Täti kylässä

Valtiattareni on 31-vuotias, tukeva, lyhyt nainen. Olen ollut hänen leikkikalunaan nyt pari viikkoa. Itse olen 23-vuotias palvelija. Eilen Valtiattareni reilusti yli 40-vuotias täti tuli yllättäen tapaamaan Valtiatartani. Säin käskyn mennä makuuhuoneeseen. Valtiattareni kävi avaamassa oven. Kuulin korkokenkien kopseen, kun täti käveli eteisestä olohuoneeseen. Hänen hajuvetensä haju täytti koko asunnon. Kuuntelin naisten keskustelua salaa. Keskustelu siirtyi pian miehiin. Täti valitti miten kukaan mies ei tunnu sopivan hänelle. Hän heitti vitsinä kaipaavansa miestä joka tekee juuri niin kuin käsketään. Hänen mielestään kaikkein vaivattomin mies olisi sellainen, joka alistuisi hänen orjakseen. Hän oli kyllästynyt siihen, että miehet tavoittelevat aina vain omaa tyydytystä eivätkä keskity tarpeeksi häneen. Joskus nuorempana hänellä oli ollut nöyrä mies, josta hän oli tykännyt todella paljon, mutta suhde oli valitettavasti loppunut lyhyeen.

Valtiattareni innostui aiheesta. Hän paljasti omistavansa itse nöyrän orjapojan. ”Älä viitti! Ihan oikeestiko?” täti naurahti yllättyneenä. ”Kyllä, kyllä. Tuus tänne Henri!” Valtiattareni huusi minulle. Aloin vapisemaan jännityksestä, mutta uskaltauduin kävelemään naisten eteen. Katselin nolona heidän jalkojaan. ”Sehän on söpö”, sanoi täti ja taputti samalla hellästi poskeani ja naurahti taas. ”Tervehdi Marja-rouvaa suutelemalla hänen kenkiään” käski Valtiattareni minua. Naama punaisena polvistuin suutelemaan tädin mustia, kiiltäviä korkokenkiä. Paloin halusta alistua tädinkin orjaksi, hän oli niin seksikäs. Noustuani taas ylös lattian rajasta. Kummatkin naiset huomasivat heti pullottavan housujeni etumuksen ja hymyilivät hieman ilkikurisesti minulle. ”Sehän on tottelevainen pikkuorja, tällaisen mäkin haluisin”, täti sanoi Valtiattarelleni kateellisena ja jatkoi: ”Miten sä oot saanut siitä noin tottelevaisen?” ”Ojennan sitä kerran päivässä ratsupiiskalla, joskus useamminkin”, Valtiattareni kertoi. Koska täti oli selvästikin kiinnostunut näkemään piiskaukseni ja ensinnäkin minut alastomana, päätti Valtiattareni antaa minulle piiskaa saman tien.

Valtiatar talutti minut piiskauspukille. Riisuuduin käskystä alushoususilleni ja kumarruin pukin päälle. Valtiattareni sitoi käteni ja jalkani pukin jaloissa kiinni oleviin siteisiin. Täti kantoi tuolin eteeni ja istuutui sille. Katselin kiihottuneena hänen vartaloaan. Hän istui aivan lähelläni. Olisin niin kovasti halunnut nostaa hänen hamettaan ja katsoa onko hänellä edes alushousuja jalassa. Valtiattareni kylmät sormet menivät alushousujeni vyötärönauhan alle ja hän veti alushousuni alas. Hän rupesi antamaan minulle piiskaa, ensin hellästi, sitten vähän kovempaa, hetken päästä iskut alkoivat todella sattua. Täti silitteli naamaani ja kuiskutteli hymyssä suin: ”Hyvä poika, kyllä sinä kestät. Sinä olet ansainnut tämän.” En päässyt liikkumaan, olin tiukasti sidottuna pukkiin kiinni.

”Saanko tässä samalla opettaa häntä ottamaan suihin?” täti yllättäen kysyi Valtiattareltani. Valtiattareni naurahti ilahtuneena: ”Mikäs siinä, siitä se varmasti tykkäis.” Täti kävi laukullaan ja tuli takaisin vaaleanpunaisen, isohkon dildon kanssa. Hän työnsi ensin kaksi sormeaan suuhuni. Aloin imemään niitä kiltisti. ”Sinähän hyvin imet, taitaa tämä kyrpä ruveta heti seisomaan”, hän sanoi ja työnsi dildon suuhuni. ”Katso nyt, sehän seisoo jo ihan jäykkänä, eikä varmasti nyt hetkeen mene löysäksi”, hän jatkoi. Hän Työnsi paksun dildon syvälle suuhuni. Vettä valui silmistäni. Hän tavoitteli kurkkuani. Yökkäilin ja kuolaa putosi suustani lattialle. ”Yritä nyt vähän paremmin imeä sitä tai käytetään sitä välillä sinun pyllyssäsi”, täti uhkasi ja Valtiatartani nauratti. Täti nappasi alushousuni lattialta ja veti ne päähäni niin että ne jäivät pitämään dildoa väkisin suussani. Hän pyysi Valtiattareltani lupaa kokeilla piiskaamista.

Hän taputti ensin kädellään pyllyäni ja tokaisi: ”Noin se lutka imee kiltisti munaa.” Hän vei kätensä jalkojeni väliin ja alkoi hyväillä pallejani. Hän otti kivikovan penikseni käteensä ja runkkasi sitä hetken. Hän hyväili kevyesti pyllyreikääni sormellaan ja puheli samalla: ”Tänne pitäisi kyllä työntää jotain. Sinua ei ole taidettukaan vielä panna, vai onko?” Mumisin jotain epämääräistä. Kummatkin naiset nauroivat minulle. Täti rupesi antamaan piiskaa. Hän osasi homman todella hyvin; hän oli tarkka ja määrätietoinen, eikä antanut armoa vaikka valitinkin kovaäänisesti.

Täti kysyi lopuksi saisiko hän minut joskus lainaan. Hän haluaisi kuulemma leikkiä minulla enemmänkin. Hän oli myös pitämässä naistenkutsut ja toivoi saavansa minusta nöyrän tarjoilijan kutsuilleen. Valtiattareni oli valmis lainaamaan minua milloin vain. Itse asiassa Valtiattareni mielestä olisi hyvä että oppisin palvelemaan mahdollisimman monia naisia. Lähtiessään täti kuiskasi minulle: ”Sinun kannattaa ehkä ruveta venyttämään peppureikääsi, koska seuraavan kerran kun me tavataan, niin minä varmasti rassaan sitä perusteellisesti.” Hän painoi vielä huulensa hellästi poskelleni ennen kuin katosi rappukäytävään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *