Ihana kuuma nainen

Oli kolea talvipäivä ja tunnelma sen mukainen, kylmyys saa minut käymään helposti ylikierroksilla vähän joka tavalla. En ollut suunnitellut mitään erikoista sen perjantain varalle, mutta kaikki muuttui kun sain eräältä naiselta tekstarin, jossa sanottiin lyhyesti:” en kestä enää hetkeäkään olla tapaamatta sinua, nähdäänkö tänä iltana”? En epäröinyt sekuntikaan ja vastasin myöntävästi tämän hekumallisen kiihkeän naisen kutsuun ja sovimme tapaamisesta saman tien. Loppupäivä töissä sujui kiihkeän odotuksen vallassa, oli vaikea istua paikallaan, sillä pikkarit olivat kosteana pelkästä ajatuksesta, että saisin illalla koskettaa tuota ihanaa naista, jonka kanssa oli soiteltu ja viesteilty jo kuukausikaupalla.

Vihdoin työpäivä oli pulkassa ja suuntasin nopeasti kotiin suihkuun, sekä ajelemaan kumpuni juhlakuntoon, tuon ihanan naisen iloksi iltaa varten. Ajoin naapuripaikkakunnalle sydän jännityksestä pamppaillen ja tietenkin jouduin vielä soittelemaan tarkentavia ajo-ohjeita löytääkseni perille. Viimein löysin oikean tien ja oikean rivitalon parkkipaikan. Olin yhtä aikaa sekä hämmentynyt että käsittämättömän kiimainen.. Jännityksestä täristen kävelin oikean oven taakse ja soitin ovikelloa..

”moi” huikkasi tuo henkeä salpaavan kaunis nainen. ”tule sisään sieltä, ettet palellu, mä voisin vähän lämmittää sua”. Astuin sisälle naisen asuntoon, enkä ehtinyt muuta kuin potkaista kenkät jalastani eteisen lattialle, kun hän oli jo sylissäni ja kehräsi korvaani haluavansa tehdä tutkimusmatkaa minun kanssani koko yön.. Kuljimme sylikkäin makuuhuoneeseen ja kiihkeitä, pehmeitä suudelmia vaihtaen kaaduimme kiihkon vallassa hänen pehmeän parivuoteensa syleilyyn..riisuimme toisemme todella nopeasti, halusin imeä verkkokalvoilleni joka ikisen sentin tuosta upeasta naisesta, joka sai minut haluamaan rakastelua niin rajusti..

Minä nautin tuntiessani hänen rintojensa painautuvan omiani vasten. Liu’utin itseäni alaspäin, nostaen häntä samalla pakaroista hieman ylöspäin, jotta yletyin suutelemaan hänen täydellisiä, ihania rintojaan, leikin kiduttavan pitkään nänneillä kielellä kiusaten, hellästi imien, hänen huokailuistaan nauttien. Huomasin hänen olevan jo kärsimätön ja odottavan kovasti kosketusta alhaalla ihanalla vaollaan.

Minä tein jokaisen siirtoni äärimmäisen hitaasti ja nauttien jokaisesta hänen värähdyksestään suunnattomasti… hän siirtyi vielä hieman ylöspäin nojaten käsillään minun pääni yläpuolella tuoden ihanasti ajellun pillun ja vakonsa suoraan huulieni ulottuville… tuo ihanan kiihottava näky sai minut lähes sekoamaan, ja painoin ahnaan kieleni suoraan vaolle aloittaen ihanan, nautinnollisen lipomisen… Kiusaan häntä kielelläni hitaasti, yrittäen löytää kaikki herkät pisteet ja saada ihanan värinän hänen vartalollaan jatkumaan…

Hänen hengityksensä alkoi tihentyä eikä hän enää voinut peittää huokauksia, jotka tahattomasti purkautuivat suloisten huulien välistä.. Hän painoin lantionsa kasvojani vasten ja minä keskitin kaiken huomioni hänen kiihotuksesta paisuneelle klitorikselleen.. Hyväilin hänen pakaroitaan samalla kun imin hellästi herkkää nupukkaa, saaden hänet tarttumaan tiukalla otteella hiuksistani ja jos mahdollista painaen kasvojani vieläkin enemmän kiinni kiimasta sykkivää pillua vasten…hän pyysi minua tulemaan sisälleen ja minä tottelin työntäen kolme sormea niin syvälle kuin mahdollista…hän kiemurteli allani nautinnosta kun hieroin häntä sisältä…kuinka ihanan märkää ja liukasta.. Ja kuinka ihanasti hänen pillunsa imikään sormiani yhä kiihtyvällä tahdilla syvemmälle ja syvemmälle…painoin huuleni tiukasti takasin hänen klitorikselleen tuntien sen turpoavan suussani entisestään…nuolen ja imen ja nain sormillani hitaasti ja syvään ja tunsin kuinka syvät orgasmin väristykset lähtivät liikkeelle.. Hän antoi mehunsa valua minun suuhuni ja kilttinä tyttönä tein puhdistustyöt kielellä loppuun saakka..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *