Alusvaateostoksilla

Olin päättänyt laittaa alusvaatteeni uusiksi. Lähdin kaupungille ja kiertelin alusvaateliikkeitä kyllästymiseen saakka löytämättä mitään. Aloin jo tuskastua ja päätin mennä kahvilaan juomaan kupin lattea. Selailin paikallislehteä ja silmiini osui ilmoitus erään alusvaateliikkeen loppuunmyynnistä. Katsoin kelloa ja totesin, että minulla on vartti aikaa ehtiä liikkeeseen ennenkuin ovet menevät kiinni. Säntäsin juoksuun ja ehdin kuin ehdinkin ovesta sisään muutamaa minuuttia vaille kuusi.
Katsahdin seinille jotka ammottivat tyhjyyttä. Vain minulle saattoi käydä näin. Aloin katsella muutamia korissa olevia alushousuja kun myyjä tuli takahuoneesta. Hänen kasvoiltaan paistoi pettymys…liekö ajatellut juuri tulevansa sulkemaan ovet.
Nainen katsoi minua päästä varpaisiin ja alkoi hymyillä varauksetta ja hieman vinosti.
– Hei! Taisin myöhästyä pahasti. Sain sanottua. Naisen katse sai sanat juuttumaan kurkkuuni.
– Jos sinulla ei ole kiire, niin odatahan hetki. Laitan ovet lukkoon ja näytän sinulle mitä olen juuri laittanut laatikoihin. Nainen sanoi hymyillen.
Ajatus jäämisestä naisen kanssa kahden nosti niskakarvani pystyyn. Mietin sekunnin ja totesin naisen olevan vaaraton. Ei kukaan noin kaunis ja hyvä käytöksinen voinut olla vaarallinen… eihän?
-No niin, seuraa perässä niin näytän valikoiman. Otatko kupin kahvia… ai, mutta sinulla ei varmasti ole aikaa jäädä perjantai iltana sovittamaan tuntikausiksi vaatteita?
– Ei, ei ei ei, minulla on ihan vapaata kun mieskin on matkoilla. Ja kiitos, kuppi kahvia todella maistuisi. Sanoin vaikka edelliset kupilliset pyrkivät jo ulos.
– Saisinko käyttää vessaa ? Kysyin myyjältä.
-Toki, heti siinä vasemmalla. Ja hei, minä olen Anne. Nainen huikkasi hymyillen.
– Kiitos. Niin ja minä olen Riina. Sanoin kiitollisena vessan pääsystä.

Vessassa tajusin, että minulla oli vanhat kauhtuneet alushousut, jotakin oli pakko tehdä. Enhän voinut esitellä myyjälle rikkinäisiä sloggejani! Päätin siis ottaa ne pois ja sulloa käsilaukkuuni.
Varovasti avasin vessan oven ja katsoin takahuoneeseen. Anne-myyjä oli selin minuun vain alusvaatteet päällään. Ensimmäinen ajatus oli juosta pois. Toki olin joskus haaveillut naisen koskettamisesta mutta silti.
Kuin lukien ajatukseni, Anne kääntyi ja sanoi:
– Tule vaan, ajattelin että sinun on helpompi uskaltautua riisumaan jos minäkin olen vain alusvaatteissani. Siis riisuutua sovitusta varten. Anne hymyili vilpittömäsi ja tarjosi kahvikupin.
– No, jospa otan sitten paidan jo pois niin voit esitellä mitä sinulla on myydä. Sanoin ja hymyilin jo hieman vapautuneemmin.
Siemaisin kahvia ja aloin riisua puseroani.

Anne kaiveli laatikoista toinen toistaan seksikkäämpiä alusvaatteita.
Yhtäkkiä muistin että olin ottanut alushousut pois, mutta se oli myöhäistä koska olin jo laskemassa housujani.
– Älä häpeile, en minäkään käytä alushousuja. Anne sanoin ja ktsoi minua arvioivasti.
Taas nainen luki ajatukseni. Hänen katseensa sai jonkin sisälläni värähtämään. Kieltämättä, Anne oli kaunis ja muodot oikeissa paikoissa. Huomasin, että hänen nänninsä olivat kovettuneet. Miksi kiinnitin huomiota? Olenhan hetero… mutta toisaalta, nainen oli kaunis!
– Tässä ensimmäiset liivit, voin auttaa ne sinulle päälle. Anne sanoi hieman kähentyneellä äänellä.
Käännyin ympäri ja annoin naisen pukea liivit minulle. Pukiessaan pitsisiä liivejä päälleni, Anne hipaisi vahingossa rintaani ja suustani pääsi ynähdys.Tuntui kuin sähköisku olisi lävistänyt minut! Anne jatkoi liivien kiinnitystä ja samalla tunsin hänen huulensa niskassani.En voinut kuin seistä! Tunsin kuinka jalkovälini alkoi kostua ja olisin halunnut koskettaa itseäni alapäästä. Taas ajatukseni lukien Annen toinen käsi siirtyi alastomalle pakaralleni. Hän hivutti kättään suoraan pyhimpääni hitaasti ja samalla suudellen niskaani. Olin jähmettynyt ja samaan aikaan jalkani oli vetelät. Ajattelin, että nyt minun on kasattava itseni. Käännyin ympäri ja näin alastoman Annen edessäni. Rinnat kutsuvana pystyssä. Minun oli pakko suudella tuota kaunista naista ja samalla siirsin käteni hänen rinnalleen. Tunsin rinnan pehmeyden ja samalla minun oli saatava tuo ihana kova nänni suuhuni. Imaisin hellästi nännin suuhuni ja annoin kieleni tanssia rinnalla. Anne värähti ja otti minua hiuksista kiinni ja painoi minut polvilleni. Näin edessäni Annen posliinin. Kaunis näky ja huumaava tuoksu. Katsoin Annea ja hän hymyili.
– Ei taida olla ensimmäinen kertasi? Anne sanoi hymyillen.
– On ensimmäinen muttei taatusti viimeinen sopersin ja pyysin Annea käymään sohvalle makaamaan.
Anne kävi makaamaan ja minä asetuin hänen rintansa päälle istumaan selin hänen kasvoihinsa. Annoin itseni taipua tuonne tuoksuvaan posliiniin. Levitin sormilla Annen häpyhuulia ja imaisin varovasti klitorisken suuhunui. Leikin kielelläni klitoriksen ympäristössä ja kuulin kuinka Anne voihki. Hänen mahlansa oli makeaa ja tuoksuvaa. Äkkiä tunsin kuinka Annen asento allani muuttui ja tunsin lämpimän kieleni omassa kosteassa vaossani. Voi luoja, ei tämä voi olla totta. Jatkoin omaa leikkiäni Annen häpykummulla ja klitoriksella, nyt jo sekä sormilla että kielellä. Halusin laittaa kieleni tuon ihanan naisen sisään. Ajatukseni lensivät kun tunsin kuinka Anne nuoli kosteuttani ja hitaasti laittoi sormensa sisääni ja alkoi liikutella sitä hitaasti sisään ja ulos. En voinut kuin ynistä ja imeä Annen klitorista ja työntää sormeni hänen kosteuteensa. Yhtäkkiä anne pääsi jotenkin ylös altani ja pyysi minua odottamaan. hänen lähtiessä myymälän puolelle en voinut odottaa vaan jatkoin leikkiä itseni kanssa. Kiihotin klitoristani ja kuin vahingossa sormeni sujahtivat sisääni ja aloittivat oman villin leikkinsä. Juuri kun olin saamaisillani orgasmia Anne tuli ja katsoi minua.
– Älä hätäile, saat kyllä sisääsi jotakin mukavaa.
Hän alkoi kiinnittää erikoisen näköistä dildojen sumaa lanteilleen.
Kun kaikki remmit oli kiinni hän istui sohvalle sanoi:
– Tämä on sinulle. Hän näytti lähes aidon näköistä dildoa joka oli kiinni hänen vyötäisillään ja jossa oli pupun korvat klitoriskiihottimena. Ne hän oli laittanut jo valmiiksi pyörimään.
– Tämä taas on minulle. Hän näytti ylemmän dildon alapuolella kiinni olevaa käyrää dildoa.
– ja nyt tanssitaan. anne sanoi vidoin ja hymyili.
– Tulet syliini istumaan ratsastus asentoon ja annat mennä. Hän sanoi.
Nousin Annen syliin hitaasti ja en voinut vastustaa kiusausta ja otin hänen nänninsä taas suuhuni. Samalla hän asetteli dildon huulilleni ja aloin laskeutua sen päälle. Kuulin kuinka Anne jo voihki ja arvasin että hänelläkin oli jo dildo sisällään. Ratsastin kiihtyvällä tahdilla ja imin Annen nänniä. Hän nuoli rintoja ja tunsin kuinka hän laittoi sormen häpykumpujemme väliin. Tajusin sen olevan merkki. Laitoin sormeni Annen klitorikselle ja ihmettelin itsekin kuinka paljon pystyin tuottamaan nautintoa. Imin Annen rintaa, näykin nänniä ja ratsastaessani omalla dildollani Annenkin dildo liikkui hänen sisällään ja samalla vielä kiihotin hänen klitoristaan. Huohotimme ja dildot lotisivat hurjasti ja samalla hengenvedolla Annen kanssa sain rajuimman orgasmin koskaan! Supistelin dildon ympärillä ja inisin ja lähes itkin. Sylikkäin me toivuimme hetken ja aloin suudella Annen kaulaa. Varovasti aloin nousta pois Annen päältä ja Anne katseli minua.
– Päivän viimeinen asiakas oli paras.. tahtoisitko nyt kokeilla niitä alusvaatteita vai sovitaanko että tulet ensi viikolla uuden liikkeni avajaisiin?
– Tulen mielelläni avaijaisiin, mutta voitaisiinko sovittaa vielä alushousuja?
Sanoin ja hymyilin.
Anne alkoi pukea minulle alushousuja ja kuin varkain hän hipaisi vielä tykyttävää klitoristani…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *