Janika Strippaa

Ylioppilaskirjoitusten jälkeisenä kesänä 19-vuotias Janika ei ollut onnistunut löytämään kesäduunia, ei sillä että hän olisi alkuun kauheasti etsinytkään, kun ylioppilaslahjaksi oli tullut ihan mukava kasa rahaa. Mutta jo Juhannukseen mennessä olivat rahat aikalailla huvenneet hauskanpitoon ja biletykseen, ja Heinäkuun alun lähestyessä alkoi rahapussissa pohja häämöttämään. Tyttö alkoi jo olla aika epätoivoinen, kunnes eräs saman porukan tytöistä kertoi unelmaduunista. Piti vaan hetkuttaa pyllyä paikallisella strippiklubilla ja kääriä suuret massit. Janika ei uskonut korviaan ja ihmetteli miten joku pystyisi sellaiseen.

Reilun viikon päästä oli nuoren naisen kuitenkin nieltävä ylpeytensä ja mennä kysymään töitä klubilta. Sen omisti vanhempi pariskunta joka halusi ”työnäytteen” Janikalta ennen palkkausta. Siinä hän sitten seisoi keskellä klubia strippitangon luona kun musiikki alkoi. Se oli jotain noloa kasarimusaa ja Janikan teki tiukkaa pitää naama peruslukemilla. Hän alkoi kuitenkin tanssia musiikin tahtiin ja yritti unohtaa kaiken muun.

Onneksi Janikan tanssitaustasta oli apua tässä hommassa ja hän uppoutui ajatuksiinsa. Kaikki sujui hyvin kunnes ajatukset katkaisi huuto ”vaatetta pois”. Janika pysähtyi niille sijoilleen ja kakoi pari kertaa. ”Vaatetta pois tai ei tule duunia” kuului uudestaan ja naisen oli pakko alkaa riisuutumaan. Musiikki alkoi jälleen ja Janika alkoi kuorimaan vaatteita pois päältään. Häntä alkoi kuitekin nolostuttamaan ja hetkutus loppui siihen.

”Tuokaa tytölle drinkki” joku sanoi ja kohta Janikan kädessä oli lasi viskiä. ”Kerralla alas vaan” ääni jatkoi, mutta tyttö vastusteli. Sitten pimeydestä asteli esille isokokoinen äijä joka otti lasin, avasi Janikan huulet ja kaatoi juoman suuhun. Janikan oli pakko niellä tai hän olisi tukehtunut. Sitten mies törkkäsi Janikan kohti tankoa ja jäi viereen vahtimaan. Tällä kertaa Janika onnistui ottamaan vaatteensa pois kunnialla. ”Hinkkaa tankoa” kuului ohje ja nainen vilkaisi vartijaansa. Tämä katsoi tiukkana takaisin eikä Janikalla ollut vaihtoehtoja.

Janika teki parhaansa ja huutelu loppui. ”Konttaa lavalle” kajahti katsomosta ja Janika totteli heti. Hän konttasi kohti yleisöä mahdollisimmaan seksikkäästi. ”Nouse polvillesi ja hiero tissejä” . Janika katsoi komentajaan kauhuissaan, mutta kuuli vartijansa lähestyvän eikä enää epäröinyt. Hän hieroi runsaita C-kupin rintojaan käsissään. ”Näytä Masa miten se kuuluu tehdä” kuului seuraavaksi ja Janikan vartija tuli tämän taaksen. Iso mies kävi polvilleen ja kouraisi tissit käsiinsä.

Masa hieroi nännejä paksujen sormiensa välissä ja hänen kyrpänsä kovettui Janikan selkää vasten. ”Pillua myös” eikä miestä tarvinnut käskeä kahta kertaa. Suuri peukalo kynti vaossa ja hieroi klittaakin. Mies levitti häppäreitä toisella kädellään vielä leveämmälle ja hieroi pillua antaumuksella. Hänen kullinsa oli nyt Janikan persettä kohden ja mies hieroi sitä naisen pyllyyn. ”Kostuta pillua” kuului jostain ja Masa nuolaisi peukalonsa märäksi. ”Ei riitä” kuului miehen ääni ja yleisöstä tuli esille paikan omistaja. ”Laita tyttö selälleen” ja pian Janika makasi lavalla.

Omistaja seisoi Janikan jalkovälissä ja tytön pillu oli lavan reunalla. Mies tarttui Janikan jalkoihin ja nosti ne olkapäilleen. ”Näin saadaan paikat märäksi” nauroi mies ja upotti kielensä naisen vittuun. Masa piteli kiinni Janikasta ja omistajan kieli seikkaili naisen pyhimmässä. ”Nammmm ooooo ihanaa märkää pillua” kuului jalkovälistä kun mies herkutteli Janikan nuorella lihalla.

Mies oli juuri pääsemässä vauhtiin kun jossain soi kello. ”Avataan kohta” kuulutti ääni ja omistajan oli pakko lopettaa. ”Pidä herkku lavalla” kuului käsky Masalle ja omistaja kävi avaamassa klubin ovet. ”Nyt on tarjolla jotain erilaista” huusi omistaja ja asiakkaat tulivat innokkaina katsomaan. Janika tunsi miesten katseet ihollaan ja häpesi syvästi.

Omistaja käveli takaisin Janikan luokse ja suuriin tv-ruutuihin tuli kuvaa lavalta. ”Nyt nautitaan” sanoi mies ja jatkoi nuolemista. ”Huokaile” käski Masa ja Janikan oli pakko totella….”vikise kuin huora tai sattuu” karjaisi Masa uudestaan. Janika vikisi ja ruuduilta näkyi kun omistaja nuoli pillua. Miehet hurrasivat penkeillään ja huuto vain koveni kun omistaja käski Masan nostaa Janika takaisin lavalle nelinkontin. Siinä nainen oli perse pystyssä odottaen pahinta.

Omistajan käteen ilmestyi kuin tyhjästä hieromasauva ja purkki liukkaria. Hän voiteli sauvan sillä, pyöritteli sauvaa Janikan pyllyaukolla ja työnsi sen sisälle. ”Nyt pidetäänkin hauskaa” huusi omistaja ja laittoi sauvan päälle. Se surisi ja vääntyili Janikan pyllyssä. Mies tursutti lisää liukkaria anaaliin ja runkkasi sillä Janikan tiukkaa reikää. Janikan teki mieli huutaa tuskasta, mutta hän ei uskaltanut muutakuin huokailla.

Tätä jatkui aikansa kunnes sauva otettiin pois Janikan sisältä. Masa raahasi häntä vähän eteenpäin ja omistajakin nousi lavalle. ”Nyt saat ihan oikeaa kyrpää” mies nauroi, laski housunsa ja hieroi elintään Janikaa vastaan. ”Tulkaa lähemmäksi” hän sanoi yleisön miehille ja nämä tulivat lavan viereen katsomaan. Miehen penis tökki Janikan pillua vaativana. Pari rajua työntöä auttoivat puhkomaan immenkalvon. Hän veti kullinsa ulos ja veri kimalsi terskassa. Sitten uudestaan sisälle, ulos, sisälle….ähinä vaan kuului omistajan naidessa Janikaa.

Janikan tiukka pillu natisi liitoksissaan miehen kyrvän työntöjen tahdissa. Omistajan naama hehkui jo punaisena kun hän vihdoin veti kullinsa ulos ja laukesi Janikan perseen ja selän päälle. ”Kuka haluaa naida” Masa kysyi miehiltä ja jatkoi” ”se maksaa 100 euroa” ja yksi äijistä nousi lavalle. Hän antoi rahat Masalle, meni polvilleen Janikan taakse ja laski housunsa. Taas uusi penis rynkytti naisen sisällä. ”Tuokaa sauva” sanoi tämä mies ja työnsi sen Janikan vielä liukkarista sykkivään pyllyyn. ”Naikaa kaikkiin reikiin” sanoi omistaja ja Masa laski housunsa. Janikalla oli kohta suu täynnä tämän paksua sauvaa.

Masa halusi kuitenkin naida Janikaa ja hän veti kyrpänsä ulos tämän suusta. Äijä oli leikissä mukana ja hänkin lopetti panemisen. Masa meni lavalle selälleen ja kyrpä seisoi kohti kattoa. Katsojat nostivat Janikan kyrvän päälle ja aikaisemmin takana ollut äijä asettui vielä naisen taakse. Nyt Masa sai kullinsa sisälle naisen pilluun ja äijä pani tätä anaaliin. Elimet täyttivät Janikan koskemattomat aukot aivan ääriään myöten täyteen ja hän ynisi tuskasta. Kyyneleet valuivat nöyryytetyn naisen poskilla kun hän näki itsensä ruuduilta. Takana ollut äijä saavutti huippunsa ja sperma valui Janikan pyllyreikään. Masa jatkoi vielä hetken ja rynkytti sauvaansa Janikan pillussa rajusti. Sitten hänkin laukesi sykkien ja miehet nostivat Janikan pois ratsailta.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Rangaistus huonosta koulumenestyksestä Avaan oven ja alan riisua ulkovaatteitani. Kuulen makkarista telkkarin äänen ja olen jo ihan innoissani. Tajuan, miten ikävä minulla on taas sua ollut ja viskaan nopeasti laukkuni lattialle. Katsahdan nopeasti vielä eteisen peilistä näyttäväni edes suht edustavalle ennen kuin livahdan luoksesi makuuhuoneeseen. Vilkaiset minua kun käperryn kainaloosi. Hymyilen, mutta kun yritän pussata sinua, tönäiset minut hieman syrjään. ”Mitens se koe?”, kysäiset. ”Ei me niitä saatu takas […] Posted in Alistaminen
  • Pettämisen seuraukset Kävelin tyhjäksi olettamani talon läpi keittiöön, josta löysin kuvat. Ensimmäinen reaktioni oli suuttumus. Miksi keittiössämme lojui pornokuvia? Olivatko pojat jo siinä iässä? Mutta eihän heidän pitänyt olla edes kotona pariin päivään. Ärtymys vaihtui kuitenkin nopeasti hätäännykseen ja paniikkiin, kun katsoin kuvia tarkemmin ja tajusin esiintyväni niissä itse. Tiesin kyllä heti missä ja milloin kuvat oli otettu, mutta en voinut käsittää, kuinka ne olivat päätyneet pöydällemme. Olin […] Posted in Alistaminen
  • Alistettu aisuri Valtiattareni on päättänyt tänään saada isoa mustaa munaa. Hän on ollut tänään kaupungilla ravintolassa ystävättärensä kanssa iskemässä mustia miehiä. Olen pienimunainen orja, joka täyttää kaikki valtiattarensa käskyt mukisematta. Välillä orja on tottelematon, josta orja saa aina rangaistuksen. Yleensä orja joutuu nuolemaan valtiattaren varpaita tai persettä rangaistuksena, välillä valtiatar piiskaa orjan perseen punaiseksi. Valtiatar ei pidä orjan munasta, koska se on hänelle […] Posted in Alistaminen
  • Sisko ja sen veli Siskollani, 19-vuotiaalla Helillä on isot rinnat. Kaikki sen tietävät ja näkevät. Minäkin olen niitä kovasti tuijottanut, vaikka sisko onkin. Rinnat ovat kiinteän näköiset, vaikka Heli on hieman tukevahko. Eräänä päivänä tulin koulusta kaverini kanssa kotiin. Heli pyöri kotona mustissa tiukoissa housuissa sekä mustassa olkaimettomassa topissa, joka ylettyi puoleen väliin valkoisia rintsikoita. Kaverini oli vähän aikaa, kunnes lähti. Ovella hän vielä sanoi minulle, että noi sun siskos […] Posted in Alistaminen
  • Valtiattaren armoilla Asetelma on selvä. Olen sadisti, mieheni Eki masokisti. Eikä mieltä väärää. Seksi sujuu, ja haluan kertoa eilisillasta. Sanon heti, että eilisilta oli eilisilta eikä meillä joka päivä tehdä tällaista. Aika usein kuitenkin, sillä olemme molemmat seksuaalisia... Tulin kotiin, eikä Ekiä näkynyt. Tiesin missä hän on. Riuhtaisin vessan oven auki. Eki istui pytyllä ja ponnisti, ilkialasti. -Saatanan sika, ilman lupaa et paskanna tai syöt paskasi! -En, Valtiatar, en! Teen kaiken […] Posted in Alistaminen
  • Täti kylässä Valtiattareni on 31-vuotias, tukeva, lyhyt nainen. Olen ollut hänen leikkikalunaan nyt pari viikkoa. Itse olen 23-vuotias palvelija. Eilen Valtiattareni reilusti yli 40-vuotias täti tuli yllättäen tapaamaan Valtiatartani. Säin käskyn mennä makuuhuoneeseen. Valtiattareni kävi avaamassa oven. Kuulin korkokenkien kopseen, kun täti käveli eteisestä olohuoneeseen. Hänen hajuvetensä haju täytti koko asunnon. Kuuntelin naisten keskustelua salaa. Keskustelu siirtyi pian miehiin. Täti valitti […] Posted in Alistaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *