Himokas illallinen

Tarjoilet illallisen minulle pukeutuneena kimonoosi. Sen silkkisen ohuen kangas esittelee vartalosi jokaisen kurvin. Hiuksesi ovat nutturalla, mutta sen pitemmälle emme ole japaniteemaa vieneet. Nautimme maukkaasta ruoasta, mutta huomaan kuinka olet hieman jännittynyt ja malttamaton siitä mitä seuraavaksi on luvassa. Olen antanut sinulle koko päivän pieniä vihjeitä ja keittiössä näkemäsi tarvikkeet eivät varmastikaan vähentäneet mielenkiintoasi koskien jälkiruokaa, jonka olin luvannut valmistaa.

Katselen pöydän yli sinua. Sievä pieni metallipanta kuvastaa alistumistasi minulle täysin. Se ei ollut minun ideani symbolista kuvaamaan suhdettamme vaan sinun. Tarjoilet minulle käskystä lisää viiniä ja kiitoksesi vien käteni hyväilemään rintojasi ja puristelen himean nännejäsi kimonon läpi. Tunnen metallin kankaan läpi, sillä rintojasi koristavat pienet kultaiset nännirenkaat. Ne olivat minun ideani alistumisesi symboliksi.

Nautittuamme hienosti kattamasi aterian on jälkiruoan vuoro. Yllätyt kun pyydän sinua seisomaan ja tulen vierellesi. Käskystäni riisut kimonon paljastaen kokovartalosidonnan, jota olet pitänyt illallisen alusta lähtien. Se sitoo rintasi, kiertäen vatsasi useaan kertaan. Köysi menee vatsaasi pitkin alaspäin haarojesi välistä nousten takaisin peppusi välistä pitkin selkääsi. Häpysi kohdalle olen sitonut köyteen solmuja tuomaan sinulle nautintoa liikkuessasi. Vien käteni hävyllesi ja leikin sormillani märkää alapäätäsi. Annan sinun nuolla sormeni puhtaaksi.

Sidontaa lukuunottamatta olet täysin alasti edessäni. Käsken sinut makaamaan selällesi juuri siivoamallesi ruokapöydälel. On jälkiruoan aika ja sinulla on siinä suuri rooli. Kytken sinut kiinni ruokapöytään ensin käsistäsi ja sitten jaloistasi. Otan apupöydälle tuomastasi jälkiruokakulhosta pienen omenan ja puraisen siitä palan pois. Tunnet kuinka vien omenaa säärtäsi pitkin ylemmäs kehoasi pitkin. Sen sileä pinta ihoasi vasten tuntuu varmasti nautinnolliselta. Samalla toisella kädellä hyväilen sinua. Tuon omenan kasvojesi eteen ja avaat halukkaana suusi. Laitan omenan suuhusi ja puraiset siitä mehukkaan palan. Annan sinun nauttia siitä hetken ja sitten työnnän omenan kokonaan suuhusi tukkimaan sen.

Rupean levittämään tekemääsi kermavaahtoa pursottimesta pitkin kehoasi. Koristelen rintasi ja vatsasi. On hieman sääli ettet itse näe itseäsi nyt. Mitä antaisitkaan kattopeilistä juuri nyt. Iniset hieman kun kylmä kermavaahto kohtaa lämpimän ihosi. Kiristän haaravälistäsi menevää köyttä siten, että se uppoaa syvemmälle häpyhuuliesi väliin. Puret omenaa kovempaa.

Otan apupöydälle asettelemistasi pikkukulhoista mansikoita ja upottelen niitä ihoasi koristavaan kermavaahtopintaan. Vien yhtä mansikkaa pitkin alavatsaasi. Hivelen mansikalla häpysi sileää ympäristöä, kunnes alat hengittämään voimakkaammin ja rytmikkäästi. Otan omenan pois suustasi ja tarjoilen sinulle sen sijaan kermavaahdon ja hikesi peittämän mansikan.

Avaan käsikahleesi ja istahdan ylävartalosi viereen. Asetan tyynyn selkäsi alle, jotta pääset hieman parempaan asentoon ihailemaan itseäsi. Käsken sinua syöttämään minulle pöydän antimia. Tarjoilet minulle viinirypäleitä. Huomaan leveän virneen kasvoillasi, enkä voi kuin olla samaa mieltä kanssasi. Koko asetelma on hieman absurdi, mutta samalla nautinnollinen. Avaan hiuksesi nutturalta, ne ovat jo muutenkin sotkussa kermavaahdosta.

Annan sinun nauttia pöydän antimista hetken ennen kuin otan apupöydältä pallosuukapulan jonka sidon suusi ympärille. Olet saanut tarpeeksi jälkiruokaa ja kermavaahto on sulanut muodottomaksi mössöksi kuumalla ihollasi. Avaan jalkakahleesi ja käsken sinut suihkuun, sillä on aika aloittaa illan leikit. Tätä ensin riisun päältäsi yltäpäältä kermavaahdossa olevat köydet. Saat pestä nekin, mutta myöhemmin.

Sillä aikaa kun puhdistaudut nopeassa suihkussa, valmistelen olohuonetta ja makuuhuonetta tulevaa varten. Saavut pian suihkusta, koska arvaat, että myöhästelystä olisi luvassa vain rankaisu ja jättäisi meille vähemmän aikaa leikkeihimme. Olet edelleen täysin alasti, mutta annan sinulle mustat stay-up sukkahousut, jotka vedät leikitellyn hitaasti jalkoihisi. En malta odottaa päästä käsiksi sinuun.

Asettaudut pöytää vasten ja kumarrut sen yli. Sidon kätesi kiinni pöydän kulmista tuleviin kahleisiin. Joudut nousemaan hieman varpaillesi, mutta sen seurauksena peppusi tulee entistä paremmin esille. Otan ratsupiiskan käteeni ja aloitan taputtelemaan sillä kevyesti peppuasi. Levität käskystä jalkojasi niin levälleen kuin vain pystyt. Kiristän ratsupiiskan tahtia ja pian napakat piiskannapsahdukset saavat peppusi jo hieman punertamaan. Voihkit kivusta, kun ratsupiiska osuu vielä hieman kosteaan ihoosi. Suukapulan vuoksi kuulen vain muminaa. Lopetan, kun huomaan että peppusi on helakanpunainen. Kokeilen kuinka kostea pillusi on ja kutitan klitoristasi. Vuohkaiset.

Siirryn eteesi ja näen kuinka kyneelet ja kuola ovat valuneet naamallasi. Pyyhin pahimmat pois nenäliinalla. Avaan käsikahleesi niin, että pääset seisomaan. Annan sinulle geishakuulat, jotka laitat jo taitavasti sisääsi. Käsken sinua pyllistämään ja levittämään peppuasi, jotta saan laitettua sinne liukastetun anustapin. Teet työtä käskettyä. Tämän jälkeen laitan rintojesi koruista roikkumaan pienet painot ja käsken sinut polvillesi eteeni. Irroitan suukapulasi, sillä tulet nyt tarvitsemaan suutasi.

Avaat vyöni ja lasket housuni alas. Otat hellästi kalustani kiinni ja viet esinahan taakse. Tuot suusi lähelle ja alat imemään. Nuolet kaluni vartta ja sormillasi leikit kiveksilläni. Annan sinun ottaa aikasi, sillä tiedät saavasi sitä enemmän nautintoa mitä enemmän osaat sitä minulle antaa. Rintojesi painot heiluvat ilmassa kun rytmikkäästi viet päätäsi edestakaisin ottaessasi kaluani syvälle suuhusi. Yritän olla laukeamatta kiusaksesi niin pitkään kuin mahdollista, mutta olet harjaantanut hyväksi tässä. Laukean.

Suihinoton jälkeen kiinnitän suukapulan jälleen ja käsken sinut seisomaan. Käännän sinut ympäri ja otan köyden, jolla sidon rintasi ensin viemällä köyden rintojesi yli ja sitten ali. Tämän jälkeen kierrän köyden toisen olkapään yli ja sitten rintojen välistä ja takaisin selän taakse toisen olkapään yli. Toisella köydellä kiinnitän kätesi selkäsi taakse köydellä. Kiinnitän myös remmin kaulapantaasi.

On aika siirtyä makuuhuoneeseen, jossa sinua odottaa lisää kivun yhdistämistä nautintoon.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Velanmaksun aika Tihkusade kastelee kasvojani kun kiiruhdan korot asfalttia vasten kopisten tien yli. Nilkoissani pyörivät syksyn väreissä loistavat vaahteranlehdet ja kiristän takkiani vyötäisiltä. Tuntuu kuin kylmänkostea henkäys nousisi pitkin sääriäni takkini alle, kylmäten minua luihin asti. Ojennan käteäni raskaiden lasiovien kylmänähohkaavaa messinkikahvaa kohti, kunnes yllättäen porttieri avaa oven sisältäpäin. Edessäni aukeaa upeasti sisustettu aula, ja lämmin ilmavirta syöksyy […] Posted in Alistaminen
  • Rangaistus huonosta koulumenestyksestä Avaan oven ja alan riisua ulkovaatteitani. Kuulen makkarista telkkarin äänen ja olen jo ihan innoissani. Tajuan, miten ikävä minulla on taas sua ollut ja viskaan nopeasti laukkuni lattialle. Katsahdan nopeasti vielä eteisen peilistä näyttäväni edes suht edustavalle ennen kuin livahdan luoksesi makuuhuoneeseen. Vilkaiset minua kun käperryn kainaloosi. Hymyilen, mutta kun yritän pussata sinua, tönäiset minut hieman syrjään. ”Mitens se koe?”, kysäiset. ”Ei me niitä saatu takas […] Posted in Alistaminen
  • Kellarihuone Neuvotteluhuone oli pieni ja spartalaisesti kalustettu. Se oli ainoa laatuaan kellarikerroksessa ja sen takia vähäisellä käytöllä. Katri kietoi kätensä ympärilleen ja nosteli jalkojaan. Huoneessa oli kieltämättä aika kylmä ja Katri oli odottanut minua jo tovin tapaamiseemme. Hänestä oli tullut esimieheni hieman vahingossa, vaikka olinkin häntä virkaiältäni vanhempi. Toisaalta Katri oli minua korkeammalle koulutettu ja suorittanut rakettimaisen nousun markkinointiorganisaatiossa. Hän […] Posted in Alistaminen
  • Sisko ja sen veli Siskollani, 19-vuotiaalla Helillä on isot rinnat. Kaikki sen tietävät ja näkevät. Minäkin olen niitä kovasti tuijottanut, vaikka sisko onkin. Rinnat ovat kiinteän näköiset, vaikka Heli on hieman tukevahko. Eräänä päivänä tulin koulusta kaverini kanssa kotiin. Heli pyöri kotona mustissa tiukoissa housuissa sekä mustassa olkaimettomassa topissa, joka ylettyi puoleen väliin valkoisia rintsikoita. Kaverini oli vähän aikaa, kunnes lähti. Ovella hän vielä sanoi minulle, että noi sun siskos […] Posted in Alistaminen
  • Vartija ja näpistelijä On jo aivan tavaratalon sulkemisaika kun raahaan sut vartijakoppiin, ja liki paiskaan tuoliin istumaan keskelle lattiaa. Puistan päätäni vihaisen näköisenä ja heristän sulle sormea ja sanon: ”Sä olet varastanut tästä tavaratalosta jo kahdesti tällä viikolla, se on loputtava nyt! Soitanko saman tien poliisit paikalle ja saavat viedä sut putkaan? Senkin vähäpätöinen olento!” ”Älä hyvä vartija, haluan maksaa näpistykseni!” Mä napsautan tään tarkkailuhuoneeni nyt lukkoon. Tätä […] Posted in Alistaminen
  • Vaimon nöyryyttävä kosto Olin kerran käynyt vieraissa ja vaimoni oli saanut tietää tapahtuneesta. Hän sanoi kostavansa sen minulle. Tapahtuneesta oli jo vierähtänyt melkein vuosi. Luulin hänen unohtaneen koston. Eräänä päivänä vaimoni Tiina kertoi että hänen ystävättärensä Kirsi on kutsunut meidät perjantai-iltaa viettämään luokseen. En osannut aavistella mitään vielä silloin. Perille saavuttuamme Tiina otti puheeksi pettämiseni ja ilmoitti että minä saisin palvella heitä ja totella mitä he käskisivät […] Posted in Alistaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *