Syntymäpäivän huipennus

Heidi avasi ulko-oven hiljaa ja asetti hississä riisumansa kengät varoen telineeseen. Mikron vihertävät numerot näyttivät ajan 3:14. Heidi ravisti takkinsa päältään ripustaen sen reunimmaiseen naulaan, mahdollisimman kauas nurkassa murjottavista sateenvarjoista. Jättäen laukkunsa oven viereen lattialle hän hiipi pimeän asunnon läpi huoneeseensa.

Vetäessään turkoosia yöpaitaansa ylleen Heidi kuuli läheisen oven aukenevan ja unisten askelten käyvän kohti vessaa. Epävarmana kulkijasta hän sujahti peiton alle. Hänen hengityksensä pysähtyi sängyn päästäessä narahduksen. Askeleet kääntyivät kohti hänen huonettaan ja Heidi yritti pitää silmänsä kiinni mahdollisimman levollista unta esittäen. Ovi raottui hieman ja sen välistä kuului hiljainen kuiskaus, ”When did you get back?” Heidin hengitys rentoutui ja hän nousi istumaan kutsuen Lillin sisään.

Heidi kertoi ’sisarelleen’ vietetystä yöstä ja paikoista joissa he olivat kiertäneet hänen syntymäpäivänsä kunniaksi. Lilli pahoitteli vielä kertaalleen kuinka ei ollut päässyt mukaan Heidin juhlintaan. ”I do have a present for you though”, Lilli sanoi hymyillen viekkaasti ja pyysi Heidiä sulkemaan silmänsä. Lilli painoi Heidin sängylle selälleen ja napitti pyjamansa paidan auki. Lilli oli halunnut koskettaa perheensä vaihto-oppilasta siitä päivästä lähtien kun tämä oli lentoasemalla kävellyt kohti heidän kylttiään ja hymyillyt epävarmasti.

”You must be very quiet now”, hän kuiskasi lähellä Heidin korvaa ja asettui hänen vyötärönsä päälle hajareisin. Heidin silmät värähtivät, mutteivat auenneet. Lilli siirsi satiinista yöpaitaa ylemmäs, mutta ei paljastanutsen alta Heidin täyteläisiä rintoja. Hän pyöritteli koko ajan suurenevia kuvioita Heidin iholla ja hetken kuluttua laskeutui tämän ihoa vasten. Heidän rintansa painautuivat toisiinsa. ”Is this okay? You must say if you wish me stop”, Lilli hengähti Heidin korvaan. Heidi ei sanonut vastaukseksi mitään. Sen sijaan hän kurottautui suutelemaan Lilliä poistaen kaikki epäilykset, etteikö olisi ollut täysin suostuvainen vallitsevaan tilanteeseen.

He suutelivat ahnaasti toisiaan. Minuutit kuluivat heidän leikitellessään keskenään huulillaan. Imettyään hetken Heidin kieltä, Lilli vetäytyi kauemmas ja siirsi hellästi Heidin yöpaitaa ylemmäs. Heidin hartiat nousivat patjasta ja turkoosi satiinivaate löysi tiensä lattialle. Lilli laski kätensä Heidin rinnoille ja hymyili. Muutaman sivelevän liikkeen jälkeen hän kumartui alas ja suuteli Heidin vasenta rintaa. Heidin hengitys värähteli muutaman kerran ennenkuin palautui tasaiseksi.

Lilli leikitteli pitkään Heidin rinnoilla. Hän vaihteli huomiota niiden välillä, keskittyen hyväilemään täyteläisiä muotoja lähinnä suullaan. Nopeita imaisuja, nännin kiertelyä kielellä niin myötä- kuin vastapäivään, helliä nipistelyjä hampailla. Heidin hengitys muuttui vähitellen raskaammaksi. Hetkeksi Lilli kohottautui suutelemaan Heidin huulia painaen rintansa Heidin rintoja vasten. Hän liikutteli ylävartaloaan Heidiä vasten ja suudelmat heidän välillään muuttuivat kiihkeämmiksi.

Määrätietoisesti Lilli vei kättään alaspäin. Viimeinen vaatekappale sujahti pois Heidin yltä ja Lillin käsi etsi tiensä klitalle. Heidi päästi hennon tukahdetun vaikerruksen. Lilli suuteli solisluita, Heidin rintoja ja vatsaa matkallaan kohti häpyä. Hänen koskettaessaan pehmeästi kielellän klittaa, Heidi nykäisi tyynyn päänsä alta ja painoi sen kasvoilleen eristämään nautinnon äännähdyksiä.

Lilli työnsi kaksi sormeaan Heidin sisään ja jatkoi klitan parissa työskentelyä. Heidi oli todella kosteana ja sormet liikkuivat hänen vaossaan kevyesti. Pian Lilli lisäsi liikkeeseen kolmannenkin sormen ja tunsi nyt paremmin liikkeen mukana myötäilevät seinämät sormiensa ympärillä.

Välillä Lilli vetäytyi irti klitasta ja suuteli Heidin alavatsaa sekä siististi muotoillun karvoituksen reunoja. Toistuvaan kiusoitteluun turhautuneena Heidi ohjasi Lillin suun takaisin klitalleen. ”Make me come”, hän kuiskasi huohottaen. Lilli teki työtä käskettynä ja hyväili paisunutta klittaa kielellään. Nopeuttaen työntöjä Heidin sisään hän rytmitti kielensä samaan tahtiin. Ei mennyt pitkään ennenkuin hän tunsi voimakasta supistelua sormiensa ympärillä ja tykyttelevän klitan huulillaan.

Lilli lopetteli Heidin hyväilyn hitaasti ja painoi lopulta hetkeksi päänsä tämän vatsalle. ”Happy 21st birthday”, hän toivotti raukeana sängyllä makaavalle Heidille. Lilli poimi lattialta pyjaman paitansa ja hiipi hiljaa öisen asunnon halki huoneeseensa.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Viikonlopun kiimaa Makaan huohottaen parisängyllä. Olin taas ollut lähellä organismia. En ollut antanut sen tulla, haluaisin laueta vasta kun naisystäväni, Kaisa tulisi töistä asuntoomme, viettämään viikonloppua. Katsoin kelloa ja nousin istumaan. Kaisa pysäköisi auton tasan viiden minuutin päästä parkkialueelle ja tulisi kotiin. Hän huuhtelisi meikit pois naamastaan, jollei hän olisi kerennyt tehdä sitä koululla. Ajattelin Kaisaa heiluttamassa karttakeppiä, hänen kauniita hiuksiaan, hänen suloisia […] Posted in Lesbo
  • Bileiden jälkeen Koulu alkoi taas tylsällä matikantunnilla, en jaksaisi kauaa enää keskittyä kouluhommiin sillä tiesin että tänään tulisi olemaan kaverini poikaystävän Markon luona bileet joita kaveriporukkani on viimeisen kuukauden odottanut. Kello vieri hitaasti eteenpäin sitä vilkuillessani kokoajan. Miksei aika voisi vaan pompata kuuteen, milloinka alkaisin valitsemaan itselleni vaatteita missä olisi hyvä reivata. Onneksi olin käynyt juuri shoppailemassa uusia kesävaatteita, sillä olihan nyt jo […] Posted in Lesbo
  • Kesäloman alku Olin jo pariin otteeseen kaverini kanssa sormeillut ja kännissä jopa olimme nuolleet toisillemme orgasmit. Mutta tämä kerta, sitä ei unohda... Olimme juhlimassa koulujen loppumista ja olimme sopineet menevämme meille yöksi, äitini ei olisi kotona joten voisimme mennä kännissäkin kotiin. Kuten teimmekin. Olin hakenut leviään sänkyyni toisen peiton ja tyynyn valmiiksi.. Kun tulimme ovesta sisään huomasin kaverini kiimaisen ilmeen.. Vein laukkuni huoneeseeni ja kaveri oli juuri […] Posted in Lesbo
  • Ihana naislääkäri osa 3 Oli kulunut yli kaksi viikkoa siitä, kun olin viimeksi käynyt ihmeellisen lääkärini luona, tuon laupiaan samarialaisnaisen vastaanotolla. Olin kyllä varannut hänelle heti edellisen käynnin jälkeen uuden ajan, mutta vapaita aikoja ei vain ollut aikaisemmin. Niinä viikkoina olin kärsinyt ja kärventynyt, kun olin vain kiimaisesti kaivannut lääkäriäni, nähnyt hänestä märkiä unia – ja reputtanut jopa yhden tentin hänen takiaan, kun en ollut pystynyt keskittymään. Olin syventynyt […] Posted in Lesbo
  • Ihana naislääkäri osa 4 Ihana lääkärini, tuo unelmieni nainen, soitti vain kolme päivää sen jälkeen, kun olin ollut kolmannen kerran hänen vastaanotollaan. Olin onneksi kotona, kun kännykkä soi, sillä kun kuulin lääkärin äänen, valahdin heti niin kosteaksi, että se olisi voinut olla kiusallista jossain muualla, varapikkuhousuja ei olisi välttämättä ollut mukana. ”Hei, ihana tyttö”, nainen sanoi lämpimällä äänellään puhelimessa. ”Mitä sinulle kuuluu?” ”Kiitos, hyvää”, minä henkäisin ja vajosin […] Posted in Lesbo
  • Ihana naislääkäri osa 1 Olin 25-vuotias enkä ollut menossa gynekologille ensimmäistä kertaa, mutta jännitti silti. Edelliset gynekäyntini olivat olleet sen sorttisia, ettei niitä erityisemmin viitsinyt muistella. Kerran lääkärinä oli ollut joku ikäloppu parrakas ukko, joka oli mumissut lääketieteellisiä termejä, teititellyt ja välttänyt katsomasta silmiin. Ja toisella kerralla joku vastavalmistunut nuorimies, joka oli kilistellyt tutkimusvälineitään siihen malliin, että epäilin pojun käsien tärisevän. […] Posted in Lesbo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *