Kellarihuone

Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. Huoneessa oli kieltämättä aika kylmä ja Katri oli odottanut minua jo tovin tapaamiseemme. Hänestä oli tullut esimieheni hieman vahingossa, vaikka olinkin häntä virkaiältäni vanhempi. Toisaalta Katri oli minua korkeammalle koulutettu ja suorittanut rakettimaisen nousun markkinointiorganisaatiossa. Hän tiesi mitä halusi, koska sen halusi ja antoi muiden hoitaa sen kuinka asia tehtäisiin. Siinä oli motto joka sai omat niskakarvani nousemaan pystyyn, etenkin kun vastapuolena oli jakkupukuun pukeutunut tiukka businessnainen. Tällä kertaa Katri oli kuitenkin ollut eräässä tulisessa debaatissa jostain pikkuasiasta väärässä. Ja nyt sitten arvelin että hän oli kutsunut minut tapaamiseen tänne kellariin myöntääkseen olleensa väärässä. Yllätykeni oli suuri kun olin avannut oven ja näin Katrin pukeutuneena lyhyeeseen hameeseen ja tummiin sukkahousuihin jakkupuvun sijasta. No, kauluspaita hänellä kuitenkin oli.

– Sähän tiedät miksi me ollaan täällä, Katri aloitti suoraan tyyliinsä.

– Joo, en haluais sanoa mitä minä sanoin, mutta mitä minä sanoin, yritin pehmentää tilannetta puujalkavitsillä.

– Meidän täytyy sopia miten tästä jatketaan, Katri sanoi ja jatkoi ettei halua tulehduttaa turhaan ryhmänsä välejä.

Kohautin olkapäitäni. En ole koskaan ollut hyvä ihmisten kanssa asioimisessa, vaikka olisin ollutkin oikeassa.

– Ehkä joku pieni rangaistus kävisi, Katri ehdotti ja olisin voinut vaikka vannoa nähneeni hänen hymyilleen hetken.

– Joo, määhän voin antaa sulle selkään. Huono huumorintajuni oli saanut minut ennenkin vaikeuksiin. Niitähän juuri tarvitsinkin.

– Selkään… Katri mutristi huuliaan mietteliäänä samalla kun mielessäni kävi jo ajatus syyttestä seksuaalisesta häirinnästä. Ehkä sitten oppisin pitämään suuni kiinni.

– Okei, mää oon ollut kyllä tuhma tyttö, meillä on tämä paikka varattuna vielä tunniksi.

Nielaisin kuuluvasti Istuin suoraselkäiselle kuluneelle puutuolille seinää vasten. Tuoli valitti narahtaen painoni alla. Katri riisui korvakorunsa ja sormuksensa huoneen muoviselle pöydälle. Sitten hän astui vienosti hymyillen lähemmäksi. Tunsin kuinka housuissani jäykistyi.

– Housut pois! Komensin ja läimäytin kevyesti kädelläni reittäni. Varovasti Katri nosti skottiruutuista hamettaan ja vei pitkät hyvin hoidetut sormensa mustien paksujen sukkahousujensa vyötärölle.

– Vauhtia, yllytin yrittäen pitää ääneni vakaana ja käskevänä. Se oli hankalaa sillä tunsin kuinka suuni täyttyi syljestä ja erektioni painoi housuissani kivuliaana.

Mustat sukkahousut painuivat alaspäin paljastaen mustat silkkiset stringit. Katrin lanteet olivat hoikat samoin kuin kiinteät valkeat reidetkin. En uskaltanut liikuttaa jalkojani, sillä tunsin kuinka erektioni limainen kärki hankasi alushousujen karkeaan kankaaseen tehdessäni pienenkin liikkeen. En saisi laueta vielä ja pilata koko hommaa. Pitäisi kestää vielä hetki.

Katri potkaisi mustat kiiltävät solkikenkänsä jalastaan ja työnsi sukkahousunsa rullalle kapeiden nilkkojen ympärille.

– Pikkuhousut myös, komensin. Mustat nimettömät laskeutuivat alas hoikkia vaaleita reisiä paljastaen tumman hennon karvoituksen ja korkean häpykukkulan. Yritin olla nielaisematta ääneen.

– No tänne sitten, sedän luokse, taputin reisiäni kämmenilläni ja tein parhaani luodakseni tuiman ilmeen Katriin. Katri laski katseensa alas ja väri oli paennut hänen jo ennestään valkeilta kasvoilta. Tummanpunainen alahuuli oli osittain pienten helmenvalkeiden hampaiden välissä.

Katri astui lähemmäs ja laskeutui vatsalleen reisieni päälle. Tunsin hänen parfyyminsa hedelmäisen tuoksun kun tummat hiukset koskettivat kasvojani. Katri oli kevyt, tuskin tunsin hänen hoikan vartalonsa painoa sylissäni. Sain tehdä kaikkeni, ettei Katrin vartalon puristus saanut tykyttävää erektiotani purkautumaan.

Nostin karkeasta kankaasta tehdyn hameen Katrin paljastaen hänen kapean, melkein poikamaisen pienen takapuolensa. Hetken sormenpääni koskettivat pakaroiden valkeaa persikkamaista ihoa. Nostin kuitenkin käteni ja läimäytin pakaraa avokämmenellä.

Läjähtävä ääni kaikui pienessä huoneessa. Tunsin kuinka Katrin vartalo jäykistyi ja taas rentoutui läimäytykseni seurauksena. Valkeaan pieneen peppuun oli jäänyt punertava kämmeni kuva. Läimäytin uudelleen ja uudelleen. Takapuolen iho alkoi punertaa ja kiinteät pakaralihakset värähtelivät hermostuneina aina kun kohotin kämmentäni uuteen iskuun. Kämmenpohjaani kuumotti ja kirveli.

Vein käteni Katrin kapealle niskalle ja osin vedin osin autoin hänet sylistäni. Tummansiniset silmät olivat kostuneet ja korkeat poskipäät punoittivat.

– Finaalin aika, sanoin ja aukaisin vapaalla kädelläni housuni. Jo liian pitkään odottanut erektioni pääsi vihdoin ulkoilmaan. Terskani oli tulipunainen ja kiiltävän liman peitossa. Katri nielaisi ja alkoi napittaa valkoista kauluspaitaansa auki. Paidan alta paljastui hoikka, kapea vartalo ja pienet mustat rintaliivit.

– Kaikki pois vaan, komensin ja Katri teki työtä käskettyä. Katrin rinnat olivat pienet ja pystyt. Työnsin housuni alas nilkkoihin ja vedin Katrin värisevän vartalon eteeni polvilleen. Pitkät kapeat sormet kietoutuivat jäykän kullini ympärille. Katrin leveät huulet puristuivat terskani ympärille ja tunsin kuinka hänen kielenkärkensä hyväili sen alapintaa. Silitin sormillani Katrin hoikkaa niskaa ja sen silkinohuita hiuksia pään liikkuessa ylösalas sylissäni. Tunsin kuinka kaluni kärki osui aina Katrin kurkkuun. Lopulta vedin hänen päätään taaksepäin ja kuuma lasti purkautui sykkivästä elimestäni roiskuen hänen huulilleen ja pienille rinnoille. Päästin huokaisten Katrista irti.

Katselin kun Katri veti sukkahousujaan yhä punoittavien pakaroidensa päälle. Hän huomasi minun katselevan ja hymyili jäätävästi.

– Odotas kun on sun kehityskeskustelun aika, arvaat varmaan että se pidetään täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *