Vaimon nöyryyttävä kosto

Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen koston.

Eräänä päivänä vaimoni Tiina kertoi että hänen ystävättärensä Kirsi on kutsunut meidät perjantai-iltaa viettämään luokseen. En osannut aavistella mitään vielä silloin.

Perille saavuttuamme Tiina otti puheeksi pettämiseni ja ilmoitti että minä saisin palvella heitä ja totella mitä he käskisivät minun tehdä. Ensimmäiseksi minun käskettiin riisuutua. Tein työtä käskettyä. Mielessäni kuvittelin että tänään saisin naida myös Kirsiä. Kyrpäni alkoi näyttää elonmerkkejä, minkä myös naiset huomasivat. Kirsi tarttui mulkkuuni ja kysyi ”kuka antoi luvan seisoa”?

Kiusottelevasti Kirsi teki muutaman runkkaus liikkeen, mutta lopetti saman tien. Vaimoni totesi että minun piti palvella heitä eikä päinvastoin. Kirsi sanoi että eiköhän siirrytä makuuhuoneen puolelle. ”Menkää te edeltä, minä haen juotavaa meille” Tiina sanoi. Konttasin Kirsin perässä makkariin. Siellä oli iso sänky jossa oli rautaiset päädyt.

”Istu tuohon lattialle”. Kirsi haki kaapista käsiraudat joilla hän lukitsi minut kiinni sängynpäätyyn. Tiina saapui oluet mukanaan, istui tuolille viereeni ja sanoi ivallisesti nauraen että ”sä et saakaan juomista. ””Vielä” hän lisäsi hetken kuluttua. ”Ole hyvä Kirsi”.

Kirsi riisui housunsa, astui eteeni ja käski nuolla. Työnsin kieleni paljaaksi ajeltuun vittuun ja aloitin nuolemisen. Sain nuolla pitkään kunnes Kirsi laukesi suuhuni. Sitten oli Tiinan vuoro. Hän laukesi hieman nopeammin. Kieleni alkoi olla jo puuduksissa. He joivat muutamat oluet ja Tiina totesi, että nyt on minun vuoro. Kirsi sanoi nauraen ”saatkin juoda nämä samat kaljat”.

Siirryimme kylppäriin. Asetuin selälleen lattialle ja Kirsi sai ekana tyhjentää rakkonsa suuhuni. Hän asettui naamani päälle ja antoi suihkunsa lorista suuhuni. Sitten Tiina suoritti saman, mistä ei meinannut tulla loppua ollenkaan. Luulin hukkuvani kuseen. Nyt me tytöt lähdemme käymään ravintolassa ja sinut sidotaan sänkyyn varttumaan.

Kului tunti, kului kaksi. Sitten kuulin kun ulko-ovi kävi. Kuulin Tiinan sanovan jollekin että ”se on sidottu tonne sänkyyn, mennää sinne naimaan”. MITÄ HELVETTIÄ aattelin mielessäni. Makkarin ovi aukesi ja valot syttyivät. ”Moi. Tässä on Kari ja Kirsin mies on Matti. Me tultii tänne naimaan. Sä saat oikein nähdä kun mä saan vierasta munaa. ”

Tiina asettui polvilleen Karin eteen, joka riisui housunsa ja alkoi työntää isoa kyrpäänsä vaimoni suuhun. Kirsi ja Matti olivat samoissa puuhissa. Tiina kävi suutelemassa minua. ”Säkin saat maistaa vierasta munaa”. Kirsi istui naamani päälle ja käski nuolla vittunsa märäksi, mikä oli jo valmiiksi märkänä.

Kuulin miten vaimoni voihkaisi Karin työntyessä vittuunsa ”oooh, onpas se suuri”. He nussivat eestä ja takaa ja välillä Tiina ratsasti. Sänky rytkyi ja hytkyi rajusta nussimisesta. Matti laukesi voihkaisten Kirsin vittuun ja he siirtyivät katsomaan miten Kari rytkyi vaimoni päällä. ”Nyt haluan vielä takaa kuiskasi Tiina. Kari nousi vaimoni päältä ja vinkkasi silmää minulle. ”On toi vaimosi melkonen seksipommi vai mitä”.

Tiina irroitti siteeni, voidakseen sitoa ne uudelleen. Nyt olin selällää pää puoliksi sängyn ulkopuolella. Tiina kävi päälleni 69, mutta ei ottanut kaluani suuhunsa. ”Maistas nyt miltä nussittu vittu maistuu ja samalla voit nuolla myös perseeni liukkaaksi”. Samassa Kari asettui vaimoni taakse ja naamani päälle. Hitaasti mutta varmasti hän alkoi tunkea valtaisaa kyrpäänsä vaimoni perseeseen. Minä en ole koskaan saanut naida vaimoani suklaapuolelle.

Siinähän katselin miten vaimoni pyllyn neitsyys vietiin. Tiina valitti ja voihki ja vaati lisää. ”Tuus Matti tukkimaan tän nartun suu”. Tiina alkoi tehokkaan imutuksen jota Matti ei kauaa kestäny vaan purkautui vaimoni suuhun. Kari oli kestävää sorttia. Kesti vielä melkein vartin ennen kuin hän ilmoitti kohta laukeavansa. ”Voitkin sitten laskea lastisi mieheni suuhun, pitäähän senkin saada osansa ihanasta kyrvästäsi”.

Suus auki Tiina komensi. En aikonut totella, samassa tunsin miten Kirsi pakotti suuni auki, ohjasi kyrvän huulilleni ja siitä suuhuni. Vaimoni perseessä ryvettynyt valtava kalu alkoi purkaa lastiaan nieluuni pitkinä suihkuina. Olin miltei tukehtua spermaan. Aloin kakoa, maku suussa oli kauhea, kyrvän, sperman ja paskan. ”Eikös ollutkin ihanaa saada vierasta ja suusi kyllä pitää vielä huuhtoa!”.

Jälleen kylppäriin ja sama toistui. Ensin oli Kirsin vuoro ja sitten Tiinan. Myös Kari ja Matti kusivat päälleni. Jäin nöyryytettynä sinne makaamaan. Tytöt tulivat hakemaan kun miehet olivat poistuneet. ”Nyt saat nussia meitä molempia kaikkiin reikiin” ilmoitti Tiina. Samassa kaadoin Kirsin sängylle ja asetuin hänen päälle.

Mutta siitä en kerro enempää nyt. Olemme nykyään harrastaneet useinkin kultaisia suihkuja. Haluaisimme kokeilla että olisin useammalle naiselle wc-pönttönä eli jos kiinnostaa ni laittakaa palautetta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *