Lutkan rangaistus

Mieheni oli lähettänyt töihin tekstiviestin, jossa hän ilmoitti viikoittaisen rangaistuksen tulevan. Olimme sopineet tästä, koska pidän valtavasti huorailusta ja ilotyttönä olemisesta. Sen takia saisin mieheni päättämän rangaistuksen kerran viikossa.

Kiitin onneani että töitä oli enää vain puoli tuntia. Työskentelin kirjastossa, mutta minun pitää pitää kännykkä äänettömällä. Työ on helppoa, ja se on minun mieleeni.. Mutta vielä enemmän pitäisin, jos saisin perustettua oman BDSM- sessioita tekevän yrityksen..

Lähdin kotiin, kun toinen vuorolaine tuli. Sanoin moit, ja juoksin (niin hyvin kuin korkokengillä voi) kotiin.

Mieheni oli käskenyt minun riisuutua, suorittaa suolihuuhtelun, ja kaiken normaalin, mm. kaulapannan ja talutushihnan kytkemisen. Minun tuli odottaa miestäni kuuliaisesti ruoka pöydällä, minä kynnysmatolla rivossa asennossa, katse kynnysmatossa.

Mieheni ilmoitti tulevansa tunnin päästä. Tein perunamuusia lisukkeineen. Menin vessaan, ja riisuin itseni. Käänsin suihkun täysille, ja lämpimälle. Tungin suppilon rasvattuna pyllyyni, ja laskin suolen täyteen vettä useampaan otteeseen. Ajattelin, mitä mieheni oli suunnitellut. Nielaisin nähdessäni kuvan hänestä ruoskimassa minua. Nielaisin uudestaan. Pirteänä kumminkin lukitsin kaikki vaatteeni vaatekomeroon, ja asetin kaikki rankaisuuni käytettävät välineet olohuoneen pikkuiselle lasisohvapöydälle, jolla olin saanut remmiä pakaroilleni.

Asetuin rivoon asentoon, kytkin kaulapannan&talutushihnan ja asetuin odottamaan todellista rakkauttani. Jouduin odottamaan ainakin puoli tuntia, kunnes ovi kävi. Mieheni oli kotona, vihdoinkin. Pyllistin entistä kovemmin, mutta mieheni repäisi talutushihnasta, ja veti minut keittiöön. Jäin istumaan pitkäksi aikaa keittiön lattialle, kunnes mieheni oli syönyt, pukenut erittäin kiihottavat PVC- vaatteet(menikö oikein?), ja ottanut kunnon ruoskan käsiinsä. Olin nyt hänen vallassaan.

– Kerrohan, pieni lumppu, keille olet ollut ilotyttönä tällä viikolla.

– Gabrielle, Helenalle ja Nicolle, Herra.

– Miksi.

– Minulle maksettiin sata euroa koko keikasta, ja ne olivat synttärit, Herra.

– Et saa puhua minulle noin iloisesti. sinun täytyy puhua kunnioittavasti, typerä lumppu.

Mieheni repäisi talutushihnastani, ja menimme olohuoneeseen. Mieheni asu oli kiihottava, ja mieluiten olisin ottanut kovan ruoskan, ja saanut miestäni. Mutta tehty mikä tehty. Huoraa ei voi parantaa.

Mieheni asetteli minut lattialle. Tai ei.. hän paiskasi minut, ja karjui, että minun pitäisi levittää pakaroitani.

Levitin. Herra tunki sormen kovakouraisesti sisään, ja todettuaan pyllyni täysin puhtaaksi, nyökkäsi hyväksyvästi.

Herra käski päästää pakaroistani irti. Tottelin. Herra otti kunnon ruoskan, jossa oli seitsemän nahka”hihnaa”, joiden päässä solmut lisäämään kipua ja tuskaa. Henkäisin.

Herra kohotti kätensä ensimmäiseen iskuun. Kohotin pyllyäni entistä kovemmin. Isku, joka oli salamoiva, laski pyllyn normaaliin rivoon asentoon. Herra iski rajusti, ja lopetti vasta pyllyni ollessa täysin punainen. Herra kosketti pakaroitani, ja värähdin. Herran kosketus sattui niin paljon. Tiesin, että olin lauennut useampaan otteeseen lattialle. Herrakin huomasi.

– Nuolet jätöksesi pois, ja samalla pyörität pikku pyllyäsi.

Tottelin, ja yritin parhaani. Herra katseli minua halukkaasti.

– Hieno narttu.

Herra otti viinipullon, josta oli juonut, ja tunki sen kaulan syvälle pilluuni. Pullon ei ollut tarkoitus tulla kokonaan sisälle, sen verran hellä Herranikin oli.

Herra otti pullon pois, ja huokaisin helpotuksesta. Herra työnsi kovakouraisesti etusormensa vaginaani, ja uitti sormeaan siellä. Hän veti sormensa pois, ja antoi sen minulle nuoltavaksi. Pidin katseen maassa. kuten kunnon narttu, oikea teinilutka. Vaikka en ollut teini, jo kaksikymmentä.

Herrani jätti minut makaamaan, ja haki kaapista oikean anustapin, ja Tunki sen yhdellä työnnöllä pyllyreikääni. Anustapissa oli häntä. Minua nolotti. Herrani käski viihdyttämään minua. Tajusin, että kun on alhainen kuin koira, oli anustapíssa aitoja hevosen jouhia. Aloin ravailemaan ja laukkailemaan pitkin olohuonetta, pyöritin pyllyä ja hirnuin jos se oli mahdollista. Isäntäni runkkaili kyrpäänsä jättiseisokkiin.

Herra viittasi minut hänen luokseen. Asetuin hänen pyytämään polviseisontaan. Suljin silmäni, ja herra lennätti spermansa naamalleni, joista suurin osa meni kiharoilleni. Herra komensi minut tukanpesuun. Minun tekisi mieli runkata, mutta herra katselee minua. Pesen kuuliaisena lutkana kiharani. Herra silittää pakaroitani. Herra sanoo rangaistuksen olevan ohitse, ja käskee, minun naida hänen kanssaan joka yö kun olen kotona. Nyökkään, aivan kuten kunnon pikkunarttu.

Mieheni(Ei herrani) riisuu seksikkään pukunsa, ja kantaa hänen pikkunarttunsa sänkyyn.

Ja arvatkaa mihin aikaan nukahdimme 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *