Alistettuna mökillä osa 2

Otettuaan minut rajusti ollessani sidottuna kesämökkimme pihan panopenkkiin, poikaystäväni Tomi irrotti siteeni ja kertoi haluavansa vielä rakastella minua ”hellästi tällä kertaa”. Rakastelimme ilman ehkäisyä, lapsi sai tulla, jos oli tullakseen. Ajatus paksuksi panemisesta kiihotti meitä kumpaakin. Ensin virkistäydyimme järvessä.

Juoksimme alastomina peräkkäin kohti laituria, nauraen ja ilakoiden, tissit ja munat heiluen. Tomi sai minut kiinni lämpöisessä vedessä, jossa hän kaappasi minut vahvasti hellään syleilyynsä. Huulemme yhtyivät ja kielemme kietoutuivat toisiinsa pehmoisen järviveden hyväillessä toisiinsa painautuneita paljaita vartaloita. Suutelimme kauan ja intohimoisesti, ja mies nosti minut syliinsä matalassa vedessä. Sääreni kietoutuivat Tomin selän taakse ja käsivarteni turvautuivat jykevään niskaan kuin merihädässä. Veden pinnan alapuolella kulli kulki uppotukkina pakaravaossani. Keinahtelin kiikkerällä parrulla kuin tukin uitossa, kun mies työnsi minua alavatsasta 25 senttiä itsestään poispäin. En ollut koskaan tehnyt sitä vedessä aiemmin. Olin hetkisen selkä köyryssä miehen niskasta tukea hakien, kun tunsin kullin osuvan emättimen suulle. Sitten mies painoi hellästi mutta päättäväisesti minua pyllystä kohti itseään, ja tukki tuli tukevana sisääni. ”Aah!” pääni huokaisi veden pinnan yläpuolella. Pinnan alla vartaloni tempoili kuin kala koukussa. Vesi ympärillämme pärskyi, kun atrainta survottiin syvemmälle syliini. ”Auua!”

Roikuin yhä miehen kalastamana, kun hän nosti sätkyttelevän saaliinsa laiturille aloittaen lotisevan panemisen. Olin vetänyt vettä kurkkutorveeni järvessä kamppaillessamme, ja haukoin henkeä kuin hukkumaisillani vesi miehen pumppaavan panon tahdissa suusta ja pillusta pärskyen. ”Älääh… glurk!”

Mies oli luvannut rakastella minua,kutea kanssani hellästi, mutta sen sijaan hän perkasi nyt armotta kuin kalaa kuivalla maalla. Kielisuudelmat söivät minua elävältä. Tunsin suonikullin avaavan vatsaani syvälle kohdunsuulle asti, kun mies alkoi suomustaa voimakkain ja syvin vedoin. ”Älä niin… kovaa… rakas… uh uh auuh!” Kun paksu terska survoutui suoraan kohdunsuulle, se tuntui munasarjoissa asti. Punaisiksi lakatut varpaankynteni kipristelivät miehekkäästi työstävän karvaisen perseen päällä. Silmäni sulkeutuivat ja avautuivat panorytmissä kuin pumpattavalla seksinukella. Sitten tajuntani sumeni, kyrpä lävisti vartaloni ja kuulin oman ääneni kirkuvan kilpaa lokkien kanssa.

Mies lopetti hetkeksi panemisen, antoi hengähtää ja toipua rajusta orgasmista. Mies ei ollut lauennut. Penis oli yhä sisälläni täydessä latingissa. Halusin toipumisaikaa ennen kuin mies alkaisi naida uudestaan. Kiemurtelin irti kullista kuin mato koukussa, mutta sitten pääsin vapaaksi kostean maiskauksen saattelemana. Mies jäi hetkeksi vapa pystyssä huojuen tuijottamaan karkaavan saaliinsa perään. Kipitin ilkialastomana leikkisästi kikatellen ylärinteeseen, pelokkuuttani liioitellen. Metsästäjä ei jäänyt neuvottomaksi, vaan tarttui laiturilla pötköttävään köysivyyhteen. Reiteni ja pohkeeni lisäsivät vauhtia, hölkkäsin tissit hölskyen ja perse hyllyen ylämäkeen, mutta Tomi osoittautui yllättävän taitavaksi lassonkäsittelijäksi. En tainnut olla ensimmäinen tyttö, jonka hän pyydysti lassollaan tantereeseen nussittavaksi. Köysi kiristyi reisieni ympärille ja kaatoi saaliin sätkyttelemään mahalleen nurmikolle.

Vilkaisin olkapääni yli miehen irrottaessa lassottuja sääriäni. Kyrpä seisoi kohti napaa ylväänä, voimakkaana, vähän pelottavanakin. Kiemurtelin kuin ankerias ja anoin armoa. Mies vei kätensä alleni ja alkoi alavatsasta nostamalla hilata persettäni pystyyn naitavaksi. Pyllistin nelinkontin. Tunsin miehen nousevan selkääni, kiskaisevan päätäni hiuksista sivulle suudeltavaksi. Kieli sukelsi nieluuni samalla, kun paksu boa jo etsi sisäänkäyntiä lemmenluolaani. Mies potki reisillään alaraajojani enemmän auki, painoi selkää notkolle. ”Räystäsperse!” hän sihahti, ja kullinnuppi tunkeutui röyhkeästi peremmälle. Mies ei pitänyt kiirettä lävistämisessäni, vaan antoi naisentappajansa tutustua rauhassa sisusteni eteisaulaan, astui sitten rohkeasti syvemmälle, pysäyttäen työntymisen puoliväliin emätinputkea. Pyllistin antaumuksella vastaan. Miehen kädet tarttuivat kupeisiini, kulli kulki syvemmälle tunneliin, ihan pohjaan saakka. Minusta kuului raskas huokaus: ”Aah!”

Kullinpää vetäytyi hitaasti takaisin kohdunsuulta. Terska pysähtyi sykkimään emättimen suulle. Sormi tunnusteli avuttomana räpistelevää persereikää, työntyi suoleen samaa matkaa kuin kyrpä välilihan toisella puolen. Sormi ja kyrpä liikkuivat nyt samaa tahtia sisään-ulos, sisään-ulos. Mies meloskeli, souti ja huopasi. Huohotin haavi auki, kieli ulkona valmiina imaistavaksi kiimaiseen suudelmaan. Rinnat heiluivat hinkkeinä miehen päättäväisten yhdyntäliikkeiden tahtiin, kunnes sormi vetäytyi perseestäni ja kädet alkoivat kouria kannujani ja venytellä pakottavia nännejäni. Pylly pyöri ja vispasi kullinnokassa, pää heittelehti puolelta toiselle hiukset hulmuten. En ollut koskaan nauttinut nussimisesta näin paljon kuin nyt. Kyrpä paalutti tarjolle pyllistettyä pilluani tappavalla teholla ja tasaisella rytmillä, tissit tutisivat kuin kirsikkaleivokset miehen kourissa. En ymmärtänyt hävetä edes pillun rivoa litinää ja lotinaa, nautin olostani toteemipaalussa silmät ja huulet raukeasti raollaan. ”Aah aah aah!”

Kyrpä vetäytyi sisältäni ja vartaloni käännettiin kuin taikinaa uuninpellillä edestäpäin kaulittavaksi. Miehen kourista vapautuneet utareet valahtivat säkkeinä kainaloihini ja kantapääni nostettiin miehen lihaksikkaille harteille. Miehinen työkalu porautui säälittä sisääni, alkoi pumpata ja kirnuta kammeten vartaloni kohti lihallisen nautinnon kliimaksia, tähtitaivaat räjäyttävää orgasmia. Huipulla minusta kuului suoraa huutoa: ”Aaaaaaa!”

Heti perään uros laukesi karjahtaen, ja sykkivä elin laski maitiaan sisälleni. Makasin nurmikolla liikkumatta kuin lahna, mätimunat siimahännillä hedelmöitettyinä, tasaantuen ja rauenneena. Mies makasi nurmella vierelläni, silitteli hellästi masua, joka saattoi nyt kantaa onnistuneen sukupuoliyhdynnän hedelmää.

Seksifantasiat.net

Samantapaisia kiihottavia tarinoita

  • Alistettuna mökillä osa 1 Olen 44-vuotias lapseton nainen, mustat hiukset, tiimalasin muotoinen vartalo. Pituutta minulla on 168 cm, painoa 65 kg. Poveeni olen tyytyväinen, käytän C-kupin rintaliivejä. Takapuoli on mielestäni vähän liian iso, mutta uusi miesystäväni pitää sitä ”herkullisena”. Uusi miesystäväni on vasta 32-vuotias urheilullinen kundi, ja hän puhui usein siitä, kuinka ”haluaisi korkata perseeni”. Ajatuskin siitä kauhistutti, sillä kundilla on melko iso kalu – mitattuna 25 cm erektiossa niin, […] Posted in Alistaminen
  • Pettämisen seuraukset Kävelin tyhjäksi olettamani talon läpi keittiöön, josta löysin kuvat. Ensimmäinen reaktioni oli suuttumus. Miksi keittiössämme lojui pornokuvia? Olivatko pojat jo siinä iässä? Mutta eihän heidän pitänyt olla edes kotona pariin päivään. Ärtymys vaihtui kuitenkin nopeasti hätäännykseen ja paniikkiin, kun katsoin kuvia tarkemmin ja tajusin esiintyväni niissä itse. Tiesin kyllä heti missä ja milloin kuvat oli otettu, mutta en voinut käsittää, kuinka ne olivat päätyneet pöydällemme. Olin […] Posted in Alistaminen
  • Kiittämätön narttu ”Kiittämätön narttu!” Avokämmen lävähtää vasten sileää poskeasi. ”Kyllä minä sinut vielä kiittämään opetan”, sanon tuimasti katsoen sinua silmiin. Painat pääsi häpeästä, mutta pidät silti ylpeänä kätesi tiukasti reisiäsi vasten ja jäät odottamaan seuraavaa lyöntiä. ”Seuraa!” Kävelen kohti viereiseen huoneeseen johtavaa ovea kohti. Seuraat minua säpsähtäen. Olet ensimmäistä kertaa luonani, ja olet vasta nähnyt eteisaulani – sinua sekä pelottaa että kiehtoo mitä juuri tuon oven […] Posted in Alistaminen
  • Runkkarin arkea Olin mennyt runkkaamaan niin, että olin saanut kunnon orgasmin. Edellisestä orgasmista oli jo yli seitsemän kuukautta, mutta se ei ollut mikään selitys. Tiesin, että minun piti rankaista itseäni, ja kunnolla. Olin sopinut tapaamisen ammatidominan kanssa ja olin nyt Hänen tyrmässään. Olin kertonut Hänelle aika tarkasti, mitä sessioltamme halusin. Olin myös sanonut, että Hän saisi soveltaa toiveitani haluamallaan tavalla. Kuten olin toivonut, Hän sitoi minut hyvin tiukasti kiinni […] Posted in Alistaminen
  • Alistusta mökillä osa 3 Runkkaamiseni oli muuttunut todella hitaaksi, käteni tuskin koski kyrvän vartta, koska olin koko ajan juuri tulemassa. Isompi kosketus olisi ollut liikaa. En muista, että olisin koskaan halunnut laueta enemmän kuin juuri nyt. En kuitenkaan tehnyt sitä virhettä, että olisin ilman lupaa lauennut, enkä myöskään uskaltanut kysyä lupaa siihen. Todennäköisesti olisin vain saanut rangaistuksen ja voinut vain unelmoida laukeamisesta. En tarkalleen kuullut mitä Valtiaani keskustelivat, he […] Posted in Alistaminen
  • Mirkku pulassa Olin Smith's:ssa ensimmäistä kertaa. Paikalla oli jossain määrin raju maine, ja sen väitettiin olevan etenkin originellimpien seksuaalisten suuntauksien harrastajien suosiossa. Tila oli joku vanha varastohalli betoniseinineen. Baarintapainen oli kyhätty tyhjien kaljakorien ja lastulevyn avulla, toimi riittävän hyvin vaikkei ollutkaan mitenkään elegantti. Pitkän epäröimisen jälkeen olin pukeutunut Nykistä tuomaani mustaan nahkaiseen minihameeseen ja rotsiin, molemmat todella pehmoista […] Posted in Alistaminen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *