Tyttörakkautta rannalla

Oli hämärä ilta ja kävelin yksin rantaa pitkin. Oli niin kuuma että minun olisi tehnyt mieli heittää kaikki vaatteet pois ja pulahtaa viileään veteen. Vilkaisin ympärilleni ettei ketään näkynyt ja heitin vaatteeni pois. Seisoin hetken aikaa rannalla alastomana katsellen kauas taivaanrantaan.

Äkkiä huomasin kun joku hiipi taakseni, säikähdin ja vedin nopeasti pikkuhousut takaisin jalkaani ja peitin rintani käsilläni. Hei, älä pelkää en mä tee mitään jos sä et halua?, sanoi outo naisen ääni. Sydän pamppaillen kysyin värisevällä äänellä ”Kuka sä oot ja mitä sä musta haluat??” ”Kuka mä oon? sitä sun ei tarvi tietää? ja mitä mä haluan??”, nainen ei hetkeen sanonut mitään. ”Saanko tulla sun kanssa uimaan??”, hän kysyi yllättäen. Ennen kuin olin kerennyt vastaamaan hän rupesi jo riisumaan vaatteitaan. Katselin hänen ihanaa vartaloaan, eikä hän tuntunut välittävän vaikka katselin häntä.

Seisoimme rannalla alastomina katsellen toisiamme. Hän tuli lähemmäs, otti minua olkapäistä kiinni ja suuteli niskaani. Huokaisin. Hän otti minua kädestä kiinni ja viittoi minua tulemaan kanssaan veteen, menin hänen perässään. Hän meni polvilleen rantaveteen niin että juuri ja juuri näin hänen pimppansa, istuin hänen viereensä. Hän kaatoi minut selälleni ihanan viileään rantaveteen, tunsin kuinka vesi hiveli rintojani. Hän suuteli kaulaani, rintojani, kiusoitteli kielellään. Hänen kätensä harhailivat vartalollani, hän kuljetti sormiaan pitkin jalkojeni sisäpintaa…koko ajan ylemmäs… Voihkaisin nautinnosta kun hänen sormensa löysi etsimänsä. Hän leikki sormillaan ja kielellään, olin aivan taivaissa.

Makasin vedessä aivan voipuneena mutta samalla kuitenkin haluten lisää. ”Nyt on sun vuoros”, nainen sanoi ja kävi kontalleen eteeni. Kuljetin käsiäni pitkin hänen sileää ihoaan. Näykin ja puristelin hänen ihanaa peppuaan samalla leikitellen sormillani. Käänsin hänet selälleen ja annoin hänen ohjata sormeni sisälleen. Hän liikutti kättäni koko ajan kiihtyvään tahtiin ja voihki yhä kovemmin. Tunsin kuinka hänen vartalonsa kouristeli lähestyvän orgasmin voimasta. Juuri ennen huippua otin sormeni pois ja siirryin leikittelemään kielelläni hänen klitoristaan. Hän työnsi lanteitaan lähemmäs kasvojani. Hänen hengityksensä kiihtyi kun hän saavutti koko vartaloa vavisuttavan orgasmin.

Makasimme voipuneina rantavedessä käsi kädessä katsellen tummenevaa tähtitaivasta. Onnellisina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *