuneiti”, Kaisa kujersi ja suukotti minua nähdessään minut.

”Mä oon oottanu sua”, henkäisin ja yritin olla saamatta sillä sekunnilla. ”Nuole mua pliis” vaikeroin ja kiemurtelin. Kaisa katseli minua tuttu pilke silmissään. Hän sääti sälekaihtimen kanssa, riisui kaikki vaatteensa ja upotti päänsä haaroihin. Kaisa nuoli pilluani ja kiusasi klitoristani. En malttanut, vaan laukesin räjähtämällä kastellen Kaisan kasvot nesteilläni.

”Sepä oli nopeaa toimintaa” hän sanoi ja otti minut polvien päälle poikittain. Tunsin hänen oman, herkullisen pillunsa vuotavan. Tiesin että Kaisa läimisi nyt pakaroitani. Hän piti siitä kovin paljon. Nostin pyllyäni entistä ylemmäs ja odotin kiimaisena ensimmäistä lyöntiä.

”Mun pikkulikka saa nyt piiskaa” neito sanoi hymyillen ja alkoi lyömään. Hän löi armotta pakaroitani saaden ne täysin punaisiksi. Kaisa lopetti pian ja suukotti punaista pyllyäni. Pakaroita kuumotti mutta nautin jokaisesta iskusta.

Kaisa levitti jalkojaan ja nuolin innoissani kosteudesta kimaltelevaa pillua. Nussin parilla sormella anusta ja tunsin Kaisan tärisevän. Kiihdytin tahtia, ja Kaisa laukesi kasvoilleni huutaen jotakin raivokkaasti. Pyyhdin organisminesteitä silmistäni että edes näkisin jotakin. Nostin kaapista yhden korin (jossa luki harhaanjohtavasti: ”lakanoita”) lattialle. Katsoin tutkivasti sisältöä ja otin mustan tekokullin kasan pohjalta. Se oli hieman suurempi kuin violetti dildo mitä normaalisti käytän.

”Sulje silmät ja mee kontilles”, komensin. Kaisa totteli. Työnsin terskan sisälle, jolloin Kaisa henkäisi silkasta mielihyvästä ja avasi silmänsä.

”Nussi mua tolla ja heti jumalauta” hän huohotti. Tottelin mielelläni, ja aloin panemaan Kaisaa mustalla tekokullilla. Halusin tuntea itsekkin tuon ihanan tunteen kun iso kyrpä seivästäisi minut. Kaisa puristi lakanaa ja hänen huulensa olivat raollaan. Hän älähti joitain sekalaisia sanasolmuja lauetessaan.

”Vitun pikkulikka että sä olet ihana. Mäkin haluan nähdä kun sä saat isoa mulkkua tonne sun ihanaan, pehmeään liukkaaseen pilluun” Kaisa huokaisi.

Kaunis nainen suukotti minua ja laittoi vaatemytyn lantioni alle kohottamaan pyllyäni. Kun se oli Kaisan mielestä tarpeeksi koholla hän supatti jotakin korvaani.

”Mä haluan nähdä kun sä saat kunnon kyrpää”

Huohotin himokkaana ja tunsin kuinka Kaisa työnsi ison tekopeniksen sisälle. Se oli ainakin kakskytäsenttinen hirmu. Voihkaisin kun tunsin sen loppuvan.

”Pyydä että mä nain sua tällä”

”Kiltti Kaisa.. nussi.. nussi mua” huohotin. Tunsin että Kaisa avasi suunsa sanoakseen jotakin ”JA HETI VITTU” kiljaisin pienet kyyneleet silmisssäni ja nautin uskomattomasta nainnista. Se antoi kenties yhden parhaimmista organismeistani. Laukesin sarjassa ja nyyhkin hyvänolontunteesa. Kaisa suuteli kyyneleet pois ja otti minut lähelle. Imin hieromasauvasta omat kiimanesteeni pois. Kaisa veti minut kainaloista lähelleen. Me suutelimme

”Oliko se niin kamalaa pikkulikka?” Kaisa kysyi huolestuneena.

”Se oli niin iso.. Se teki vaan pelkkää hyvää mun sisällä. Kiitos” sopertelin ujona.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *