Kiihkeät hetket kesällä

Olimme jo monena vuonna peräkkäin olleet kaverini Jennin muummolassa kesäisin. Jenni oli paras kaverini ja olimme molemmat 18-vuotiaita naisen alkuja. Tämä kesä oli kuitenkin hieman erillainen kesä, sillä aika oli tehnyt tehtävänsä ja meistä oli alkanut tulla naisia, puhuimme pojista ja juttelimme yömyöhään kaikista asioista.

Meistä oli kiva nukkua kesähelteillä pihassa olevassa aitassa, jonne olimme raahanneet peitot, patjat ja tyynyt. Minä olin meistä kahdesta, ehkä hieman enemmän kehittynyt siis naisellisesti tai ehkä minulla oli vain hieman runsaammat muodot. Rintani olivat jotain C kuppia, Jenni taas oli pienirintainen enemmän tyttömäinen. Näistä asioista emme olleet kyllä yhtään keskustelleet, vaan juttumme olivat täysin viattomia, puhuimme siis vain vaatteista ja kuka poika oli kiva ja niin edespäin, mutta eräänä iltana juttu kääntyi myös näihin asioihin.

Olimme syöneet illallisen ja kömmimme aittaan, jossa meillä oli molemmille yhdet pullot siideriä piilossa, joimme ne siinä ja juttelimme, kunnes molempia väsytti ja riisuimme paitamme käydäksemme nukkumaan, kun vain tokaisin että on nää rinnatkin isot, arvaa paljonko nääkin painaa kun niitä koko päivän raahaa mukana. Nauroimme ja kun otin rintaliivit pois kannattelin rintojani vitsikkäästi, näyttääkseni niiden painoa. Jenni otti myös rintsikoitaan pois näytti myös söpöjä pikkuisia rinnanalkujaan ja yritti jotenkin kannatella niitäkin, vitsikkäästi myös, sitten Jenni ojensi kätensä ja halusi kannatella minun rintaani kokeillakseen sen painoa. Hän nosti rintaani kevyesti, minä kokeilin myös hänen rintaansa ja hän sanoi: ”Kylläpä ne tosiaan painaa ” ja minä: ”onpa ne kevyet. ” Olimme aika lähekkäin ja rintamme osuivat toisiinsa niitä kannatellessamme ja tunsin jotain kummallista kuumotusta ja tunsin kuinka nännini alkoi turpoamaan, helahdin punaiseksi, mutta kannattelin edelleen Jennin rintaa ja huomasin miten hänenkin nänninsä turposi ja hänhän oli aivan punainen. Nostin hieman enemmän Jennin rintaa ja nännimme osuivat toisiinsa ja se tuntui jotenkin erittäin mielyttävältä, siis se jotenkin tavallaan kutitti, mutta ihanalla tavalla.

Myös Jenni nosti minun rintaani ja nännimme jo hieroivat toisiaan, Jenniltä pääsi pieni huokaus ja minä koskin sormin hänen nänneihinsä. Jenni taas hieman hieroi ja hellästi puristeli isoja rintojani, molemmat olimme punaisia poskiltamme ja molemmilla hengitys oli nopeatahtista. Minä hieman hieroin myös Jennin kylkiä ja lanteita ja hän teki samoin minulle, se tuntui tosi kivalta olimme molemmat niin jännittyneessä tilassa, että melkein vapisimme. Minä halusin myös halata Jennin rintoja ja poskeani vasten tunsin kuinka kova hänen nänninsä oli, hyväilin toisella kädellä hellästi hänen toista nänniänsä ja suutelin kevysti toista, Jenni työnsi rintaansa suutani vasten, silloin tiesin sen mielyttävän häntä ja suutelin, imin ja pyörittelin kielellä hänen nänniään, nyt Jenni vapisi. Hän halusi suudella myös minun nännejäni ja se tuntui niin ihanalta, taas tuo ihana kutittava tunne, joka tuntui niin syvällä, myös vatsaani kuumotti. Laitonkin kädet vatsalleni niin syvältä tuo hyvänolontunne kouraisi. Jenni katsoi minua sitten silmiin posket punaisena ja siveli lanteitani, reisiäni, sisäreisiäni kunnes uskalsi hieman painella häpykumpuani. Minä levitin hieman jalkojani hyväksyvästi ja tunsi kuinka kostuin pikkuhousuissani, tunsin samalla myös kuinka jotenkin turposin alapäästäni siis sellainen pieni paineen tunne häpyhuulten sisällä. Käteni oli vain Jennin rinnassa kiinni kun hän hiljaa kosketti minua häpyhuulten välistä pikkuhousujen läpi, tahattomasti työnsin itseäni hieman häntä vasten ja hän sipaisi uudestaan. Sen jälkeen hieman levitettyäni lisää jalkojani, tunsi kuinka häpyhuuleni hieman aukenivat ja hänen vetäessään pikkuhousujen läpi etu ja keskisormellaan vakoani pitkin ylöspäin samalla kevysti painaen, näin kuinka vaaleansiniset pikkuhousuni muuttuivat vaon kohdalta tummemmiksi nesteistäni, olin siis aivan kosteana.

Katsoimme toisiamme ja sanoin, että minä haluan koskea myös ja Jenni lopetti hyväilyn ja riisui pikkuhousunsa. Hän meni istuvaan asentoon ja nojasi käsiinsä taaksepäin ja nosti polvensa koukkuun levälleen niin että näin hänen häpynsä kokonaan. Pikkuisen tummaa karvaa oli hänelläkin, jota hellästi ensin sivelin, kunnes painoin koko käden hiljaa hänen häpynsä päälle. Se oli ihanan pehmeä ja pullean tuntuinen, tunsin myös kuinka kämmenpohjani kostui hänen nesteistään, sitten aloin hellästi hieroa häntä häpyhuulten välistä, katselin samalla koko ajan hänen häpyään, hieroin niistä kohdista joista tiesin ainakin minulla olevan herkkiä kohtia, olinhan joskus hieman kosketellut itseäni. Menin häntä hieman lähemmäksi ja rintamme osuivat taas toisiimme. Jenni ojensi kätensä selkäni taakse ja työnsi sen takaapäin pikkuhousuihini, menin vielä häntä lähemmäksi ja hieman nostin peppuani ja hän sai käden syvemmälle housuihini takakautta. Ensin hänen sormensa ohittivat anukseni ja sen jälkeen välilihan jota hän jo hieman silitteli, kunne alkoi hieroa sisempiä häpyhuulia. Katsoimme toisiamme silmiin ja aloimme suudella kiihkeästi samalla kun sormemme hieroivat klitoriksiamme ja sisempiä häpyhuulia. Jenni työnteli sormiaan myös sisääni ja minä tein samoin hänelle, tämä kaikki tuntui niin ihanalta, että haluaisin tehdä niin ikuisesti, tällöin Jenni otti kätensä pois housuistani ja minä irrottauduin hänestä riisuakseni pikkuhousuni, jotka olivat jo tiellä.

Menin selälleni sängylle ja Jenni tuli päälleni niin että pimppimme olivat vastakkain, sitten Jenni alkoi liikkua edestakaisin niin, että pimppimme hieroivat toisiaan. Tuo ihana tunne sai minut vastaamaan Jennin liikkeisiin, otin myös otteen hänen pakaroistaan ja painon häntä itseäni vasten, jolloin klitoriksemme hankautuivat toisiaan vasten. Minulla alkoi olemaan sellainen tunne, että nyt tapahtuu jotain, siis sellaiselta että nyt tuo ihana kutittava tunne joka on alavatsassani pääsee huippuunsa, kun Jenni lopetti liikkumisen.

Jenni alkoi kertoa, että hän on hyväillyt itseään silloin tällöin ja on ihanampaa jos tuo kutittava tunne kestää aina vaan pidempään ennen kuin tulee. Sanoin myös kosketelleeni itseäni, mutta mikä tulee. Jenni hymyili ja sanoi minun vielä tänään tietävän.

Hän nousi päältäni ja otti jaloistani polvien alapuolelta kiinni ja taivutti jalat koukkuun ja taakse. Hän käski minun pitää jalkojani niin leveällä kuin mahdollista, polvet rintojani vasten. Pidin jaloistani kiinni ja Jenni laskeutui alaspäin ja tunsin hellän suudelman vaossani, tätä seuraasi uusi suudelma, hän selvästi hiukan aristeli suudella toisia huuliani, jolloin sanoin sen olevan taivaallista. Jenni suuteli avoimena olevaa vakoani pitkään ja hartaasti, sitten hän sormin levitti minua lisää ja suuteli klitoristani ja alkoi pyörein liikkein kielellä kutittamaan sitä. Minä aloin hieman liikkua ja painoin klitoristani hänen suutaan vasten ja uikutin, en voinut sille mitään, mutta suustani alkoi tulla nautinnosta huumaantuneena ääniä. Sitten tunsin kuinka jonkinlainen huippu lähestyy ja aloin vapisemaan, nytkymään ja rimpuilemaan niin, että Jenni joutui pitämään minusta kiinni, jotta olisi voinut edelleen kielellä pyöritellä klitoristani. Ihana voimattomuuden ja hyvänolon ja laukeamisen tunne täytti ruumiini ja sain ihania jälki väristyksiä kun Jenni vielä kielellään hieman tökki klitoristani. Klitoris tuntui nyt hyvin aralta siis jotenkin kuin niin kutiavalta, että siihen ei voinut enää kunnolla koskea. Jenni kertoi minun saaneen orgasmin ja hymyili minulle jalkojeni välistä, sitten hän nousi istumaan ja alkoi hieromaan klitoristaan edessäni. Hän pyöritteli taitavasti sormeaan klitoriksensa ympärillä erittäin nopeasti ja tuo näky sai minut haluamaan kokea, miltä se maistuu ja kerroin sen hänelle. Hän meni samantien asentoon, jossa minä olin aikaisemmin ollut ja minä kumarruin suutelemaan hänen vakoaan.

En osannut ajatellakaan, että se olisi epämielyttävää, se oli niin ihanaa, kun tiesi, kuinka hyvää se parhaalle kaverille tekee. Suutelin klitorista, imin sitä kevyesti ja aloin pyörittelemään kieltäni sen ympärillä, samoin kuin hän oli minulle tehnyt. Jenni huohotti ja päästeli pieniä nautinnon äännähdyksiä ja samalla minulla alkoi myös tekemään uudestaan mieli, laitoinkin käteni omalle vaolleni ja pyörittelin sormia oman klitorikseni ympärillä samalla kun nuolin Jenniä. Jenni ilmeisesti huomasi puuhani ja pyysi minua tulemaan hänen päälleen niin että hän voi nuolla myös minua samalla kun minä nuolen häntä. Menimme asentoon, jonka siis nykyään tiedän oleva 69 nimeltään ja oli aivan ihana nuolla ja tulla nuolluksi samanaikaisesti. Jenni alkoi vapisemaan allani ja hän sai pitkän orgasmin ja vääntelehti pitkään allani, mutta jatkoi uskollisesti minun nuolemistani ja minun jo toinen orgasmi elämässäni tuli erittäin voimakkaana, mutta hiukan edellistä lyhyempänä. Suutelimme vielä toistemme vakoja kunnes nousimme. Sitten vielä katsoimme toisiamme ja halasimme ja kerroimme toisillemme kuinka ihanaa kaikki oli ollut. Sovimme myös, että tästä ei sitten hiiskuta kenellekään, vaan se oma pikku ihana salaisuutemme. Nukahdimme samalle sängylle toisiimme kääriytyneinä. Tottakai teimme kaiken toistekin ja joskus vain masturboimme yhdessä toisiamme katsellen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *