Kesäloman alku

Olin jo pariin otteeseen kaverini kanssa sormeillut ja kännissä jopa olimme nuolleet toisillemme orgasmit. Mutta tämä kerta, sitä ei unohda…

Olimme juhlimassa koulujen loppumista ja olimme sopineet menevämme meille yöksi, äitini ei olisi kotona joten voisimme mennä kännissäkin kotiin. Kuten teimmekin. Olin hakenut leviään sänkyyni toisen peiton ja tyynyn valmiiksi.. Kun tulimme ovesta sisään huomasin kaverini kiimaisen ilmeen.. Vein laukkuni huoneeseeni ja kaveri oli juuri tulossa huoneeseeni kun minä lähdin, kosketin oven aukossa vahingossa hänen pientä ja pehmeää rintaansa. Hän huokaisi, minä hymyilin.

Kävimme tupakalla ja aloimme selvitä joten hain laukustani leijona pullon mistä oli melkein puolet jäljellä, lantrasimme sitä limukkaan ja joimme. Sitten aloimme jutella meidän ”ensimmäisestä kerrasta” siitä kuinka ihanaa se oli ollut ja siitä, että minä teen aina aloitteen. Kaverini (Piia nimeltään) sanoi, että siihen tehdään muutos ja hän suuteli minua parvekkeella, kuka tahansa olisi voinut nähdä. Emme olleet ennen suudelleet ja se tuntui todella ihanalta. Menimme sisään ja otimme juomat mukaan, joimme ne ja menimme sänkyyni.

Minä menin makuulle, tuntui että olin juonut jo liikaa. Mutta Piia tuli jalat levällään istumaan päälleni. ”Mitä vit..” Minulta pääsi. Mutta piia painoi sormen huulilleen sanoen ole hiljaa. Hän veti minulta housut pois, puhalsi kuumaa ilmaa pikkuhousujeni läpi, kunnes otti nekin pois. Otin itse paitani pois, jätin rintsikat, mutta Piia otti nekin pois. Joten olin täysin alastomana hänen edessään. Piia ahmi katseellaan vartaloani, kuin miettien mistä aloittaa. Ensin hän otti nännini suuhun ja imi, lutkutti, hieroi ja siirtyi alemmas ja kiusoitteli ensin koskematta pilluuni. Käskin häntä koskemaan jo, ja kun mitään ei tapahtunut, työnsin hänen päänsä haaroen väliin. Piia nauroi. Vähän aikaa hänen lipoessaan minua olin lähellä loppua, joten käskin lopettaa.

Laitoin hänet selälleen ja levitin hänen haaroja. Nuolin häntä kunnes hän ehdotti 69:siä. minä suostuin. Nuolimme toisiamme kuin hullut kunnes hän sai orgasmin nuolin häntä koko orgasmin ajan. Hän jatkoi minun nuolemista ja minäkin sain. Kun olin huipussa hän työnsi sormensa pilluuni. Minä huusin parasta orgasmiani koskaan. Piia nauroi huudolleni jälkeenpäin. Minua nolostutti, mutta sitten sammuimme tai nukahdimme, en muista. Mutta kun heräsin huomasin Piian katsovan alastonta vartaloani kysyvästi. Minä nyökkäsin ja menimme suihkuun jatkamaan..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *