Pikkuveljen tyttökaveri osa 2

Makasin keittiön lattialla veljeni alaston tyttöystävä päälläni, 18-vuotias Nenna jonka pillua olin juuri nuollut kuin kiimainen elukka. Oma vittuni sykki pöksyissäni, jotka olivat jo mehuistani aivan läpikastuneet.

”Nyt sinä saat tehdä saman minulle”, läähätin. Suuni tuntui kuivalta, tunsin miten Nennan pillumehu alkoi kuivua leualleni ohueksi kalvoksi.

”Ai haluutsä Nennalta vähän kielihoitoo”, tyttö kujersi. ”Paljoks meinaat maksaa?”

”Senkin narttu”, huudahdin. ”Mä juuri annoin sulle elämäsi orkun ja sinä alat kiristää!”

Nenna katseli minua pilkallisesti virnuillen. ”Sä taidat olla niin kovassa puutteessa että voisit maksaakin. Aattele nyt, nuori tyttö nuolemassa sun pillua… Kyllä sä siitä voit viiskymppiä maksaa. Saat halvalla kun oot kuitenkin aika hyvännäkönen ämmä.”

Kihisin raivosta, mutta myös himosta, jota Nennan röyhkeys vain lietsoi. ”Okei”, kähisin, ”saat mitä haluat… mutta nyt tyydytä mut jumalauta!”

Nenna teki työtä käskettyä, repäisi paitani napit auki, kiskoi rintsikat muhmukoitteni päältä ja alkoi imeä niitä. ”Mmm… aika kivat melonit sulla Terhi”, teini mumisi maiskutellen tissejäni. Nännini sojottivat pystyssä ja Nenna alkoi näykkiä niitä hampaillaan saaden minut kiljahtelemaan.

”Okei, okei, mä en kestä enää”, huohotin. ”Nuole jo sitä pillua!”

”Vittu mikä kiimanen horo”, Nenna kiusasi ihastuksissaan. Lutkan varmuudella hän sujahti lantiolleni ja alkoi kiskoa housuja jalastani. ”Voi perse, sun pikkarit on kastuneet melkein läpi”, Nenna kikatti. ”Sä revit mun shortsit, joten…” Neiti tarttui pikkuhousuihini ja repäisi. Ne olivat tosiaan niin märät että hajosivat kahtia kuin nenäliina. Viileä huoneilma virtasi kuumalle vitulleni. Omaa pimppiäni peitti tumma karvoitus, mutta himosta paisuneet pillunhuulet ja avautunut rako näkyivät selvästi läpi, kuten Nenna minua informoi kiusoittelevalla äänellään.

Teinin siniset silmät kurkistelivat ilkikurisina pillunkarvojeni ja häpykumpuni takaa. ”Niin halusitsä että mä nuolen sun revaa?”

”Perkeleen likka”, kiljahdin jo melkein kyynelissä. Nenna heltyi ja tunsin miten hänen suunsa painui vitulleni. Huokaisin ja värisin päälaelta varpaisiin.

Onneksi Nenna ryhtyi puuhaansa vosumaisella nuoren naisen innollaan, tyttö tunki suunsa vittuuni ja kielensä pillunhuulten ohi sisääni ja alkoi latkuttaa kuin kissa kermavadilla. Olin tosiaan jo niin kiimassa että pikku orkut alkoivat väristä vatsanpohjasta ja nivusista melkein heti, ja kuulin itseni uikuttavan ”Oiih oiiih oiiih…” Hillitön maiskutus kuului haarovälistäni kun teinityttö nuoli, imi ja maisteli pimppiäni, jota tätä ennen olivat nuolleet vain erinäiset kundit… Se oli taivaallista.

Nyt tunsin miten sormet tarttuivat pillunhuuliini ja levittivät niitä auki, näin neidin kieli pääsi latkimaan entistä laajempaa aluetta märän vittuni sisuksista. Sitten Nenna työnsi sormensa sisään, ensin yhden sitten toisen, ja alkoi kaivella pilluani kuin etsisi sieltä helmiä tai jotain. Lantioni alkoi hytkyä hallitsemattomasti ja päästin suustani jotain käsittämätöntä mölinää. Orgasmi toisensa jälkeen ravisteli pitkään tyydyttämätöntä vittuani. Kouristuin selkä kaarella ylöspäin kiljuen ”Voi vittuuuuuu!!” ja lysähdin takaisin lattiaan.

Virnistelevä Nenna nosti päänsä jalkovälistäni. Teinin leuka oli täysin pillumehujeni peitossa, ja tyttö nyppi nyrpistellen häpykarvojani huuliltaan. ”Joku vois vähän ajella pimppiään, mulla on pillunkarvoja suu täynnä!” Nenna protestoi. ”Taisit muuten tulla…”

”J-joo, se oli… uskomatonta”, läähätin.

”Mitähän Tomi sanois jos tietäis että sisko nussii sen kimmafrendiä”, Nenna kiusoitteli. Se narttu ei sitten luovuttanut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *