Äiti auttaa poikaansa

Onnettomuuden jälkeen äiti joutuu auttamaan poikaansa monellakin tapaa …

… Herätys! Herätys! Havahduin heräten sairaalasta. Vähitellen muistikuvani palasivat ja ymmärsin olleeni auto-onnettomuudessa. Ympärilläni oli lääkäri, muutamia hoitajia ja äitini.

“No huomenta, rakkaani, millainen on olosi?”, äitini tervehti helpottuneena.

“Miten sille toiselle osapuolelle kävi”, kyselin hiukan hämilläni, “entä menikö auto pahaan kuntoon?” Lääkäri kertoi, että toinen kuljettaja oli päässyt pelkällä säikähdyksellä, ja että minäkin olin ollut onnekas, sillä olin selvinnyt vain murtumilla. Molemmista käsistäni oli lääkärin mukaan murtuneet kyynärluut ja molemmat käteni oli tästä syystä kipsattu.

“Onko kipuja?”, lääkäri kysyi.

“Eipä oikeastaan. Vähän pää kipeä”, vastasin.

“No sitten voit halutessasi jo lähteä kotiin. Toki voit jäädä vielä tännekin, sillä kun kätesi on kipsattu, niin siitä tulee sinulle hiukan ongelmia henkilökohtaisen hygieniankin kanssa. Muun muassa suihkut ja vessassakäynnit tulevat olemaan näiden kolmen viikon ajan vaikeita. Mutta mikäli uskot, että selviät kotona, niin tottahan toki voit lähteä kotiisi itseäsi parantelemaan.”

Katsoin kysyvästi äitiäni, joka hymyili iloisen näköisesti ja sanoi lääkärille, että emmeköhän me kotonakin pärjää. Lääkäri lupasi kirjoittaa reseptin hyviin särkylääkkeisiin, ja hoitaja toi minulle omat vaatteeni ja auttoi housujen pukemisessa. “Paitaa on vaikea pukea noiden kipsien takia, joten saat lainaksi täältä sairaalasta nappikiinnityksellä olevan paidan”, hoitaja sanoi. Kiittelin hoitajaa nilkuttaen samalla kenkiä jalkaani.

Kotimatka meni nukkuessa, sillä särkylääkkeillä tuntui olevan hiukan unettava vaikutus. Perillä heräsin äitini tönäistessä hellästi olkapäätä, että mennäänpä sisälle.

Ilta kului televisiota katsellessa. Jonkin verran puhuimme myös itse onnettomuudesta ja autoni vaurioista. Äitini kertoi pelänneensä puolestani jo aiemminkin, sillä olin niin vastikään ajanut ajokortin, ja alussahan niitä vahinkoja aina käy. Kun televisiosta ei tullut enää mitään katsottavaa, ajattelimme mennä nukkumaan.

Äitini oli työttömänä. Isääni en edes muistanut, sillä isäni oli jättänyt perheen jo ollessani pieni vauva. Muita sisaruksia minulla ei ollut. Välit äitiini olivat hyvin läheiset ja avoimet.

“Kuule äiti, voisitko tulla auttamaan mua vielä yhes jutus, kun pitäs mennä vessassa käymään ennen nukkumaanmenoa”, kysyin äidiltäni.

“Totta kai, minäpä tulen heti”, vastasi äitini eikä ainakaan kuulostanut kovin vaivautuneelta. Itseäni tilanne hieman vaivasi, varsinkin kun otti huomioon myös isot hädät. Oli todella nolostuttavaa edes ajatella.

Menin edellä vessaan, ja äitini tuli heti perässäni. “Onko pienempi vai isompi hätä?”, hän kysyi hymyillen.

“Pienempi tällä kertaa”, vastasin äidilleni.

“No miten sulla on yleensä tapana hoitaa tuo pissaaminen, seisaaltaan vaiko istuen?”, äitini kysyi.

“No vähän miten milloinkin”, naurahdin puheenaiheellemme ja jatkoin, “että ehkä seisoviltaan se käy helpommin”.

“No mä avaan sun housut”, äitini vastasi hiukan huvittuneen kuuloisena. Tilanne tuntui jotenkin häpeälliseltä, kun äitini pujautti vyöni auki ja laski farkkuni nilkkoihin ja raotti boksereitani edestä. Mutta eihän se aivan noin onnistu, ajattelin mielessäni ja jouduin nolostuneena pyytämään, että voisiko äitini ohjata kädellään siittimeni pois housuista ja suunnata kohti pönttöä. Äitini kurkkasi minua silmiini hieman nolostuneen näköisenä itsekin ja työnsi kätensä boksereiden sisään. Hän laski boksereita hieman alemmaksi ja ohjasi siittimeni sitten kohti wc-pönttöä.

Oli äärettömän vaikeaa saada tarpeet hoidettua, sillä sen verran vieraspissasta kärsin, etten aivan täysin pystynyt vapautumaan. Pian kuitenkin hätäni oli niin kova, että tunsin, kuinka äitini hellässä puristuksessa oleva siittimeni alkoi sylkeä virtsaa epätasaisina suihkuina pönttöön. Lopuksi äitini pyyhkäisi vielä paperilla siitintäni pyyhkien tipat kärjestä pois. Olin hieman nolostunut huomatessani pientä erektion alkua siittimessäni äitini pidellessä siitä kiinni. Tilanne kuitenkin rauhoittui, kun äitini nosti bokserit taas jalkaani ja puki farkut takaisin päälleni.

Vessaepisodin jälkeen äitini riisui minut vielä nukkumaan mennessäni jättäen totta kai bokserit jalkaan. Tämän jälkeen toivottelimme toisillemme hyvää yötä ja menimme nukkumaan.

Seuraava päivä meni samalla kaavalla vessakäyntien suhteen ja valitettavasti myös isossa hädässä jouduin turvautumaan äitini apuun. Tuntui todella nolostuttavalta pyytää äitiäni yhä uudestaan riisumaan ja pitelemään minun, aikamiehen siitintä virtsaillessani, eikä oloani helpottanut myöskään se, että meinasin haluamattanikin kiihottua siitä, kun toinen ihminen koski sukupuolielintäni, enkä pystynyt estämään erektiotani.

Illalla äitini kertoi menevänsä suihkuun ja kyseli, että mitenkähän minun juttujen kanssa tekisi. Naurahdin, että eiköhän se vielä muutaman päivän menisi. Äitini kuitenkin toppuutteli ja kertoi, että kyllähän ne paikat piti pestä. “Ei muuta kuin tulet vain mukaan, niin pesen sunkin alavartalon ja hiukset, mutta noita kipsejä ei kyllä saisi kastella.”

“No tehdään sitten niin”, vastasin äidilleni.

Hetken kuluttua kävelin pesuhuoneeseen, jossa äitini oli jo riisuuntunut ja pyysi minua tulemaan luokseen, jotta voisi riisua minutkin. Äitini riisuessa minua katselin äitini vartaloa sivusilmällä. Vartalo oli hyvin kiihottavan näköinen naisvartalo. 49-vuotiaaksi ajateltuna hänen kroppansa oli mielestäni todella hyvä.

Kun olin alasti äitini edessä, tunsin syvää häpeää, sillä tilanne ja äitini alastomuus oli kiihottanut minua niin paljon, että siittimeni oli selvästi erektiossa. Siinä edessäni oli oma äitini pillu paljaana. Kirjaimellisesti, siinä silmieni edessä oli äidin pillu. Äitini vilkaisi kyllä ja huomasi muutoksen alapäässäni, mutta hymyili vain takaisin eikä halunnut selvästikään tehdä luonnollisesta reaktiostani sen suurempaa numeroa.

Äitini auttoi pesemään hiukseni. “Suihkun alle sun ei kannata tulla, kun nuo sun kipsit kastus siinä, joten voisit mennä tuonne olohuoneeseen istumaan, niin mä pesen sun alapään siinä”, äitini sanoi, kun hiukseni oli pesty.

Kävelin kohti olohuonetta täysin alastomana. Äitini tuli perässäni pyyhe ympärillään, kunnes otti pyyhkeensä pois heittäen sen nojatuoliin ja käski minun istua siihen pyyhkeen päälle, jotta nojatuoli ei kastuisi. Istahdin pyyhkeen päälle nojatuoliin odottelemaan, että mitäköhän äitini oikein meinasi. Pian äitini tuli täysin alastomana sanko kädessään ja pesusieni toisessa. Hän istahti jalkojeni juureen ja pyysi minua levittämään jalkojani, jotta hän pystyisi pesemään paremmin. Äitini ilmeet oli selvästi nolostuneen näköisiä, samoin kuin minunkin, mutta äitini tuntui kuitenkin pesevän minut mielellään, enkä ainakaan huomannut minkäänlaista haluttomuutta pestä.

Äitini kastoi pesusienen sankoon ja alkoi pestä sillä jalkojani nousten pikkuhiljaa ylemmäksi. En voinut enää estellä erektiota, se tuli väkisten. Yritin kyllä ajatella kaikkea epämukavaa, mutta se ei tällä kertaa riittänyt. Äitini huomasi erektioni ja välistä vilkuili paisunutta kaluani hiukan nolostuneen näköisenä. Äitini käsi hieroi nyt ilman pesusientä sisäreisiäni, ja huomasin äitini vilkaisevan minua silmiin nopeasti. Hän siirsi sitten katseensa takaisin elimeeni. Vahingossa päästin huokauksen ja tunnelma hiukan vapautui.

“Tämä taitaa tuntua mukavalta”, äitini kysyi katsellen paisunutta kaluani, hiukan virnistellen. Äitini kysyi, että pitäisikö hänen pukea päälleensä ja että häiritsikö hänen alastomuutensa minua.

“Elä laita turhaan vaatteita. Nehän saattaisi vaan kastuakin tässä pesun tuoksinassa”, vastasin.

Pian äitini käsi hipaisi kivestäni ja silloin huokaisin ensimmäistä kertaa äänekkäästi ja sanoin, että jatka vaan. Erektioni oli aivan täydessä mitassa ja kullini sojotti suoraan kohti napaa kivesten levätessä nivustaipeessa. Äitini kosketteli paisuneen penikseni vartta liikuttaen saippuaista kättään hellästi edestakaisin. Suljin silmäni ja tunsin suurta häpeää. Välistä vilkaisin äitini ilmettä ja hän taas välistä minun. Sanoja siinä ei tarvittu eikä niitä siihen tilanteeseen oikein löytynytkään.

Äitini hellä puristus kalussani oli hiukan tiukentunut, ja pian äitini kysyikin, että haluaisinko hänen hierovan lisää. “Haluan”, vastasin nopeasti äidilleni. Jokin sai pääni sekoittumaan niin, että pyysin, että jos hän voisi tehdä nopeampaa liikettä. Äitini ei kuitenkaan pyynnöstäni säpsähtänyt, vaan lisäsi runkkausliikkeen tahtia. Pian tunsin, kun äitini toinen käsi kosketteli kiveksiäni.

“Jos tuntuu hyvältä, niin anna tulla vaan. Tässähän on pesuvälineet vieressä”, äitini kuiskasi hiljaa. Tunsin kuinka äitini toinen käsi hieroi kevyesti kutitellen kiveksiäni ja välistä äitini sormet kävivät välilihalla ja peräaukollani asti. Oloni oli niin kiihottunut, että kysyin ajattelematta sen enempää: “Voisitsä, äiti, tulla mun päälleni? Mun tekee nyt niin mieli.” Äitini oli hetken hiljaa ja sitten kuulin, kun hän siirsi pesusangon pois jalkojeni välistä ja istahti syliini selkä minuun päin.

Äitini henkitys oli kiihtynyt hänen ottaessaan kaluni käteensä ja ohjatessaan sitä kohti omaa kosteaa lemmenpesäänsä. Insestiä tai ei, kuka välittää, niin ihanalta tuntui nussia omaa äitiä. Tunsin ihanan väristyksen, kun kaluni luiskahti äitini sisään. Hän laski toisen kätensä kivespusseilleni ja otti toisella kädellä tukea nojatuolin käsinojasta. Hän nopeutti liikettään ja kosteat moiskahdukset kertoivat myös äitini olevan varsin kostuneessa tilassa.

Lypsävä liike sai minut hyvin lähelle laukeamista, kunnes äitini toisen käden sormet hivelivät peräaukkoani ja välilihaani niin, etten enää pystynyt pidätellä orgasmiani. Annoin kaiken tulla äitini sisälle. Äitini jatkoi vielä liikkumistaan, kuitenkin selvästi hitaammin

“Lupaathan, että tämä jää meidän salaisuudeksi”, äitini kysyi minulta.

“Lupaan kyllä, äitikulta.”

Äitini noustessa päältäni hänen häpyhuulistaan valui pitkä noro spermaani. “Ei haittaa, vaikka päästitkin sisääni, sillä voin hakea huomenna jälkiehkäisypillerin apteekista”, äitini vielä vakuutteli painellen sormiaan sisälleen. Äitini pesi vielä omat paikkansa pesusienellä sanko alapuolellaan ja sitten vielä minun kaluni uudelleen.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Äidin pikku panomies Oikealla opastuksella ujosta pojasta kouliutuu äidille oikein kunnon pikku panomies ... Olin äitini kanssa hänen sisarensa perheen luona kyläilemässä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta minua harmitti lauantai-illalla esille tullut asia. Kuuntelin kuinka äitini Tuulikki ja hänen sisarensa keskustelivat nuorten seksuaalisuudesta ja oikeasta valistuksesta. Tätini Helenan mielestä oikein ja kotona annettu tieto olisi kaikkein tärkeintä. Hänkin oli keskustellut tyttärensä ja poikansa […] Posted in Insesti
  • Äidin kanssa saunomassa Heräsin sunnuntaiaamuna ennen yhdeksää unen läpi kuuluvaan kännykänpirinään. Kesti hetken ennen kuin sain silmäni niin auki, että näin lukea soittajan – Äiti soittaa – vilkkui nokialaisen näytössä. Niinpä tietysti, piruuttaan soittelee tähän aikaan, ajattelin ja kuittasin vihreää luuria. – Jooh, no mitä? – No moi, äitis täällä, en kai vaan herättänyt? – Ei, kun mä olin jo hereillä, mörisin puhelimeen unenkarhealla äänellä. – Sulla on tainnut mennä myöhään, äiti […] Posted in Insesti
  • Äidin kanssa saunassa Seuraava tarina on tosi ja tapahtui ollessani 13-vuotias kesällä 1999. Olin opettajaperheen ainoa lapsi ja vanhempani olivat eronneet muutama vuosi aiemmin ja asuin äitini kanssa kahdestaan kerrostalossa Tikkurilan paikkeilla. Äitini oli tuolloin 35-vuotias kaunis nainen. Hänellä oli pitkät kauniit vaaleat hiukset, joita hän piti usein poninhännällä. Vartaloltaan hän oli tiukka ja kiinteä, hoikka 161-senttinen ja miellyttävät kasvot omaava. Kaunis vartalo oli tulosta työmatkan […] Posted in Insesti
  • Äitiä ja opettajaa osa 2 Oli lauantai ja viimeinen koulupäivä, tai paremminkin todistusten jakopäivä. Kävelin koulun piha-alueella olevalle autolle jolla äiti ja minä olimme aamulla tulleet koululle. Olin saanut käteeni ihan kelvollisen todistuksen ja tyytyväisyys näkyi kasvoiltani. Odottelin autoon nojaten, kun äitini käveli autoa kohti. Äidillä oli vaalean keltainen jakkupuku ja hänen tumma tukkansa suorastaan kiilsi kilpaa tuon hyvin istuvan asun kanssa. Lähes valkoiset sukkahousut kätkivät äidin […] Posted in Nuoret pojat
  • Äidin posliinipillu - Minä menen jo saunaan. Tule sitten, kun ehdit. Tuo jotain juotavaa, kun tulet, huusin äidilleni alakertaan mennessäni. Olin lämmittänyt saunan. Tänään olimme äidin kanssa kahdestaan, kun isä ja pikkusisko olivat lähteneet viikonlopuksi pohjoiseen. Kuulin äidin askeleet. Olin vähän jännittynyt, koska tämä oli ensimmäinen kerta murrosikäni jälkeen, kun saunoimme ihan kaksin. Saunan eteisen ovi avautui ja saunan lasioven läpi näin, kun äiti tuli sisään vain pikkuhousut jalassa, […] Posted in Insesti
  • Äidin kanssa sängyssä Poika joutuu jakamaaan sängyn äitinsä kanssa, ja panemiseksihan touhu menee... Makasin hiukan sekavin tuntein äitini vieressä hänen leveässä jenkkisängyssään. Omasta sängystäni oli pohjalaudat menneet poikki, kun pikkusievässä kotiin tultuani olin rojahtanut siihen koko painollani. Äiti oli ystävällisesti tarjonnut paikkaa siksi yöksi vieressään. Nuorempana olin ajatellut joskus, että mitähän se äiskä niin isolla sängyllä oikein tekee, kun asuimme vain kahdestaan […] Posted in Insesti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *