Ex-kundin käsittelyssä

Olin erittäin hermostunut kun koputin ovea. Tässä minä sitten taas olin, heittäisin itseni exäni syliin ja antaisin hänelle kaikkeni. En ollut nähnyt häntä pitkään aikaan ja kun hän soitti ja sanoi että haluaa näyttä minulle minkälainen sadisti hän voi olla harkitsin pitkään jos ottaisin kutsun vastaan vai en. Lopulta päätin mennä katsomaan jospa tästä tulisi mitään vaikka tiesinkin että siitä tuskin mitään tulee.

Epäilykseni katosivat samassa hetkessä kun hän avasi oven ja näin heti hänen silmistään että tästä tulisi jotain erilaista. Ne eivät olleet samanlaiset kun ennen, silmät jotka ennen hehkuivat rakkautta hehkuivat nyt jotakin muuta. Pystyin näkemään niistä että hän oli muuttunut. Ennen kun ehdin sanoa mitään hän repi minut väkivaltaisesti sisään ja potkaisi oven kiinni jalalla. Hetkessä olin seinää vasten ja hän katseli minua hetken aikaan silmiin ja näin miten siellä paloi jotain kiihkon ja julmuuden välissä olevaa tulta. Hänen suunsa vääntyi julmaan hymyyn ja hän sanoi

“Joko tulet rakastamaan sitä mitä seuraavien tuntien aikana tapahtuu tai sitten tulet katumaan että synnyit. Joka tapauksessa sinuun tulee sattumaan. Sinuun tulee sattumaan erittäin paljon mutta tuommoinen narttu varmaan ainoastaan kiihottuu siitä.”

Olin täysin shokissa enkä tiennyt mitä ajatella tästä. Sain käskyn riisuuntua ennen kun vaatteeni leikattaisiin pois ja aloin riisuutumaan samalla kun hän katseli minua edelleen täysissä vaatteissa. Samalla ehdin ensimmäistä kertaa katsoa häntä tarkemmin. Hänellä ei ollut päällään mitään muuta kun goottihousut josta roikkui kahleita, ketjuja, ruoska sekä teippirulla. Tunsin kiimani kasvavan kun ajattelin mitä kaikkea hän tulee tekemään minulle.

Kun kaikki vaatteeni oli poissa hän katsoi minun alastonta vartaloa ja totesi että lutkalta näytän. En tiennyt mitä sanoa koska siltä minusta tuntui kun seisoin siinä hänen edessään ilman mitään vaatteita ja pilluni oli jo erittäin märkänä. Hän heitti eteeni kahleet ja sanoi että minä laittaisin ne ranteisiini, tein työtä käskettyä ja kun ne olivat paikoillaan minut vietiin makuuhuoneeseen jossa hän kiinnitti kahleet kattoon ja laittoi toiset kahleet jalkoihini johon hän vielä kiinnitti tangon että jalkani olivat levillään

“Nyt katsotaan kuinka paljon oikeasti pidät piiskaamisesta. Ennen annoin sinulle armoa koska ajattelin että et kestä niin paljoa. Juttusi ovat kuitenkin olleet semmoisia että katsotaan nyt mitä oikeasti kestät.”

Kun ensimmäinen ruoskan isku osui pakaroilleni tiesin viimeistään että saisin semmoisen käsittelyn mitä olin häneltä aina toivonut. En ikinä ennen ollut saanut niin kovaa iskua häneltä ja niitä sateli kokoajan lisää ja kiihotuin vaan enemmän ja enemmän. Lopulta jouduin huudahtamaan että en kestä enää, pyllyni oli kun tulessa. Hän tuli eteeni enkä edelleenkään nähnyt mitään myötätuntoa

“Minä kun luulin että tykkäät piiskaamisesta. Ehkä minun pitää aiheuttaa kipua muualle myös että tämä ei tunnu niin pahalta?”

Samassa hän kaivoi esille nänninipistimet ja laittoi ne kiinni molempiin nänneihini. Sen jälkeen hän kysyi jos tämä tuntui paremmalle. Olin niin kiihottunut että sanat vaan tulivat suustani ilman että ehdin ajatella niitä sen enemmän

“En minä tiedä, olen niin kiimassa että haluan vaan että jatkat.”

Tiesin samantien tämän olevan täysin väärä vastaus. Reaktio ei nimittäin ollut ollenkaan sitä mitä ajattelin. Hän katosi näkyvistäni ja kun hän tuli takaisin näin että hänellä oli pyykkipoikia mukanaan.

“Laitetaan sitten narttu kunnon käsittelyyn jos kerta hän niin haluaa”

Seuraavaksi sain pyykkipoikia kiinni molempiin rintoihini ja kipua en edes voinut kuvitella. Samalla tosin kiihkoni kasvoi entisestään. Sen jälkeen ruoskinta alkoi taas, en kestänyt montaa iskua kunnes jouduin sanomaan että lopeta. Tämän jälkeen kuulin sanoja joita en uskonut koskaan kuulevinani.

“Oikeastaan en välitä vittujakaan kuinka paljon sinuun sattuu, kunhan kidutan sua ihan vaan huvikseen. Olet aina sanonut että haluat kipua jä tänään saat sitä enemmän kun osaat edes kuvitella.”

Sitten hän sytytti kynttilän ja alkoi pudottelemaan steariinia ympäri kehoani. Suustani lipui ainoat sanat mitä pystyin ajattelemaan:

“Pane minua”

Hän vaan nauroi päälle.

“Ei vittu, luuletko tosiaan että haluaisin panna sinua? Ei todellakaan, olet jo muuttunut semmoiseksi lutkaksi että en edes tiedä jos viitsii laittaa muuta kun sormen sisällesi”

Tunsin itseni erittäin nöyryytetyksi koska olinhan minä seikkaillut yhden jos toisenkin miehen kanssa sen jälkeen kun olimme eronneet. Olin samalla kauhuissani että en saisi munaa ollenkaan tänään, tämän käsittelyn jälkeen olisin voinut panna melkein ketä tahansa. Hän siirsi kätensä pillulleni ja hieroi sitä

“Vaikka aika houkuttelevalta tämä kyllä vaikuttaa, jos vaan olet tarpeeksi kiltti ja rukoilet minua tarpeeksi niin ehkä sitä voisi jopa panna sinua.”

Hän otti käden pois ja polvistui eteeni antaen suudelman häpyni yläpuolelle

“Olenkin aina miettinyt mitä tapahtuu jos tätä pilluasi kiduttaa”

Seuraavaksi sain pari pyykkipoikaa molempiin häpyhuuliini sekä yhden klitorikseeni. Kun se meni paikalleen huudahdin kivusta ja samalla hän nousi salamana ylös lämäytti minua kasvoille ja sanoi:

“Älä helvetti huuda noin paljon, joku luulee vielä että täällä tapetaan joku ja jos noin vingut niin ehkä joudun laittamaan suupallon paikoilleen että pysyt hiljaisena”

Hän tiesi että ajatus suupallosta oli yksi pahimmista asioista jota tiesin. Menin hiljaiseksi ja aloin puremaan hammasta että en huutaisi uudestaan. Samalla katsoin miten hän poistui huoneesta ja meni keittiöön. Kuulin kun tölkki avattiin ja näin että hän tuli kalja kädessään ja istui eteeni.

“En kyllä oikeastaan tiedä jos tämä on sitä mitä haluat mutta mulla on ainakin todella hauskaa katsoa miten kärsit siinä. Mahtaa sattua nuo kaikki nipistimet mitä kehossasi on. Jospa nyt katsotaan kuinka kauan kestät siinä. Kun et enää pysty olemaan siinä sano vaan minulle ja otan ne kaikki pois. Mutta samalla varoitan että jos teet sen ennen kun olen itse päättänyt että olet saanut tarpeeksi niin aion rankaista sinua”

Siinä minä sitten olin, täysin avuttomana sidottuna kärsimässä hirveää kipua samalla kun mies joka oli ennen niin lempeä katsoi minun kidutusta säälittä ottaen välillä huikkaa kaljastaan. Olin aivan varma että minusta näki miten minuun sattui mutta samalla minusta näki yhtä selvästi miten olin kiihottunut. Pilluni oli jo niin märkä että siitä valui nestettä pitkin reisiäni.

“No narttu, alkaako jo koskemaan liikaa?”

Vastasin että alkaa tekemään aika kipeää kyllä. Hän vaan hymyili takaisin. Lopulta en enää kestänyt vaan pyysin häntä irrottamaan pyykkipojat. Hän otti ilmeisesti viimeisen huikan kaljastaan ja totesi kylmästi

“Säälihän tuo on, jos olisit vielä odottanut minuutin verran niin kalja olisi loppunut ja olisit säästynyt rangaistuksestasi. Oikeastaan ajattelin että ottaisin ne hellästi pois mutta nyt taidan repiä ne pois.”

Silmäni levisivät kauhusta kun hän tuli luokseni ja repi rinnoistani ensimmäisen pyykkipojan pois. Kipu oli valtava enkä voinut mitään sille että kiljahdin uudestaan kivusta

“Enkös minä sanonut että sun pitää olla hiljaa?”

Hän tuli takaisin iso suupallo kädessään ja menin paniikkiin koska en ollenkaan halunnut semmoista suuhuni.

“Oikeastaan, tämä olisi liian kova juttu vaan saadaksesi sinut hiljaa, teippi tosin hoitaa saman homman.”

Sain suureksi ilokseni suuni peitoiksi teippiä ja sen jälkeen en voinut huutaa kun loput pyykkipojat irtosivat rinnoistani ja nänneistäni. Kun hän siirtyi pilluni luokse aloin rimpuilemaan kaiken minkä jaksoin ja hän tulikin ylös silmieni korkeudelle ja kysyi minulta jos haluaisin että hän repii pois ainoastaan ne jotka on häpyhuulissani ja ottaa pois sen joka on klitoriksessani vai toisin päin. Hädissäni nyökkäilin päälläni kun hän kysyi uudestaan että revitäänkö häpyhuulissa olevat pois. Kipu oli jotain aivan muuta kun ne irtosivat ja kun pelkästään klitoriksessa oleva pyykkipoika oli jäljellä hän totesi että tästä tulee kiinnostavaa ja yhdellä nopealla liikkeellä hän irroitti sen. Tuntui siltä että taju meinaisi mennä.

Seuraavaksi minut vietiin sänkyyn ja olin onnellinen että pääsisin vihdoinkin lepäilemään hieman koska olin seisonut niin kauan. Tämä ajatus ei tosin ehtinyt olla kauan mielessäni. Minun käteni teipattiin kiinni jalkoihini siten että olin jalat täysin levillään ja koska minulla oli vielä kahleet kiinni käsissäni niistä vietiin ketju sängyn päätyihin että en voinut sulkea jalkojani mitenkään. Olin täysin avuttomana hänen edessään, jalat levillään ja pilluni niin märkänä kun se vaan voi olla. Halusin niin kovasti saada sinne sisälle jotain. Pilluni olikin seuraava joka sai huomiota.

Hän rupesi hieromaan klitoristani ja aloin tulla lähelle orgasmia. En kuitenkaan saanut orgasmia koska hän rupesi tiputtelemaan steariinia joka puolelle pilluani, myös klitorikseni päälle. Rimpuilin ja yritin huutaa mutta hän vaan painoi minut alas sänkyä vastaan ja jatkoi steariinin tiputtelemista päälleni. Kipu oli suunnaton mutta samalla minun kiihkoni alkoi lähestymään taivasta. Kun luulin että en kestäisi enää ollenkaan tätä käsittelyä hän laittoi yhden sormen sisääni ja aloin huokailemaan nautinnosta.

“Haluaisitko että panen sinua?”

Nyökkäsin

“Haluaisitko että käytän sinua kun arvotonta pumppubarbaraa”

Nyökkäsin vielä enemmän, halusin huutaa hänelle että panee minua kun arvotonta panonukkea kunhan hän vaan panee minua. Hitaasti hän vei sormen pois sisältäni ja riisuutui. Hän otti tussin esille ja kirjoitti jotain teippiin joka peitti suuni ja otti sitten kuvan minusta kun katselin kauhuissani kameraan. Kuvasta tulisi varmasti erittäin rivo.

“Nyt voidaankin näyttää koko maailmalle millainen oikeasti olet kun makaat siinä sidottuna jalat levällään, pillu märkänä sekä teippi suun päällä jossa lukee isolla Lutka”

Tunsin jotain nöyryytyksen ja äärimmäisen kiihkon sekoitusta kun hän sanoi tämän. Sitten hän meni hitaasti sisälleni. Tätä tunnetta olin odottanut koko illan, vihdoin saisin munaa sisälleni oikein kunnolla.

“Nyt minä ajattelin panna sinulta aivot pihalle, mutta varokin jos saat orgasmin ennen kun saan luvan”

Tämän jälkeen hän aloitti ihanan panemisen, välillä vaihdellen tahtia mutta aina pannen oikein lujaa. Minun oli vaikeaa pidätellä orgasmia ja kun olin rajoilla hän lopetti ja sanoi että en saisi tulla ilman hänen lupaansa tai minua rangaistaisiin. Aloin ynistelemään ja hän otti teipin pois suuni päältä, samalla sanoin hänelle

“Anna minun kiltti tulla, olen kuitenkin ollut niin hieno narttu sinulle ja en enää kestä olla tulematta, haluan saada elämäni orgasmin! Voin olla sinun täysin oma orja joka tulee tottelevaisesti luoksesi aina kun haluat nussia. Kunhan vaan annat minulle luvan tulla”

Ilmeisesti hän piti sanomastani koska hän sanoi että saisin luvan tulla. Samalla hän aloitti kovan panemisen ja minun kiihkoni ei kestänyt enää. Aloin saamaan aivan uskomattoman ihanaa orgasmia ja näin samalla miten hänen oma kiimansa meni yhä suuremmaksi ja suuremmaksi kun hänen orgasmi alkoi lähestyä. Kun hän oli rajoilla hän katsoi minua suoraan silmiin ja suorastaan huusi:

“Nyt saat oikein kunnon lastin sisällesi senkin pieni huora”

Kun hän tuli sisälleni ja tunsin miten hänen munansa sykki syvällä sisälläni oma orgasmini yltyi niin kovaksi että menetin tajuntani.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *