Mirkku pulassa

Olin Smith’s:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli joku vanha varastohalli betoniseinineen. Baarintapainen oli kyhätty tyhjien kaljakorien ja lastulevyn avulla, toimi riittävän hyvin vaikkei ollutkaan mitenkään elegantti. Pitkän epäröimisen jälkeen olin pukeutunut Nykistä tuomaani mustaan nahkaiseen minihameeseen ja rotsiin, molemmat todella pehmoista ohutta nahkaa hapsuineen ja pehmoniitteineen. Musta pitsitoppi, nahkasaappaat ja ohuet mustat sukkahousut lisäksi, tietysti. Vaaleat pitkät hiukseni jätin vapaiksi, toisivatpa ainakin tarvittaessa suojaa katseilta. Tunsin oloni hieman oudoksi, koska yleensä pukeuduin melko huomaamattomasti. Mutta paikka vaati jotain epätavallisempaa, enkä vielä ollut päässyt kertaakaan kokeilemaan tuliaistani. Katselin ympärilleni, ja mielestäni en erityisemmin erottunut joukosta, niin oudon näköistä jengiä ympärillä liikkui.

Kello oli yhdentoista tienoilla, ja paikassa oli kova meininki. Tanssia varten oli koroke, kuin esiintymislava. Ympäröivien ihmisten kiinteistä katseista päätellen se olikin juuri sitä – ja tanssijatkin näyttivät nauttivan huomiosta. Harkitsin tanssimista mutta se tuntui liian uskaliaalta, ja ostin sen sijaan oluen. Maksettuani kaljan käännyin, ja huomasin olevani suunnilleen itseni kokoisen tytön intensiivisen katseen kohteena. Hän näytti parhaillaan tutkivan silmillään reisiäni, alhaalta ylös. Tytöllä oli musta 3 cm siili ja mustaksi maalattu leveähkö suu. Silmät paksujen kulmakarvojen alla olivat kaukana toisistaan. Hänen niittivyöstään riippui pari käsirautoja ja joitain muita metalliesineitä, joita en tunnistanut. Saappaat olivat sotilasmallia, ja minusta näyttivät melko oudoilta tytöllä. Selässäni kihelmöi, tunsin sekä jännitystä että hieman pelkoa, tyttö tuntui jotenkin arvaamattomalta. Tyttö kääntyi juttelemaan jonkun tuttunsa kanssa ja minä lähdin helpottuneena kävelemään vessaan päin – hetken yksinäisyys tuntui hyvältä ajatukselta. Järkevä minäni rauhoitteli, eihän ollut tapahtunut mitään, joku vain oli hiukan katsellut minua.

Kävin vessassa ja olin tarkistamassa ettei sukkahousuissani ollut silmäpakoja, kun joku astui sisään. Mahdoin näyttää typerältä, kaula ja koko vartalo kaarella yrittäen nähdä jalkojen takaosan – vessassa kun ei ollut peiliä. Aioin juuri kääntyä katsomaan kuka tulija oli, kun tämä sanoikin: ”Älä liiku!”. Naisen ääni oli matala ja hieman uhkaava, mutta kiellosta huolimatta käännyin puhujaa kohti, ja totesin arvanneeni oikein, sama tyyppi joka oli tarkastellut minua hetki sitten. Nainen hymyili hieman ja jatkoi: ”Voisimme lähteä meille, luulen että pitäisit siitä”. En ollut asiasta yhtä varma, mutta tilanne vaikutti kuitenkin kiinnostavalta; koskaan ennen ei nainen ollut lähestynyt minua. Ja vielä tuollainen… vahvanoloinen. Tilanne ei vaikuttanut kovin vaaralliselta, tai ehkä hänen sukupuolensa rauhoitti. Lisäksi olin jo pidemmän aikaa halunnut tehdä jotain radikaalia ja yllättävää, jotain täysin järkevän minäni vastaista. Sitä paitsi, olin kiinnostunut. Vahvoja ihmisiä on niin harvassa. Tavallaan tiesin mistä oli kyse, mutta kieltäydyin ajattelemasta asiaa sen pidemmälle, koska muuten olisin varmaan kieltäytynyt.

Lähdimme siis kävelemään, ja päädyimme ihan tavallisen näköiselle kerrostaloalueelle. Matkalla juttelimme hiukan, hän kertoi nimekseen Rina. ”Käytkö Smith’sissä usein?”, kysyin. ”Vakiopaikkojani. Enkä ole nähnyt sinua siellä ennen…?” ”Joo, eka kerta tuolla. Ei ole aivan minun tyyliseni, noin yleensä. Tänään vaan tuntui siltä että tavallinen on tylsää.” Rina hymyili vinosti vastaukselleni ja jäi miettimään jotain. Matkan kestäessä hän vielä soitti yhden puhelun,

ja minä mietin että nyt olisi vielä tilaisuus häipyä huomaamattomasti…. Rina avasi oven ja kehotti minua astumaan sisään ensin. Kämpässä oli jo joku, ja Rina esitteli minut ystävälleen Sarille. ”Sari, tapasin Hannen Smith’sissä”.

Sari oli minua hiukan lyhyempi, jäntevän näköinen. Päällään hänellä oli tummanvihreä ihonmyötäinen pusero ja samanvärinen puolipitkä hame, jotain pehmeänjoustavaa materiaalia. Vaaleat hiukset oli vedetty sileästi taakse mustalla niittipannalla, ja ranteissa hänellä oli pantaa muistuttavat nahkarannekkeet, niitteineen. Molemmissa oli lisäksi iso metallirengas. Rina istui tatamille (huoneessa ei ollut pöytää eikä tuoleja, vain tatami ja jokin divaaninoloinen alue toisella puolella huonetta) ja irroitti käsiraudat vyöstään. Käsiraudat kiehtoivat minua, ja kysyin saisinko hetken katsella niitä. Avaimet olivat käsiraudoissa kiinni lenkillä, ja päätin kokeilla miltä tuntuu olla raudoissa. Toiset tarkkailivat leikkiäni ja juttelivat jotain hiljaisella äänellä. Rautojen avaaminen itse oli kuitenkin vaikeaa, joten pyysin Saria auttamaan. Tämä irroitti avaimet lenkistä, mutta ei avannut lukkoa vaan kysyi, mitä pitäisin siitä, jos myös silmäni sidottaisiin. Rina naurahti, ”Jos antaisimme köyden ehkä hän myös sitoisi itsensä, varsin kiitettävää omatoimisuutta”. Punastuin, minähän olin vain leikkinyt, enkä ollut ajatellut mitään tuollaista. Mutta nyt hekin päättivät yhtyä leikkiin.

Rinan ilme koveni: ”Mene polvillesi!” Tottelin, ja Sari laittoi silmilleni mustan naamion, joka pysyi paikallaan pään takaa menevän kuminauhan avulla. Joku alkoi riisua hamettani. Yritin vastustella, ja minut vietiinkin seinän viereen ja kiinnitettiin käsiraudoista seinässä olleeseen metallirenkaaseen joka oli arviolta 2 metrin korkeudessa. ”Mitä te oikein aiotte?”, kysyin peloissani. Tilanne oli luisunut täysin hallinnastani. Vastaamatta sanallakaan minulle Rina sanoi: ”Sido myös vyötärö, niin häntä on helpompi käsitellä”, ja Sari seurasi ohjeita kiinnittämällä minut seinään myös vyötärön ympäri sitomallaan köydellä, ja laittoi minulle lisäksi suukapulan. Yritin työntää sitä pois ja huutaa, mutta nyt oli myöhäistä taistella. Tunsin oloni todella avuttomaksi. En pystyisi edes huutamaan apua, tai anomaan armoa.

Nyt minua alettiin riisua. Pehmeällä äänellä Rina sanoi: ”Jos olet tottelevainen ja kiltti, emme satuta sinua”. Värähdin, koska mietin pystyisinkö olemaan riittävän kiltti, ja mitä jos en pystyisi…. Kun saappaani ja sukkahousut oli riisuttu, joku alkoi hivellä reisieni takaosaa, yhä ylempää. Hamekin sujahti päältäni, ja minä taisin punastua. Aloin tuntea oloni hyvin tukalaksi. Nilkkani sidottiin jonkinlaisen tangon molempiin päihin, niin että pystyin kyllä vaivalloisesti liikuttamaan jalkojani, mutta jalat pysyivät tiukasti erillään. Ajattelin helpottuneena, että sentään saisin ilmeisesti pitää alushousuni.

Nyt vangitsijani jättivät alaruumiini hetkeksi rauhaan, ja irrottivat käsirautani vuorotellen kummastakin kädestä, riisuen nahkatakkini ja sen alla olleen puseron, ja kiinnittivät käteni sitten takaisin ylös. Päälläni olivat enää mustat pitsirintaliivit ja alushousut. Seinään päin kääntyneenä tunsin oloni edes jonkin verran suojatuksi, mutta tulin myöhemmin huomaamaan että asia oli täysin päinvastoin. Minun ja seinän väliin tuotiin jokin voimistelussa käytetyn hevosen tapainen, pehmustettu palkki joka oli vähän vyötäröni korkeutta matalampi. Rina käski minun mennä siihen vatsalleni, ja minua tilanne muistutti siitä, kun joitain harvoja kertoja olin saanut piiskaa vanhempieni polvilla. Käteni irrotettiin ylhäältä ja sidottiin mukavammin, ja vyötärö kiinnitettiin tiukasti palkkiin, enkä pystynyt liikkumaan mihinkään. Etenkin peppuni tuntui suojattomalta. Joku hyväili pehvaani, puristeli ja hieroi sitä, ja Rinan ääni sanoi: ”Viaton herkkupeppusi saa kohta maistaa…” Tunsin kylmän metallin ihollani ja alushousuni leikattiin pois. Yritin painaa polviani yhteen, mutta nilkkojen väliin kiinnitetty rautatanko esti sen tehokkaasti. Rina kuitenkin ilmeisesti huomasi asian, koska sanoi pahaenteisellä äänellä: ”Enkö sanonut että sinun on oltava kiltisti, ei mitään temppuiluja. Alistu suosiolla kaikkeen. Olemme aika hyviä keksimään _miellyttäviä_ rangaistuksia.” Lopetin pyristelyn heti, en tiennyt mitä Rina mahtoi tarkoittaa, mutta jos tämä oli tavallista käsittelyä, niin en todella halunnut kokea rangaistuksia.

En voinut lakata ajattelemasta, kuinka peppuni ja jalkovälini olivat nyt täysin avoimina mille tahansa hyökkäykselle. Pahinta oli etten pystynyt näkemään mitään, enkä varautumaan kosketuksiin. Minua alettiin nipistellä, ja välillä sain läimäyksiä. Jalkojen sisäpinnassa tuntui jotain hivelevää ja kutittavaa…ehkä sulka. Hively siirtyi yhä ylemmäs, lopulta klitoriksen ympäristöön. Aloin kiihottua, mutta tunsin samalla häpeää ja syyllisyyttä, tässä minä olin kahden naisen käsittelyssä, sidottuna ja avuttomana…ja olin kuitenkin itse tavallaan alistunut siihen, puolitietoisesti. Aloin kostua, ja toivoin että käsittelijäni alkaisi käyttää hieman voimakkaampia otteita, kun sulka siirtyikin kutittamaan jalkapohjiani. Olen älyttömän herkkä kutiamaan jalkapohjista, ja aloin tempoilla rajusti. Tämä kostautui heti, minua lyötiin kaksi kertaa reisille ruoskalla. Voihkaisin kivusta, ja vielä yksi lyönti seurasi. Nyt ymmärsin olla täysin liikkumatta ja hiljaa. Rina sanoi tyytyväisellä äänellä: ”Hyvä, alat oppia. Mutta koulutettavaa riittää kyllä vielä.”

Jotenkin Rinan sanat kiihottivat minua entisestään. Samoin reisilläni tuntuva kipu. Halusin nyt todellakin suorempaa ja kovempaa koskettelua. Mutta ainoa kosketus oli edelleen sulka, joka kevyesti kutitti jalkapohjiani. Yritin pysyä aloillani, vaikka oloni kävi yhä sietämättömämmäksi. Yhtäkkiä onneksi sulka vedettiin pois. Sen tilalle tuli käsi, joka pehmeästi hyväili ensin jalkapohjaani, ja lähti sitten hitaasti, pirullisen hitaasti nousemaan reittäni. Voi kuinka halusinkaan tuon käden kummulleni, klitoristani hyväilemään ja syvälle vakooni! Mutta tuo lämmin käsi piti halujani pilkkanaan. Sen sähköinen kosketus kulki hitaasti ylös ja alas reiteni yläosalla, mutta ei vahingossakaan eksynyt haaralleni. Suukapulasta huolimatta suustani pääsi heikko ähkäisy. Käden viimein siirtyessä hyväilemään paljaita pakaroitani miltei tärisin kiihotuksesta. Käsiraudat kiristivät ranteitani, ja tunsin köyden puristuksen vyötärölläni. Käsi pepullani valui yhä alemmas. Vedin henkeä käden siirtyessä piinaavan hitaasti yhä lähemmäs nyt jo aivan kuumottavaa ja märkää jalkoväliäni. Melkein… melkein… ”En kestä enää”, ajattelin, ja yritin vääntäytyä niin, että käsi osuisi suoraan odottavaan vakooni.

”Ei mitään temppuiluja, minä sanoin!” Käsi vedettiin yhtäkkiä pois, ja ruoskanisku läimähti suoraan pakaroilleni. ”Et taida oikein uskoa mitä sinulle sanotaan! No, eiköhän pieni opetus paranna tapojasi!”. Mietin pelästyneenä mihin uteliaisuuteni minut oikein oli johdattanut. Tunsin miten köysi vyötärölläni avattiin, ja seuraavaksi myös käteni irroitettiin, mutta kytkettiin taas uudestaan yhteen käsiraudoilla. Tunsin miten myös rintaliivini revittiin yltäni. Vahvat kädet pakottivat minut polvilleni. Koska nilkkani olivat vieläkin tangon voimasta levällään, tunsin miten takapuoleni ja vakoni olivat hyvin, hyvin avoimena ja suojattomana. Sen takia tunsin helpotusta kun ylleni puettiin tiukat, pienet (ilmeisesti nahkaiset) pikkuhousut. Helpotus katosi kuitenkin heti, kun huomasin että housuista huolimatta tunsin silti ilmavirran niin pillunhuulillani kuin peppureikänikin kohdalla. Oliko housuissa reikiä?

Kuulin Rinan sanovan ”Sari, tuo ensin minulle yksi pieni ja yksi keskikokoinen dildo, ja perhonen. Sen jälkeen voisit vaikka riisuuntua ja tulla tähän istuman!”. Kuulin laatikoiden kolinaa, vaatteiden kahinaa ja askelia. Jokin hipaisi vasenta ohimoani. Aloin tuntea lämpimän, vahvan tuoksun joka oli jotenkin tuttu. Tunsin jonkun hengittävän niskaani. ”Oletko koskaan nuollut naista?”. Pudistin päätäni. ”Siinä tapauksessa pitänee varmistaa, että et voi olla kokeilematta”. Joku pujotti köyden kainaloideni ja ylärintani ali, ja sitoi siihen solmun pääni yläpuolelle. Tunsin miten köysi pakotti

päätäni alaspäin. ”Noin. Ota sinä, Sari, tästä kiinni, ja säätele etäisyys makusi mukaan”. ”No sehän sopii”, kuulin Sarin vastaavan. Yhtäkkiä suukapula irrotettiin, mutta ennen kuin ehdin sanoa mitään, huutamisesta puhumattakaan, köysi kiristyi, ja tunsin miten kasvoni painuivat tuoksuvaan, karvaiseen mättääseen. Suuni tukkijana olikin nyt pehmeä, lämmin, märkä ja tuoksuva vako. ”Nuole!” Ennen kuin ehdin tehdä mitään, kipeä ruoskanisku osui taas pakaroilleni. Toinenkin. ”Nuole, tai saat maistaa lisää ruoskaa!”. Tein työtä käskettyä. Eikä se itse asiassa niin epämiellyttävältä tuntunutkaan, kun aloin tottua Sarin tahmeaan makuun.

Yhtäkkiä tunsin kädet rinnoillani. Ne hyväilivät ja puristelivat rintojani, ja hieroivat nännejäni, ja tunsin niiden kovettuvan. Nännejäni nipisteltiin ja venyteltiin, ja tunsin miten vasemman nännin ympärille kierrettiin lanka- tai siimasilmukka. Lanka vedettiin ylös selälleni, ja sieltä takaisin alas, oikean nännini ympärille. Lanka kiristyi, kunnes se puristi molempia nännejäni. Arasta takapuolestani ja nänneistäni huolimatta jatkoin Sarin nuolemista, kun tunsin miten käsi kosketti alavatsaani ja hivuttautui edestä pikkuhousujen alle. Jokin pehmeähkö (kuminen?), litteä esine työnnettiin housuihini. Vavahdin, kun esine kosketti varsin turvonnutta klitoristani.

Seuraavaksi tunsin käden tarttuvan vahvasti ja määrätietoisesti toiseen pakaraani. ”Laitetaanpa ensin vähän voidetta…”. kuulin Rinan äänessä lievää värinää. Kädet levittivät pakaroitani, jokin painautui anustani vasten. Kuulin napsahduksen, ja anustani vasten painava esine alkoi värähtelemään. Se painoi yhä kovemmin anustani vasten, ja hitaasti tunsin sulkijalihaksen avautuvan ja dildon liukuvan sisään. Värinä tuntui täyttävän peppuni kokonaan. Toinen naksahdus, ja myös klitoristani vasten painava kumiesine alkoi surista ja värähdellä. Kiihotus pepussani ja klitoriksessani tuntui niin hyvältä, että koko vartaloni jännittyi kaarelle! Yhtäkkiä tunsin sormenpään vielä vapaana olevalla aukollani. Hitaasti se painui sisään, ja vedettiin taas ulos. Tämä toistui muutaman kerran, kunnes sormi vedettiin pois, ja tilalle tuli paksumpi esine, joka hiljalleen painui sisään ja täytti aukkoni. Voihkaisin, vaikka suuni olikin täynnä naista. Naksahdus, ja myös emättimessä oleva dildo yhtyi surinakonserttiin. Uuuuuuhhhhhh!!!!! Huusin suoraa huutoa syvälle Sarin märkään vakoon. Siima puristi nännejä, ja niin anus, emätin kuin klitoriskin saivat varsin tehokasta hierontaa! Taivaallista!

Taas muutama naksahdus, ja surina kiihtyi. Värinä koko alaosassani tuli entistä kovemmaksi. Tunsin taas käden, joka hyväili pakaroitani. Vartaloni nykähteli kouristuksenomaisesti, ja riuhdoin kaikkiin suuntiin. Ei… Tämä on sietämätöntä! Joku tarttui selkäni yli kulkevaan siimaan, ja kiristi sitä. Silmukat puristivat nännejäni vielä lujempaa, samalla kun tunsin terävät kynnet pakaroillani. Aaaaaaaiiiiii…..uuuuuh! Ei… Ei… Ei… Kuumat aallot lähtivät alapäästäni, leviten koko kehooni. Tunsin miten emättimeni ja peräsuoleni kouristelivat ja puristivat dildoja, jotka väsymättä ravistivat koko olemustani. Tunsin miten veri pakeni päästäni ja silmissäni musteni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *